Αγορά 37' LCD

cobi

Established Member
7 January 2009
110
Γειά σας και από εμένα.
Ημουν αποφασισμένος (και επηρεασμένος από το Ηitech) να αγοράσω την Panasonic TH-42PZ85E. Είχα πειστεί ότι οι Plasma είναι καλύτερες από τις LCD. Ψάχνοντας όμως στο Internet ανακάλυψα το site σας και με αυτά που δίαβασα (ακτινοβολία των Plasma λόγω φθορισμού-έχω δύο μικρά παιδιά- κατανάλωσης αλλά και κακής ποιότητας στην απόδοση του επίγειου τηλεοπτικού σήματος της PZ85E) άλλαξα γνώμη. Αποφάσισα και λόγω απόστασης θέασης (2,5m) να πάρω μια 37' LCD.
Ποιά 37' LCD-ΤV μου προτείνετε μέχρι 1000€ ?
(95% παρακολούθηση επίγειων καναλιών - 5 % παρακολούθηση Βlue Ray - Divx ταινιών).
Ευχαριστώ.

καλησπέρα φίλε.Μπορείς να δείς και 40αρες TV Full HD απο την SAMSUNG στις σειρές 6 και 7 σε κάποια site κοντα στο 1000αρικο.

Μισο λεπτο γιατι και εγω ανεφερα την διαφαινομενη υπαρξη ακτινοβολιας στις πλασμα , επειδη ομως δεν εχει διευκρινιστει ουτε αποδειχτει πουθενα (συμφωνα με τα εως τωρα δεδομενα που εχω δει) αν ειναι σημαντικο το ποσο και αν αποτελει κινδυνο για την υγεια δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να δημιουργειται "κλιμα" χωρις λογο.-bye-

Μαλιστα για 95% επιγεια καναλια θα σου συνιστουσα να δεις μια αλλη Panasonic , την 37PX8 που λογω χαμηλης αναλυσης ειναι καλυτερη απο την PZ85 στον τομεα αυτο.

Απο LCD μπορεις να δεις Sony 40W4000 , Samsung 40A656 , η δευτερη εχει γυρω στα 900 ευρω στο Praktiker με εγγυηση του συγκεκριμενου καταστηματος και οχι της αντιπροσωπιας ομως.

Ευχαριστώ παιδιά. Το θέμα με την ακτινοβολία το είδα γραμμένο σε post από κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι που και από ποιόν) και η αλήθεια είναι ότι οι CRT (που ακόμα έχω δύο στο σπίτι μου) έχουν περισσότερη ακτινοβολία από τις LCD & Plasma. Όσο για μοντέλα TV μόλις ανακάλυψα στο site το θέμα με τους δέκτες DVB-T/mpeg4 οπότε θα πρέπει να θεωρείται και αυτό απαραίτητο στοιχείο (μαζί με το Full hd).

Μπορείς πάλι να πας για την Panasonic 37PX80 η οποία έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από την PX8 (VReal3 έναντι VReal2 της PX8) και επιπλέον υποδοχή SD Card.

Re: Απάντηση: Αγορά 37' LCD

Ακομη και στα 2,5 μετρα ειναι πολυ λιγες οι 32"...

screen_size-1.jpg

Ασε που αν παει να δει κανα DVD με τις μαυρες μπαρες πανω κατω θα καταληξει να βλεπει σε 26"...

Μήπως οι 42" της ΡΧ80 είναι πολλές για 2,5 μέτρα? Εξάλλου, παρόλο που διάβασα τα ποστ για μηδαμινές διαφορές μεταξύ Full και HD Ready, η ΡΧ80 δεν παίζει BRay στα 1080p.
Έχω καταλήξει σε 37' Full HD-LCD και απλώς θα ήθελα γνώμες για ΤV με αυτά τα χαρακτηριστικά παραπάνω (+ δέκτη mpeg4) και πολύ καλή απόδοση του επίγειου τηλεοπτικού σήματος.

Μήπως οι 42" της ΡΧ80 είναι πολλές για 2,5 μέτρα?

Οχι αν δεις τον πινακα απο το CNET, παντως θα σου ελεγα αν θελεις LCD να δεις και τις Sony 40W4000 , Samsung 40A656 , οι τηλεορασεις 37" στην μεγαλη πλεοψηφια ειναι υποδιεστερες απο τις αντιστοιχες στις 40" λογω διαφορας στα πανελ. Πχ. η 40A656 εχει πανελ Samsung ενω η 37Α656 εχει πανελ AU Optronics (Ταιβαν).

Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Τελικά κατέληξα στην Panasonic 37ΡΧ81Ε. (To 95% νίκησε!)
Ξέρει όμως κανείς που μπορώ να την βρώ?

Κι αν υπάρχει δεν θα έρχεται μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας οπότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το θέμα της εγγύησης.

Υπάρχει εδώ:
http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=50700

Εγγύηση 1 ή 2 χρόνια. Την ταλαιπωρία της στην μεταφορά φοβάμαι. Αποστέλλεται μόνο με κούριερ.

Αξίζει τον κόπο να δώσεις 800+ για μια plasma; και μάλιστα 37'';Για ξανασκέψου. Άσε που πρέπει να έχεις κονέ στη ΔΕΗ...............