Αγορα 40-42" και 22-23"

karalisd

New member
27 October 2008
16
Γεια χαρα.

Θα αναβαθμισω τις τηλεοράσεις του σπιτιού και θα ήθελα τις συμβουλές σας.

Οι διαστάσεις που έχω ειναι 1,10 πλάτος για του σαλονιού κάτι που με περιορίζει στις 40-42 ιντσες, ενώ για το υπνοδωμάτιο έχω 58 εκατοστα πλάτος που σημάινει 22-23 ιντσες.

Υπολογίζω 2.000 ευρώ και για τις 2, μαζί με την επιτοίχεια βάση που θα χρειαστώ για το σαλόνι.

Η χρήση της μεγάλης τηλεόρασης είναι προς το παρών 70% νόβα και 30% DVD και Blue-Ray.
Η χρήση της μικρής είναι 33% αναλογικό σήμα (σχετικά κακό), 33% DVD και 33% gaming.

1) Έχω δει αρκετες Samsung στα 1500 ευρω στις 40-42 ιντσες, αλλα δεν πολυκαταλαβαίνω τις διαφορές τους. Μεχρι στιγμής έχω επιλέξει την 40Α786. Τι αλλο προτείνετε?
2) Τα μονιτορ 22 ιντσων που έχουν και δέκτη τηλεόρασης τι διαφορές έχουν από μία τηλεόραση με HDMI?

Ευχαριστώ
Δημήτρης

1. Top επιλογή.παρόλα αυτά ρίξε μια ματιά σε
α) Sony Z4500(200 hz) - αυτη την έχει η Ηλεκτρονική Συγγρου
β) Sony X4500 (Led)
Και αν έβαζα σειρά κατάταξης, οι 2 Sony πρώτα και μετά η Samsung (σε απόσταση αναπνοής)
2. Σε τόσο λίγες ιντσες μήπως δεν αξιζει να ασχοληθείς παραπάνω; Πάρε το monitor και καθαρίζεις με λίγα χρήματα.Γνώμη μου δεν αξίζει περισσότερο.Μην ξοδέψεις περισσότερα.
Καλορίζικες

Ανεπιφυλακτα πιστευω εφυγες απ οπου κι αν καθεσαι αυτη τη στιγμη για την samsung a786
που απ οτι ακουσα την εχει το SATURN 1190 ευρω..

Αφου ειναι και αποσταση αναπνοης οπως λενε τα παιδια δε νομιζω να πας να δωσεις 600-800 ευρω παραπανω..

Βεβαια για να μη σε παρω στο λαιμο μου θα πας να τη δεις στα ματια σου τι λεει αλλα εγω που την ειδα με αρρωστησε το μαυρο της...

"Ακομα εκει εισαι? Τρεχουμε τωρα, τρεχουμε"

στο Saturn-Συγγρού δεν υπάρχει αυτή η τιμή.Κατέβηκα χθές Σάββατο και δεν είχαν ιδέα.Η τιμή τησ 786,αν θυμάμαι καλά, ήταν στα 1419.

Τελικα πήρα την 40Α786 1199 ευρω από τον Γερακα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή σε σήμα Νοβα και καταπληκτική σε DVD!

Δεν μου αρέσει ο ήχος της αλλα έχω ηχοσύστημα και βασικά ξενέρωσα με την usb γιατί νόμιζα πως παίζει και video!

Κατα τα άλλα στα 1200 ευρω νομίζω δεν έχει ανταγωνισμό.

Ευχαριστω τζιμακο για την πληροφορία...

Πηρα και μια bravia 26" και μια samsung T240HD αλλα ακομα είναι στα κουτια τους...

Ξερει κανεις το τηλεφωνο τους στον Γερακα μην παω τσαμπα και ειναι πολυς ο δρομος για να παω χωρις λογο...

Μπραβο το αγορι μου.. Καλοθεατη να σου ναι.. Πρεπει να ναι φοβερη ε?

Πω πω μιλαμε πρεπει να μου δωσουν ποσοστα..

Μεχρι τωρα εχω κανει 2 θρεντ να πανε να την παρουνε..

Η να μαζευτειται ολοι οσοι την πηρατε και μεινατε ευχαριστημενοι και να μου παρετε μια ιδια δωρο..

Darkie απ'οτι βλεπω στο site 211 1812 800..

Αντε καλες αγορες και συ..

Αλοιμονο απο μενα.. Αλλα δεν παραπονιεμαι, κι εγω, στη δικια μου οικονομικη κατηγορια εχω παραγγειλει την αλλη σταρ σε τιμη-αποδοση, την 42lg7000..

Αντε καλες θεασεις να εχουμε ολοι...

Μπα φιλε μου μην εισαι σιγουρος οτι θα την παρω αν δεν λυσω το προβλημα του input lag μου επειδη θα με βασανισει αφου θελω να παιζω Online Shooters στο playstation και το παραμικρο lag ειναι σημαντικο για μενα αλλα αν ειναι κατα τα αλλα καλη η τηλεοραση .. το σκεφτομαι ακομα και βλεπω και για την 47LG7000 αφου στο εγκυς μελλον , μαλλον θα αυξηθει η αποσταση θεασης στα τρια μετρα!

Με το που θα παρω την 42 lg 7000 θα σου πω τη γνωμη μου για να δεις αν θελεις να παρεις την 47..

Τις ειχα δει διπλα διπλα μια lg7000 με μια a656 και δεν παρατηρουσα καμια τρανταχτη διαφορα (αν και δεν ειχα μαζι μου τα γυαλια μου και εχω κανα βαθμο μυωπια), μονο οταν εβαλαν dvd η lg ειχε καλυτερη ευκρινια και δεν αφηνε "trails" στις γρηγορες κινησεις οπως η a656..

Ακομα δεν ξερω τι να κανω και ειμαι τιγκα πνιγμενος αυτη την εποχη οποτε δεν προλαβαινω τις εκπτωσεις οπως παει..

βασικα οι εκπτωσεις τελειωνουν στις 11? γιατι στα φυλλαδια βλεπω πως οι ημερομηνιες ειναι μεχρι τις 11 , αλλα κανονικα οι εκπτωσεις ειναι μεχρι τελος του μηνα!