Αγορά 40"-42" LED για κρεββατοκάμαρα μέχρι 750 Ευρώ για gaming-sports

FrankyGR

Established Member
25 March 2008
173
Καλησπέρα παιδιά είμαι μεταξύ sony και samsung αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα πολύ εντατικά και είπα να ρωτήσω εσάς τους ειδικούς :)
Τι προτείνετε ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ξέρει κανείς διαφορές μεταξύ KDL-42W828B και KDL-42W829B ?

Καλά έχουν βγάλει δύο 42" με τα ίδια χαρακτηριστικά ???
Μπήκα εδώ και είναι ακριβώς τα ίδια............

Τι λες ρε φιλε.............................................
Αθλητικά και gaming?
:p , συγγνώμη , είναι κατανοητό πως αφού δεν γνωρίζεις δεν ξέρεις και τι ακριβώς σημαίνουν τα λεγόμενα σου...

Λοιπόν.

Τα αθλητικά ( πάντως είδους αθλητικά ) προγράμματα θέλουν ΟΜΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Άρα ψάχνεις ένα σχετικά ακριβό μοντέλο που να ΜΗΝ είναι 50 hz , ΑΛΛΑ 100.
Υπάρχουν και 200 hz , αλλα είναι πανάκριβα.

Υπάρχει ένα πρόβλημα τώρα....
Για τα παιχνίδια σου , χρειάζεσαι χαμηλό INPUT LAG* κάπου ανάμεσα σε 15 - 30 ms ΤΟ ΠΟΛΥ...

Οι τηλεοράσεις με 100 hz είναι ΘΑΝΑΤΟΣ για το INPUT LAG.

Όπως καταλαβαίνεις , πρέπει να διαλέξεις , Input lag? Η 100 hz?
Αθλητικά Η Games?
I vote for....GAMES ofcourse , το θέμα είναι εσύ τι κανεις...?

* Input lag = η τηλεόραση έχει χρονοκαθυστέρηση από το ps4 ( p.x. ) και όταν πυροβολείς στο ps4 , στην tv έρχεται η εικόνα με χρονοκαθυστέρηση κάποιον κλασμάτων του δευτερολέπτου ( milisecond ) οποτε χρειάζεσαι μια tv με όσο το δυνατόν χαμηλότερο input lag = χαμηλό χρόνο απόκρισης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για να είμαι ειλικρινής , σήμερα που πήγα τράπεζα πειραιώς για να πληρώσω την εφορία ( gam...) είχε μια 50άρα NEC μάρκα τηλεόραση ( πλάσμα μάλλον ) με πολύ καλο μαύρο αλλα ήταν 50 hz και η θολούρα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , πραγματικά ζαλίστηκα και ήμουν σε απόσταση θέασης 6 μέτρον.
Οποτε με λίγα λόγια , ακόμα και αν ΔΕΝ παρακολουθείς αθλητικά , αν πας πάνω από 40 inches , τα 100 hertz θα ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
Εγώ βεβαια είμαι καταραμενος , γιατί η προτεραιότητα μου είναι Games>Movies>Nova(HD)>Digea οποτε χρειάζομαι tv 50 hz...

2 μέτρα και χρήση videogame και αθλητικά.
Αν και δύσκολο αυτό που πας να συνδυάσεις σε αυτή την απόσταση μια ωραία επιλογή ιδικά για gaming και πολύ καλό VFM Είναι η http://www.skroutz.gr/s/4988561/Sony-KDL-48W585B.html?from=autocomplete&keyphrase=48w585

Από μένα αυτή είναι η πρόταση αν και 50Hz έχει πολύ καλό αλγόριθμο και καλή κίνηση στα αθλητικά. Ένα άπειρο μάτι δεν μπορεί να καταλάβει κάτι κακό.
Μπορείς να πας και στη Samsung 48h6400 Αλλά δεν συστήνετε για gaming λόγο του input lag.
Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση πάρε την Sony 50w805 100Hz άψογη για gaming Αλλά 850 .
Απέφυγε οποιαδήποτε tv κάτω των 46" γνώμη μου.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.
Θα δούμε θα πέσει μελέτη πριν την απόφαση......

Αν δεν το έλεγε ο Link , εγώ δεν επρόκειτο να το θυμόμουν.

Να ξέρεις ότι τα 850 euro ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

100 hz ΚΑΙ χαμηλό input lag , η W805 είναι μοναδική στο είδος της και πιθανότατα η μονη λύση στο πρόβλημα σου.

Αλλα να θυμάσαι , μονο η 50άρα γιατί αν πας πιο κάτω σε inches , θα είναι 50 hertz...

Αν παμε σε 46" τι προτείνετε σε 100hz και οσο το δυνατον χαμηλό lag για το ps4.
Πολλα ζηταω το ξερω......

Αν παμε σε 46" τι προτείνετε σε 100hz και οσο το δυνατον χαμηλό lag για το ps4.
Πολλα ζηταω το ξερω......

Sony KDL-50W705B

Χαμηλό input lag για τα games , 50 inches και 100 hertz.

Το budget σου είναι 750 euro , αν σε τσούζουν τα 50 παραπανο euro , τότε δώσε τα 750 και αποπλήρωσε το 50ari σε δόσεις...

Ξεχασα να αναφερω οτι δεν μεν νοιαζει το 3d καθολου.....
Και να ανεβασω και το budget μεχρι τα 900....
Tektona τι λες για την 50w805bb ?
Ποσα πραγματικα hz ειναι αυτή ?

Last edited:
Ξεχασα να αναφερω οτι δεν μεν νοιαζει το 3d καθολου.....
Και να ανεβασω και το budget μεχρι τα 900....
Tektona τι λες για την 50w805bb ?
Ποσα πραγματικα hz ειναι αυτή ?

Και η w805b και η w705b από τις 50 inches και πάνω είναι 100 hertz.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το 3D τότε μην πετάξεις τα λεφτά σου ( τα 40 euro παραπάνω που ζητάει ) στην w805b αλλα προσανατολίσου προς την w705b.

Έχει και το χαμηλότερο input lag στην ιστορία τον LED-LCD η w705b είναι πολύ καλή τηλεόραση.