Αγορά 32άρας για υπνοδωμάτιο

Nivetsos

New member
23 August 2014
21
Καλησπέρα,
ψάχνω εδώ και καιρό για την καλύτερη επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Η χρήση και οι δυνατότητες που θέλω είναι να έχει καλό τηλεοπτικό και smart δυνατότητες για να βλέπω ταινίες μέσω του δικτύου μου από το NAS. Στο σαλόνι μου έχω την Samsung 50H6400 που διάλεξα με δική σας συμβουλή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος . Τό maximum που μπορώ να διαθέσω είναι 400. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τις
1.Samsung H5500 Παλιό μοντέλο αλλά αρκετά καλό όπως διαβάζω με μειονέκτημα το αργό (από όσα διαβάζω σε reviews ) panel και δεν ξέρω αν έχει τόσο καλό τηλεοπτικό σε σύγκριση με LG,Sony
2.Samsung j5500 Διαβάζω πολλά αρνητικά και σε αυτό για το πάνελ του. Κατά τα άλλα φαίνεται καλή επιλογή
3.Samsung j6250 Δεν έχω βρεί πολλά να διαβάσω για την συγκεκριμένη αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι αρκετά καλά.
4.LG LF650 Ξέρω τα αρνητικά της LG είναι πολύ πίσω από τις άλλες επιλογές μου απλά την πρόσθεσα λόγω δυνατοτήτων και τηλεοπτικού που μου αρέσει όταν την είδα (σε φωτεινό δωμάτιο όμως....)
Ποιά η γνώμη σας και αν έχετε και κάποια άλλη καλή τηλεόραση να μου προτείνετε;

Εφόσον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός χώρου για την τοποθέτηση της τηλεόρασης, καλύτερα να δεις για τουλάχιστον 40", εντός του budget σου.

Ναι δυστυχώς υπάρχει περιορισμός για 32 ίντσες. Τι προτείνετε από 32άρες. Δεν είμαι σίγουρος ,ούτε μπορώ να βρώ πολλά για την καινούργια σειρά j της Samsung αλλιώς θα είχα καταλήξει σε καποιο μοντέλο απο αυτές. Έχει κανείς κάποια γνώμη;

Καλημέρα.Στη σελίδα του praktiker δεν έχει τηλεοράσεις της samsung.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεδομενου, οτι η χαμηλοτερη τιμη στο skroutz στην συγκεκριμενη τηλεοραση ειχε φτασει τα 229 http://www.skroutz.gr/s/4867083/Samsung-UE32H5000.html μην το σκεφτεσε καθολου, αν ενδιαφερεσε, γι' αυτο το μοντελο.

Στο σκρούτζ πότε το είδες φίλε μου?Πατώντας το τώρα η τιμή είναι δηστυχώς στα 289

Καταλαβες τι γραφω, ειχε φτασει στην εξελιξη των τιμων να κοιταξεις