Aγορα 37 LCD ΜΕΧΡΙ 850 Ε

aekaras9

New member
22 June 2008
58
Aπο τις δυο αυτες θα επαιρνα την LG γιατι ειναι πιο καινουργιο μοντελο. Επισης η 37Μ86 ειναι υποδιεστερη απο την 40Μ86 σε ποιοτητα εικονας.

Εγω που εχω την 37lg5000 γιατι θελω να την πεταξω απο το παραθυρο?

εχει εντελως μα εντελως αισχρη κηνιση τοσο στο popcorn hour σε ολες τις αναλυσεις 24p , 25p ,30p ,50p ,60p 60i, 50i, 30i, και σε διαφορους τιτλους εχει τρελο tearing, οσο και στο HTPC που εχω σε καθε αναλυση που εχω δοκιμασει ,
ειναι πολυ φρεσκια και εχει παιδικα προβληματα, στα υποψην την πηγα στο service και της περασαν τελευταιο firmware μπας και στρωσει αλλα τιποτα τα χαλια της παραμενουν, πηγενε σε Samsung εχουν καλυτερο πανελ, τι να το κανω το σερβις αν δεν μπορει να αλλαξει την χαλια design!!!!

Για το Popcorn εχω ακουσει πολλα προβληματα με διαφορες τηλεορασεις οποτε πιστευω οτι φταιει αυτο. Συγκεκριμενα καπου διαβασα οτι εχει HDMI version 1.1 που δεν ειναι πλεον συμβατο με καμια συγχρονη τηλεοραση.

Είσαι σίγουρος φίλε Γιώργο ότι δεν φταίει το popcorn και το HTPC ή ακόμα και οι συγκεκριμένοι τίτλοι που αναφέρεσαι ότι έχουν πρόβλημα? Γιατί στο θέμα που υπάρχει σχετικά με το popcorn, έχει αναφερθεί ότι δεν έχει καλή κίνηση και γενικά έχει προβλήματα. Δοκίμασες κανένα DVICO να δεις αν κάνει τα ίδια ή κάποια BLURAY πηγή?

Οχι δεν δοκιμασα το divico αλλα πηγα το popcorn στου αδερφου μου που εχει μια Samsung 47 αρα 100hz βεβαια και ολα επαιζαν νερακι στα 60p που ηταν η δευτερη ρυθμιση που εβαλα στο popcorn hour μετα τα 50p και σε υλικο 1080p 23,976 (http://www.imdb.com/title/tt0393597/) (Earth.2007.1080p.BluRay.x264-hV).
Σε εμενα στο 1,11 αρχιζει να τρεμει η εικονα οταν τα βουνα ερχονται ή οταν κανει μια κηνιση απο τα δεξια προς τα αριστερα τα βουνα εχουν parkinson τοσο στο htpc με reclock δεν εφτιαξε απλα μειωθηκε λιγο στα 50p και με το reclock να αυξανει την ταχυτητα της ταινιας απο 23,976--> 25hz αλλα μεχρι εκει , στο δε popcorn καλυτερα να μην σου πω τα χαλια της τηλεορασης ,ενοητε οτι ουτε με το powerstrip εκανα δουλεια.(επισης σε καποιο σημειο της ταινιας που ενας λυκος κυνηγαει ενα ελαφι εκει που τρεχει το εδαφος απο πισω τρεμει ολο με αποτελεσμα να μου προκαλει πονοκεφαλο), τα βλεπω και γελαω απο τα νευρα μου, και στα υποψιν δεν ειναι μονο αυτα αλλα και σε αλλες ταινιες . Μακαρι να κανω εγω κατι λαθος και να βρω μια λυση αλλα πλεον δεν ξερω τι να πω .

Γιώργο, πιστεύω κι εύχομαι ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Προσπάθησε να βρεις από κάποιον φίλο σου εάν έχει κάποιο PS3 και δώστου να παίξει ένα δισκάκι BR. Αν κι εκεί η κατάσταση είναι στάσιμη, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά δεν φταίει η τηλεόρασή σου.

Ps3 εχει ο αδερφος μου και μπορει να κανω μια δοκιμη απλα με αυτο που ειπες, σημερα με πηραν και απο το σερβις τις LG να την ξαναπαω στο σερβις , και ειμαι και επαρχια αστα να πανε, ευχαριστω για την συμβουλη σου.