Αγορά 32'' tv...Samsung F5000;

lleonidas

New member
12 December 2010
23
Καλησπέρα σε όλες/όλους!Εδώ και μήνες λέω να αγοράσω τελικά μια νέα 32'' και όλο το αναβάλλω με το σκεπτικό ότι συνήθως πριν από κάθε Μουντιάλ βγαίνουν προσφορές αλλά επειδή βαρέθηκα να περιμένω,σκέφτομαι να προχωρήσω από τώρα στην αγορά και φαβορί είναι η Samsung F5000 .
Προορίζεται για απλή χρήση(ταινίες,αγώνες,nova) και διαβάζοντας απόψεις και εδώ στο forum και συνολικότερα στο διαδίκτυο,θεωρώ ότι είναι μια τίμια επιλογή.
Συμφωνείτε ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε αυτό περίπου το εύρος τιμής;Και αν ναι,θα την αγοράζατε από το e-shop.gr ή από κάποιο από τα σκρουτζομάγαζα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Η απόσταση θα δικαιολογούσε την επιλογή μιας 40" αλλά δυστυχώς υπάρχει το πρόβλημα του χώρου...Μόλις 54-55cm ύψος και περίπου 89-90 cm πλάτος.
Budget κοντά στο ποσό που προαναφέρθηκε,δηλαδή τα 265 που κοστίζει η Samsung.

Κοίτα και την LG LN5400. Αν κάθεσαι σε απόσταση δυο μέτρων περίπου, ίσως είναι καλύτερα να κοιτάζεις για εναλλακτικό χώρο τοποθέτησης και αγορά μεγαλύτερης τηλεόρασης.

Καλή βδομάδα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Δυστυχώς δε γίνεται Μιχάλη...είναι τέτοια η διαμόρφωση του χώρου που με περιορίζει.
Δε βλέπω κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ των δύο οπότε λέω να κινηθώ προς τη Samsung.
Όσον αφορά το μαγαζί που θα προτιμήσω,έχετε κάποια πρόταση ή δεν παίζει ρόλο αφού η εγγύηση είναι ούτως ή άλλως δύο χρόνια της αντιπροσωπίας;

Αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε κατάστημα. Στα περισσότερα όμως ισχύουν τα δύο χρόνια από την αντιπροσωπεία.

Για τη smart tv Philips 32PFL3258H στα 290 ευρώ τι θα λέγατε;Αξίζει τον κόπο συγκριτικά με την F5000 ως προς τα συγκρίσιμα χαρακτηριστικά τους και με δεδομένο πλεονέκτημα το smart περιβάλλον της;

Nα πούμε όμως ότι για να παίξει smart αυτή η τηλεόραση η Philips θέλει επιπλέον ένα tv usb αντάπτορα της Philips που τον είδα στα 48 ευρώ, κάτι που συνολικά ανεβάζει το κόστος της σημαντικά.
Στα θετικά της έχει δύο θύρες usb σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις που έχουν μία, το πιο θετικό από όλα είναι η δυνατότητα PVR (εγγραφή προγράμματος σε USB) που δεν έχουν οι άλλες. Στα αρνητικά τώρα όλη η σειρά 3 είναι χαμηλότερης δυνατότητας από την 5000 της Samsung και από την LG την 5400, αλλά οπωσδήποτε είναι μια επώνυμη μάρκα.

Midas,θα πρότεινες κάποια άλλη ποιοτική smart tv μέχρι 300 ευρώ η οποία να μη χρειάζεται αυτό τον αντάπτορα;

Στην αγορά αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν δύο μοντέλα ποιοτικών τηλεοράσεων με wifi direct δηλαδή καθαρό smart κάτω από 300 , αλλά δεν είναι fullHD, μόνο hdready. Όλοι οι γνώστες του θέματος λένε ότι δεν παίζει τόσο ρόλο μέχρι τις 32'' αυτή η διαφορά. Αν σε ενδιαφέρει είναι η Sony W600 32´´ και η Samsung 32F4500 που έχουν βγει στα 299 τώρα. Η Sony έχει καλύτερο πάνελ σαν εικόνα, αλλά όχι τόσες πολλές θύρες HDMI και USB όσες η Samsung. Και οι δύο έχουν PVR που μπορείς να γράψεις ένα πρόγραμμα. Σαν ίντερνετ smart πιο εύχρηστη πρέπει να είναι η Samsung.
Αν είναι για μικρό χώρο, ένα υπνοδωμάτιο ας πούμε ειναι καλές προτάσεις και οι δύο με τα συν και τα πλην τους. Αν δεν έχεις τάσεις για πολλές εξτρά συσκευές να συνδέσεις στην τηλεόραση, για το σήμα της Digea και για αγωνες η Sony είναι ιδανική

Last edited:
Καλημέρα και από μένα ψάχνω και εγώ μια 32αρα εώς 250 για υπνοδωμάτιο!δεν θέλω να δώσω παραπάνω μιας και έχω 50 στο σαλόνι και απλά την χρειάζομαι για να βλέπω λίγο πριν κοιμηθώ ή όταν παίζει ματς στην μεγάλη να αράζω στην μικρή!εκανα δυστυχώς μια αγορά από media market την Hyundai με 200 euro αλλά επειδή βλέπω κυρίως σειρές με USB δεν διαβάζει σωστά υπότιτλους και τους δείχνει αλαμπουρνέζικα!σημερα θα πάω για αλλαγή οπότε τι μου προτείνεται;ευχαριστώ
Σας παραθέτω το λινκ από το media
http://m.mediamarkt.gr/shop/el/GR/catalog/Τηλεορασεις-LED-28"---32"-430510/

Από αυτές στο ποσό των 250 και λίγω πάνω είναι η καλύτερη η F5000 και κυρίως αξιόπιστη.

Ευχαριστώ αλλά αυτή είναι στα 270, εγώ θέλω αυστηρά μέχρι 250!η Philips πως σας φαίνεται;αλλιώς η samsung k lg στα 250 δεν είναι καλές;

Επειδή η διαφορά είναι μικρή, στο εικοσάρικο γι αυτό θα στην πρότεινα την F5000 που είναι και fullHD. Αλλιώς στα 250 αυστηρά καλύτερα πήγαινε στην LG 540Β είναι hd ready αλλά καλή.

Last edited:
Σε αυτό το κατάστημα το YOU υπάρχει σε καλή τιμή 249 και η LG5400 που είναι όπως η LG 540B + ότι είναι fullHD