Αγορά 40-42 Ιντσών

GiorgosApo

New member
11 November 2014
5
Γεια σας,

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση μεταξύ 40-42 ιντσών και κλασσικά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Χρηματικά δίνω μέχρι και 650 ευρώ. Επισκέφθηκα τα Public εχθές και μου πρότειναν τα εξής μοντέλα.

Panasonic TX-42AS650

Samsung UE40F6500/UE40H6500

LG 42LB730V

Προσωπικά δεν με πολυ ενδιαφέρει το 3D αλλά η ποιότητα εικόνας κυρίως + λειτουργίες smart. Επίσης διάβασα πως είναι φοβερή της Sony η W705/W805/W815.

Ευχαριστώ.

Καλώς ήρθες.
Πες μας απόσταση και χρήση που τη κάνεις πιο πολύ.
Οι σονυ που έβαλες είναι από τις καλύτερες για το 2014, και θα σου έλεγα την 705 αφού δε σε νοιάζει το 3D. Επίσης αν η απόστασή σου είναι στα 2,4μ εώς 3μ, να δεις για τη 50αρα, που είναι ότι πρέπει για τέτοια απόσταση είναι 100 Hz πραγματικά από πάνελ ( οι 42αρες είναι 50 Hz πραγματικά ) και θα έχει και αισθητά καλύτερη κίνηση.

Καλώς ήρθες.
Πες μας απόσταση και χρήση που τη κάνεις πιο πολύ.
Οι σονυ που έβαλες είναι από τις καλύτερες για το 2014, και θα σου έλεγα την 705 αφού δε σε νοιάζει το 3D. Επίσης αν η απόστασή σου είναι στα 2,4μ εώς 3μ, να δεις για τη 50αρα, που είναι ότι πρέπει για τέτοια απόσταση είναι 100 Hz πραγματικά από πάνελ ( οι 42αρες είναι 50 Hz πραγματικά ) και θα έχει και αισθητά καλύτερη κίνηση.

Η απόσταση είναι στα 2-2.5 μέτρα.
Εννοείται 3d δεν με ενδιαφέρει, αυτά που θέλω πιο πολύ είναι όπως είπα όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα μιας και η χρήση της θα είναι κύριος για ταινίες μέσω dlna, ίσως πληκτρολόγιο μέσω Bluetooth και με ενδιαφέρουν οι λειτουργίες SmartTv.

Εφόσον η κύρια χρήση της είναι για ταινίες, πήγαινε καλύτερα σε 50".

Re: Απάντηση: Αγορά 40-42 Ιντσών

Εφόσον η κύρια χρήση της είναι για ταινίες, πήγαινε καλύτερα σε 50".

Για να καταλάβω, μου προτείνετε την 50ρα γιατί 1ον είναι μεγαλύτερη και 2ρον έχει καλύτερο motion control για πιο smooth εικόνα;

Επίσης σε σχέση με την w8 οι διαφορές απ'ότι βλέπω είναι κυρίως στο 3d; Στις τιμές πάντως η 50ρα 705 έχει ίδια τιμή με την 42ρα 805.
Ζητώ συγνώμη που σας κουράζω απλά δεν έχω γνώσεις και εμπειρία στις τηλεοράσεις.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις :a0210:

Γεια σας και απο μενα παιδια.
Ειπα να γραψω εδω και να μην ανοιξω αλλο ποστ μιας και εχω βαλει στο ματι και εγω την Samsung 40H6400.
Το μπατζετ ειναι αυστηρα μεχρι 500 θα μπει σε υπνοδωματιο σε αποσταση περιπου 2 μετρα.
Η αγορα της τον επομενο μηνα αν ολα πανε καλα μεσα στις γιορτες ισως να πετυχουμε και καλυτερη τιμη.
Αν καποιος την εχει ηδη ας μας πει εντυπωσεις.Ακομα αν ξερει καποιος να μου πει αν υποστιρηζει τον hevc h265 και αν οχι ισως σε καποιο firmware update?
Αξιζει τα λεφτα της? υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα αυτα για την δουλεια που την θελω?

Για να καταλάβω, μου προτείνετε την 50ρα γιατί 1ον είναι μεγαλύτερη και 2ρον έχει καλύτερο motion control για πιο smooth εικόνα; Επίσης σε σχέση με την w8 οι διαφορές απ'ότι βλέπω είναι κυρίως στο 3d;

Οι 50" είναι πιο σωστό μέγεθος για την απόσταση θέασης σου και τη χρήση που αναφέρεις. Σε σύγκριση με την 50" W805, ουσιαστικά η W705 διαφέρει στο 3D.

Re: Απάντηση: Αγορά 40-42 Ιντσών

Οι 50" είναι πιο σωστό μέγεθος για την απόσταση θέασης σου και τη χρήση που αναφέρεις. Σε σύγκριση με την 50" W805, ουσιαστικά η W705 διαφέρει στο 3D.

Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη.

Der77 ελπίζω να πάρεις απάντηση αν και συνήθως κοιτάνε αν έχει απαντηθεί αυτός που άνοιξε το ποστ. Πιστεύω καλύτερα να ανοίξεις δικό σου για να έχεις μεγαλύτερη προσοχή.