Αγορα 3d προβολεα και ποιον ?

gmavro

Established Member
8 February 2008
183
Καλημερα ,

Πιστεύω οτι ο τιτλος τα λεει όλα , Τι εχετε να μου προτείνεται για 3d μεχρι τα 2000-2500 ευρο ? Δεν μιλάω για full hd και ενας 720 μου κάνει .

Ευχαριστώ.

θα σου πρότεινα να περιμένεις ακόμα. Η τεχνολογία είναι σε βρεφικά στάδια, ειδικά στα προβόλια.

Μαλιστα , οπως το φανταζομουν ... Τωρα σε κανονικο projectror στα λευτα αυτα ? Ακομα τα dlp ειναι καλυτερα απο τα lcd ? Μιλαω σαν κατοχος του benq w20000 - w5000 .... ?

Οχι καμια σχεση δεν τους αλλαζω ακομα τους δικους μου αλλα μιλαω για καινουργια αγορα για σπιτι φιλου ... Περιορισμους σε μεγεθος δεν εχει αλλα ουτε να δωσει μια περουσια ... Τι να του προτινω ?

Οχι καμια σχεση δεν τους αλλαζω ακομα τους δικους μου αλλα μιλαω για καινουργια αγορα για σπιτι φιλου ... Περιορισμους σε μεγεθος δεν εχει αλλα ουτε να δωσει μια περουσια ... Τι να του προτινω ?

Η γνώμη μου είναι να προτείνεις στον φίλο σου έναν BenQ W6000 ή έναν Optoma HD82, να χαρεί τις ταινίες του. Έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει η 3d τεχνολογία και ακόμη περισσότερο για να φτάσουν 3d-ταινίες στα ράφια. Ως τότε ας χαιρόμαστε με κάποιο σοβαρό μηχάνημα (στην κατηγορία τιμής που προανέφερες!), την τρέχουσα τεχνολογία! :a0210: