Αγορα 32'' TV

denial

Established Member
3 March 2008
149
Γεια χαρα σε ολους.

Θελω μια tv για το δωματιο να την κρεβατοκαμαρα να βλεπουμε τβ με την γυναικα τα βραδια , δηλαδη περισσοτερο τηλεοραση (αναλογικα και ψηφιακα) και αν αργοτερα ισως συνδεσω και ενα μικρο pc για να βλεπω και καμια ταινια.

Απο ενα μικρο search κατεληξα στην LG32LH3000 ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32-32LH3000.htm ) σαν ποιο οικονομικη και καπως ποιοτικη λυση.
Αξιζει να δωσω 100Ε παραπανω να παρω Sony , ενα μοντελο που μου αρεσε για τα παραπανω ειναι το KDL-32S5600 ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sony-KDL-32S5600-LCD-TV-32.htm ).

Φυσικα αν εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο μοντελο θα το εκτιμουσα που να ειναι FULL HD να εχει MPEG4 και να ειναι καπως ποιοτικο στις 32'' που ομως να μην ξεπερναει τα 400-500Ε.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Ζητω συγνωμη που τα links ειναι απο Πλαισιο αλλα μονο εκει ειναι οι ατοκες δοσεις που με βολευουν.
Ευχαριστω και περιμενω τις γνωμες σας μηπως τελικα παραγγειλω μια εκ των δυο απο Δευτερα.

yperion σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Βασικα τις samsung αν και τις εχω σε εκτιμηση τις ειχα αποκλεισει μονο για τον λογο του οτι δεν εχουν smart επιλογη οπως η sony και η Lg δηλαδη οταν βλεπεις τηλεοπτικο καναλι που δεν ειναι φυσικα για 16:9 κανει μια αναμορφωση της εικονας και την μεγαλωνει λιγο ωστε να μην ειναι τοσο "φαρδια πλατια" τα κεφαλια και τα σωματα και γενικως η εικονα.

ΑΛλα μιας και την βαλαμε στο παιχνιδι και ειπα για FULL HD.
αναμεσα στις παρακατω που εχω καταληξει ποια θα προτιμουσες hyperion?

1) LG 32LH3000 LCD TV 32'' (439,00)

2)Samsung LE32B530 LCD TV 32'' (469,00)

3)Sony KDL-32S5600 LCD TV 32'' (548,99)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ειναι Full Hd αλλα αν επιμενεις απο τις τρεις που αναφερεις θα διαλεγα ειτε την Samsung ειτε την LG γιατι ειναι στα ιδια επιπεδα με την Sony και ειναι και φθηνοτερες...-bye-

εγω πηρα την Samsung 32B350 για την κρεβατοκαμαρα και ειμαι ευχαριστημενος...

στα 350 ευρω...

Την 530 την έχει προσφορά η Ηλεκτρονική στα 439 (εφυγα απο το κατάστημα του Περιστερίου πριν 2 ώρες) , στο skroutz δεν βρήκα καλύτερη τιμή νωρίτερα το απόγευμα.....το ποιο χαμηλό που έχω ακούσει είναι αυτό που λέει ο [paN-baL] , αν μπορούσε να μας πει και που?

η 32B350 και οχι η 530 που αναφερεις παραπανω κανει 350 μετρητα στον Λημναιο...

Ενω ημουν ετοιμος να την παραγγειλω ειδα κατι στην Σελιδα της LG που με παραξενεψε και θελω τα φωτα σας.
Αναφερομαι στην LG 32LH3000.
Στο site της LG την εχει ως HD READY TV ενω στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει FULL HD YES.
Τωρα ποιο απο τα δυο ισχυει? Ειναι HD READY και το 1920χ1080 το κανει upscaling η ειναι FULL HD και ειναι πραγματικη η αναλυση.
Γνωριζει κανεις?

Ευχαριστω !!!