Γεια σας φιλοι μου. Την βοηθεια σας για τηλεοραση 40-47 3D smart tv με budget 750 euro τοις μετρητοις. Κατα προτιμηση 42 ". Ψαχνουμε και για σπιτι οποτε για αυτο υπαρχει μεγαλη αποκλιση στις ιντσες. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εγώ σου προτείνω να πας σε 50ρα!! Το 3d για μένα χάνει πάρα πολύ σε οτιδήποτε μικρότερο από 50!!
Με 800κάτι βρίσκεις για παράδειγμα 50ρα της LG σε διάφορα μαγαζιά! Ο Κοτσόβολος έχει το "παζάρεψέ το" και γλυτώνεις περισσότερα, αλλά νομίζω πως είναι μέχρι σήμερα η προσφορά αυτή!! Κάνε μια βόλτα αύριο στα καταστήματα και κοίτα μία να δεις αν σου αρέσει το 3d της !! Κοίτα και μετά μια μικρότερη στο μέγεθος που λέτε (42) και θα καταλάβεις τι εννοώ!! (... μπορεί να θες και 55αρα+ μετά ... )
Υ.γ. Απλά όπως θα σου εξηγήσουν και οι "παλιοί" εδώ, έχουν μερικά μειονεκτήματα οι LG σε σχέση με τις Samsung (ή και άλλες) , αλλά όλα είναι υποκειμενικά και πως τα βλέπεις εσύ και εννοείτε πόσο αντέχει η τσέπη σου!! ΔΕΝ πρόκειται να βρεις τηλεόραση που να μην έχει κουσούρια!! Γι' αυτό σου λέω να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να βλέπεις μόνος σου!! Αλλά για το μέγεθος, είμαι κάθετος .... εξάλλου το μέγεθος πάντα μετράει!!!:Banane0: