αγορα 37" με 42¨ καμια προταση κανεις??

Καμια τηλεοραση δεν εχει media player τοσο καλο οσο οι εξωτερικοι που κυκλοφορουν (πχ. wd live)...

Σε αυτο το σημειο ειναι που μπερδεύομαι και δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να αγορασω.Να παρω μια ΤV που απο το usb σκληρο δισκο να μπορει να παιζει ολα τα φορμα η να παρω μια TV και ενα media player.
Βασικα θα ηθελα στην παρουσα φαση να αγορασω μονο TV που να μπορει να παιξει απο τον 2,5 usb σκληρο ταινιες avi,dvx,dvd,mkv,matroska ολα με υποτιτλους.Μονο σε αυτο το σημειο εχω απαιτησεις.Κατα τα αλλα,αργοτερα θελω να αγορασω εναν HD δορυφορικο δεκτη και νομιζω οτι θα ειμαι κομπλε.
Και ας ειναι οποια μαρκα να ειναι.
Εχω διαβασει 500 σελιδες.Και στο τελος ολο και πιο πολυ μπερδευομαι.Ασε που ειμαι με την 14αρα στο σπητι και εχουμε στραβωθει.

Ο ενσωματωμένος player των LG παίζει τα ακόλουθα φορμά

File extensions: *.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx)

Video formats: DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvid1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264/AVC

Audio formats: Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HEAAC
Audio bit rates: 32 to 320kbps (MP3)

Sub text : *.smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx)

Max resolution: 1920x1080@30p
Max total bit rate: 20Mbps

Ο αντίστοιχος ενσωματωμένος player της Samsung παίζει τα φορμά που περιγράφονται στο ακόλουθο αρχείο

Last edited:
Σε αυτο το σημειο ειναι που μπερδεύομαι και δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να αγορασω.Να παρω μια ΤV που απο το usb σκληρο δισκο να μπορει να παιζει ολα τα φορμα η να παρω μια TV και ενα media player.

Αν καποια τηλεοραση την βρεις σε καλη τιμη , εχει καλη εικονα και εχει και media player ακομη καλυτερα , μια τετοια περιπτωση ειναι (η να πω ηταν?) η Β650...

Αν εχεις καποιο προβλημα με καποια απαιτητικα αρχεια βλεπεις αργοτερα , ετσι και αλλιως οι εξωτερικοι media player δεν ειναι και ακριβοι...

Οι ενσωματωμένοι media players των τηλεοράσεων τα βρίσκουν σκούρα σε αρχεία 1080p με υψηλό bitrate. Η καλύτερη λύση είναι τηλεόραση + εξωτερικός media player. Για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο.

Σας ευχαριστω παιδια για της κατατοπιστικοτατες απαντησεις σας.Τηλεφωνησα
σημερα σε κεντρικο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπε να περιμενω και να παρω το καινουργιο μοντελο.Το Β650 δεν ειναι ευκολο να βρεθει στην αγορα.Και αν το βρεις θα ειναι κομματι επίδειξης.Αληθεια τα κομματια που εχουν στα ραφια και δουλευουν ολη μερα δεν θεωρουνται μεταχειρισμενα?
Και αν ναι δεν θα επρεπε να εχουν χαμηλότερη τιμη?

Απάντηση: Re: αγορα 37" με 42¨ καμια προταση κανεις??

σημερα σε κεντρικο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπε να περιμενω και να παρω το καινουργιο μοντελο.Το Β650 δεν ειναι ευκολο να βρεθει στην αγορα.Και αν το βρεις θα ειναι κομματι επίδειξης.Αληθεια τα κομματια που εχουν στα ραφια και δουλευουν ολη μερα δεν θεωρουνται μεταχειρισμενα?

Και μάλλον είναι πολύ κακή απόφαση να αγοράσει κανείς τέτοιο κομμάτι σε τιμή παραπάνω από το 1/3 της κανονικής κατά τη γνώμη μου.

Πήρε προχθές φίλος μου την Samsung 40B650 από το Πλαίσιο του mall. Του κουτιού στα 800 μετά από λίγο παζάρι.. Ίσως έχει κ άλλα κομμάτια.