Αγορά 32αρας μέχρι 400 ευρώ!

Γεια παιδιά,

Και εγώ καινούργιος στο site, εδω και περίπου μια εβδομάδα και προσπαθώ να μάθω ο,τι μπορώ διαβάζοντας (έχω πηξει, ούτε εξεταστικη να είχα) τα διάφορα νήματα για τις νέες τεχνολογίες.

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο νήμα αφού το συγκεκριμένο με καλύπτει πιστεύω. Και εξηγούμαι, "αγορά lcd 32 ιντσων" για το σαλονι (απόσταση θέασης 2 μέτρα).

Διαβάζοντας εδω μέσα κατέληξα στην samsung LE32C650 την οποία βρήκα στα 700 ευρώ. Μετά σκέφτηκα όμως οτι και τα 700 πολλα είναι και μάλλον δεν τα χρειάζομαι ολα αυτα που προσφέρει η συγκεκριμένη. Θα την χρησιμοποιώ μονο για "τηλεοπτικό σήμα" και τπτ αλλο ισως και κανα DVD (πολύ αραια όμως/2 φορές το μήνα).

Από την άλλη οι c450 kai c550 δεν έδειχναν τόσο καλα στα μαγαζια.

Τελικά τι να κάνω, να επιλέξω τις φθηνότερες ή να μην τα λυπηθώ?
Ευχαριστώ και sorry για τα πολλά λογια

ΥΓ. "Τηλεοπτικό σήμα" εννοούμε κυρίως μπάλα

Γεια παιδιά,

Και εγώ καινούργιος στο site, εδω και περίπου μια εβδομάδα και προσπαθώ να μάθω ο,τι μπορώ διαβάζοντας (έχω πηξει, ούτε εξεταστικη να είχα) τα διάφορα νήματα για τις νέες τεχνολογίες.

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο νήμα αφού το συγκεκριμένο με καλύπτει πιστεύω. Και εξηγούμαι, "αγορά lcd 32 ιντσων" για το σαλονι (απόσταση θέασης 2 μέτρα).

Διαβάζοντας εδω μέσα κατέληξα στην samsung LE32C650 την οποία βρήκα στα 700 ευρώ. Μετά σκέφτηκα όμως οτι και τα 700 πολλα είναι και μάλλον δεν τα χρειάζομαι ολα αυτα που προσφέρει η συγκεκριμένη. Θα την χρησιμοποιώ μονο για "τηλεοπτικό σήμα" και τπτ αλλο ισως και κανα DVD (πολύ αραια όμως/2 φορές το μήνα).

Από την άλλη οι c450 kai c550 δεν έδειχναν τόσο καλα στα μαγαζια.

Τελικά τι να κάνω, να επιλέξω τις φθηνότερες ή να μην τα λυπηθώ?
Ευχαριστώ και sorry για τα πολλά λογια

ΥΓ. "Τηλεοπτικό σήμα" εννοούμε κυρίως μπάλα

Και εσύ πλάσμα 42" θα πάρεις, μην περιμένεις να στο πούνε "οι άλλοι", πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου. :afro:

Οχι man,

Εκει ειχα καταλήξει αλλα μολις την εδειξα στην !!!Μαμα!!! μου λεει: "δεν εισαι με τα καλα σου που θα βάλω αυτο το πραγμα στο σαλονι" και μου εδειξε μια 26-αρα λεγοντας "μεχρι τοσο μεγαλη" Ειδα και επαθα. Οποτε 32 αυστηρα γιατι....θα εχουμε αλλα.
Οπως καταλαβες η tv ειναι για τους γονεις μου οχι για εμενα για αυτο και οι χαμηλες απαιτησεις σε "περιφεριακα" που δεν παιζει να χρησιμοποιηθουν με τπτ και οι υψηλες σε εικονα-κινηση που αν δεν υπαρχει θα με πριξουν

Οχι man,

Εκει ειχα καταλήξει αλλα μολις την εδειξα στην !!!Μαμα!!! μου λεει: "δεν εισαι με τα καλα σου που θα βάλω αυτο το πραγμα στο σαλονι" και μου εδειξε μια 26-αρα λεγοντας "μεχρι τοσο μεγαλη" Ειδα και επαθα. Οποτε 32 αυστηρα γιατι....θα εχουμε αλλα.
Οπως καταλαβες η tv ειναι για τους γονεις μου οχι για εμενα για αυτο και οι χαμηλες απαιτησεις σε "περιφεριακα" που δεν παιζει να χρησιμοποιηθουν με τπτ και οι υψηλες σε εικονα-κινηση που αν δεν υπαρχει θα με πριξουν

A καλά, τότε πάρε τη φθηνότερη 32" που θα βρεις (samsung 32c450) και όταν "μετανοιώσουν" σε 1-2 μηνες τους τη μεταφέρεις στο υ/δ και παιρνεις μια 42".

Τελικα εψαξα λιγο καλυτερα και βρηκα την LE32C650 στα 550 ευρώ και μαλλον θα την χτυπησω! Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!!:2thumb22sup:

Η εβδομάδα αναμονής τελείωσε και αύριο παραλαμβάνω(ελπίζω)!?! Είναι κάποιο χαρακτηριστικό(πάνω στο κουτί) που πρέπει να προσέξω περα από την αποδειξη αγοράς?

Παιδιά,

Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά έχω αποφασίσει. Επέλεξα την LE32C650 στα 570 ευρώ. Θέλω τώρα να μάθω αν πρέπει να προσέξω κατι πέρα απο την αποδειξη αγορας γιατι δεν εχω ξανα πραγματοποιήσει αγορα απο το net!

Ευχαριστώ!

καλυτερα να παρεισ χαμηλοτερο μοντελο σε περισσοτερες ιντσες
οι 32'' ειναι πολυ λιγες

Λοιπόν,

Όσων αφορά τις απαιτήσεις, μια plasma θα με βολευε περισσοτερο. Αλλα οι 42'' δεν ''παιζουν''.

Οι γονείς μου θέλουν το πολυ μεχρι 32'' και σε ποιοτητα εικονας παραπλησια των crt .

Για αυτο λοιπον επιλεγουμε καταρχας το συγκεκριμένο μεγεθος(32'') και το μοντελο(C650) για τα 100hz.

Οσο και αν προσπαθησα να τους μεταπεισω δεν...μπορεσα!!!
Οποτε αυτο ειναι και ας ελπίσουμε πως δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα γιατι ποιος τους ακουει πρωτον και ποιος τρεχει δευτερον!

Anyway, στην αναζητηση αυτη γνώρισα το forum και εμαθα παρα πολλα πραγματα αφου διαβασα σχεδον ολα τα προσφατα νηματα (2 εβδομαδες τωρα).

Παιδια ευχαριστω πολυ!!! :a0210:

Οχι man,

Βρε, θα τους πεις οτι οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες. Θα τους δειχνεις 32" στα 700 ευρω και 42" στα 650 ευρω!
Χωρις παρεξηγηση, γιατι εχουν "κολλημα" με το μεγεθος της TV?

οι σημερινες 16:9 wide 32'' δεν εχουνε καμμια σχεση με τις 4:3 τετραγωνες
32'' ειναι πολυ ποιο μικρες..

32'' ειναι τραγικα μικρη μολις την παρεις θα το μετανοιωσεις

Γενικά δεν πολυ ασχολούνται και δεν ξερω γιατι εφαγαν κολημα με το μεγεθος.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα που μετρησα και το επιπλο ειδα πως δεν χωραει πανω απο την 37-αρα. Τεσπα ας δουμε πως θα παει και στην χειροτερη την βαζω στο δωματιο μου και περνουμε αλλη για το σαλονι. Ισως τα χριστουγενα βγουν καλες προσφορες!

Τωρα για την παραλαβη, Εχουν οι συσκευασιες καποιο πιστοποιητικο γνησιότητας επανω γιατι δεν ξερω και πολλα, μη φαω καμια φολα. Πρεπει να ειναι απο συγκεκριμενη εταιρια εισαγωγη για να ισχυει η εγγυηση?