Αγορα 40PFL9704H Vs 42PFL9664

christozed

New member
9 February 2010
33
Ειμαι σε διλημμα παιδια και ζηταω την βοηθεια σας ... δε συζηταω για αλλες μαρκες.

Υστερα απο ερευνα αγορας και αφου την ειδα απο κοντα να παιζει σε Blue-ray μου αρεσε πολυ η 9664 εψαξα λοιπον τα κατα και ειδα οτι ειναι στο μαυρο και στην αντιθεση του αλλα σε αλλους τομεις ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Περιμενα λοιπον την 9704 Led (δεν την εχω δει απο κοντα επειδη μου ειχαν πει πως θα ειναι η <<9664>> βελτιωμενη ως προ το μαυρο) γιατι ειχα ακουσει οτι θα ηταν βελτιωμενη στον τομεα μαυρο και τελικα ειναι αλλα οπως διαβασα εχει προβλημα στην γωνια θεασης μεχρι 45 μοιρες.

Περιμενω τις γνωμες σας σε αυτους τους τομεις απο οσους τις εχουν δει η ειναι κατωχει ...

Για μενα παντως Philips και μονο ...

Ευχαριστω εκ τον προτερων

http://www.google.gr/url?sa=t&sourc...61Bi3JUVKRF1kGwHw&sig2=pl68qfS7LmY2K5muTortAw

περιμενα και την LED για να δω το μαυρο της αλλα απο οτι πληροφορηθηκα ηρθαν μονο 80 μοντελα για την Ελλαδα...χαιρετισματα!!!

Τα link τι σχέση έχουν με τηλεοράσεις????....:chinscratch:

....:chinscratch:

Συνονόματε, θέτοντας το ίδιο ερώτημα σε τρία διαφορετικά θέματα δεν θα ξέρει κάποιος ...από που να ξεκινήσει για να σε βοηθήσει (αν και την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου).

Επίσης λίγη προσοχή με τα link...!!!!!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα 40PFL9704H Vs 42PFL9664

Εχεις βρει σε καποιο καταστημα καποια απο τις δυο ετοιμοπαράδοτη?

Σε ρωταω γιατι αλλο μελος ελεγε οτι περιμενει την 9664 εδω και 3 μηνες , ενω η 9704 κανεις δεν ξερει αν θα ξαναερθει στην Ελλαδα...

....:chinscratch:

Συνονόματε, θέτοντας το ίδιο ερώτημα σε τρία διαφορετικά θέματα δεν θα ξέρει κάποιος ...από που να ξεκινήσει για να σε βοηθήσει (αν και την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου).

Επίσης λίγη προσοχή με τα link...!!!!!!!!

Πανω στην αγωνια και λογω της ωρας δεν μπορουσα να ανοιξω τοπικ αστα ... και εκανα copy-paste απο το google SORRY!!!
Επειδη εχω βρει 2 διαθεσιμα 9664 και 1 9704

Εχεις βρει σε καποιο καταστημα καποια απο τις δυο ετοιμοπαράδοτη?

Σε ρωταω γιατι αλλο μελος ελεγε οτι περιμενει την 9664 εδω και 3 μηνες , ενω η 9704 κανεις δεν ξερει αν θα ξαναερθει στην Ελλαδα...

9664 2 κομματια ... επετρεψε μου να μη σου πω που...αλλα εχθες ετρεχα γι αυτο το θεμα

κανενα 9704 το πηραν , μολις τηλ. κατοπιν παραγγελιας και 2 μηνες αναμονη στο περιπου

Last edited:
Mολις επικοινωνησα με τη ΦΙΛΙΠΣ επειδη και εγω ενδιαφερομαι για την 9704.
Καμμια απαντηση οριστική. Σημερα θα δωσουν καποια λιγα κομματια που ηρθαν
αλλα απο εκει και περα... τιποτε..

Κριμα πολυ κριμα... για μια τετοια εταιρεία να συμπεριφερεται ετσι λες και βρισκομαστε το 2010 σε κοινωνια του πρωην Ανατολικου Μπλοκ
με αδεια ραφια και τεραστιες ουρες για αγορα ενός αγαθού.

Αρχίζω και ενδιαφερομαι για την νεα SAMSUNG UE40C9000 αλλα ουτε και αυτη
σαν νεαTV δεν ξερουμε ποτε θαρθει Ελλαδα. Ειναι βεβαια Edge-LED χωρις
local-dimming. Και το κυριώτερο δεν γνωριζουμε αν θα πασχει και αυτη απο
το περιφημο clouding των σειρών Β7000 & Β8000 πολλοι χρηστες εδω ανεφεραν

Ενω τα πανελ S-IPS εχουν "τελεια" ομοιομορφια οπως φαινεται εδω
στην 42PFL9664...

unif_42PFL9664.gif

Και συγκριση με την 40Z5500 που εχει "clouding" κατα τ'αλλα...

unif_40Z5500.gif

http://www.erenumerique.fr/televiseurs_lcd_40_42_pouces_un_grand_ecran_pour_noeel_-art-2499-1.html

Κριμα πολυ κριμα... για μια τετοια εταιρεία να συμπεριφερεται ετσι λες και βρισκομαστε το 2010 σε κοινωνια του πρωην Ανατολικου Μπλοκ

Σου προτεινω να μεινεις philips 9664 .Στο λεω αυτο γιατι την εχω δει απο κοντα, ειναι αλλα πραγμα επαιζε με blue-ray και οχι σε DEMO...Ολοι παραδεχονται για το μαυρο της οτι δεν ειναι φωτινο στο μοντελο 9664 αλλα ειναι α ψ ο γ η καμια σχεση με τις αλλες ακομα και απο αλλες Led..Oπως εχω πει: κανενα σπασιμο, φανταστικη κινηση στις εναλλαγες της εικονας κλπ
Εχω τρελαθει στα τηλ και ξεχναω και τι θελω να γραψω βρηκα την
Philips 47 PFL9664H στα 1600ε και μαλλον εκει καταληγω...

Δεν εχω διαβασει καπου για προβληματα για την συγκεκριμενη ισα-ισα που ακοθω καλες κριτικες...Βεβαια δεν την εχω δει να παιζει καναλια, αλλα ελπιζω τωρα που θα γινουν ψηφιακα να ειναι εξισου καλα σε αναλυση

Ενω τα πανελ S-IPS εχουν "τελεια" ομοιομορφια οπως φαινεται εδω
στην 42PFL9664...

unif_42PFL9664.gif

Και συγκριση με την 40Z5500 που εχει "clouding" κατα τ'αλλα...

unif_40Z5500.gif

http://www.erenumerique.fr/televiseurs_lcd_40_42_pouces_un_grand_ecran_pour_noeel_-art-2499-1.html

Εχει φανταστικα χρωματα και καλυτερο λευκο απο τι πληροφ. σε σχεση με την 9704...Αλλα ξερεις τι???Ποιο ειναι το συμπερασμα ? Ειναι μια TV πολυ καλη στο συνολο της απο το menu της μεχρι την εικονα της (στο επιπεδο που μπορουμε και αγωραζουμε)
Εφτανε σε σημειο οπως εχω αναφερει να βλεπεις τους πορους του ηθοποιου απο πολυ κοντα σε λιγοτερο απο μισο μετρο αλλα βεβαια τοτε αρχιζες να διακρινεις λιγα νερακια, υπηρχε ομως ρυθμισει και τα εξαφανιζε.Εχω πολλα να πω αλλα σταματαω εδω, γιατι με βλεπω σε λιγο απο χρηστο να με λετε PHILIPS
Γενικα πολυ καλες εντυπωσεις και πιστευω οτι αξιζει....

Φίλε HAL-9000,
Πριν 3-4 μήνες που πρωτοεμφανίσθηκε η 9704 στις μεγάλες αλυσίδες, έχοντας κατά νου την "made in Holland" οπίσθια ετικέτα καταγωγής της αφ' ενός,αλλά και τις πολύ καλές-έως διθυραμβικές-κριτικές της αφ' ετέρου,έκανα αρκετά χιλιόμετρα για να την δω. Παντού έπεζε το demo της εταιρείας. Είδα άψογες,ανάγλυφες,ομοιόμορφες (αν και εμφανώς πουσαρισμένες)εικόνες,τόσο στις 40 όσο και στις 46 ίντζες.Προίκα της philips,κι αναμενόμενο αυτό, θα πείτε. Επειδή,όμως,ως γνωστόν τα μάτια, και ότι αυτά αντιλαμβάνονται, είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας, εμένα η 9704 μου άφησε θετικές εντυπώσεις.Σε τηλεοπτικό,βέβαια,αν και το ζήτησα δεν την είδα.Και εκεί που σκέφτόμουν σοβαρά την αγορά της(τιμή 2700 ευρώ-2500 internet η 46αρα) βλέπω στο ταμπελάκι το "made in Hungary". Philips ουγγαρίας συσκευή θα αγόραζα μόνο φαβοριτοκόφτη(!!!) Τέτοιο ποσό για "ανατολική προέλευση",όπως λέει κι ο HAL,δεν διαθέτω.Πάνω λοιπόν που αποφάσισα ν' αφήσω το ξεψείρισμα,και πείσθηκα ότι θα βλέπω πλέον τον Χατζηνικολάου "πλακουτσοκέφαλο", άλλαξα γνώμη. "Ανατολική" (ευρωπαϊκή,ήδη,τώρα που μιλάμε)είναι μόνο η συναρμολόγηση, θα μου πείτε. Εγώ, όμως,πάντα θα είχα το φόβο για "δεύτερα" B-class υλικά.
Άλλωστε,μετά ήρθαν και πιο ψύχραιμες κριτικές, ήρθαν τα "φωτοστέφανα",ήρθε η hi-end έκθεση,η LH 9000 (VFM πρόταση του yperion) και τέλος η έλλειψη,και έτσι το project 9704 ξεχάστηκε.
Μέχρι που,τυχαία και για πρώτη φορά,είδα την 40αρα να παίζει τηλεοπτικό και ενθουσιάσθηκα πολύ.Πουσάρισμα,θόρυβος, δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω ήταν πως στα (δικά μου)μάτια το απότέλεσμα ήταν άψογο.Η μόνη που την "προσέγγιζε" ήταν η διπλανή της Β8000.Δυστυχώς όλες οι άλλες-και η 9664-ακολουθούσαν,και μάλιστα από μακριά.....
Τώρα,όμως,που (ξανα)αποφάσισε ο γαμπρός, υπάρχει έλλειψη της νύφης......
Καρμικά "κάθε εμπόσιο για καλό" λένε. Έτσι λοιπόν,τώρα,με πολύ υπομονή αλλά και την "ψείρα" μου παρέα περιμένω τις νέες τσέχες G20. Ή -που ξέρεις- τις νέες βελτιωμένες 9704 του 2010. Ψάχνωντας στα δύο "άκρα" δηλαδή......

Φίλε HAL-9000,
Πριν 3-4 μήνες που πρωτοεμφανίσθηκε η 9704 στις μεγάλες αλυσίδες, έχοντας κατά νου την "made in Holland" οπίσθια ετικέτα καταγωγής της αφ' ενός,αλλά και τις πολύ καλές-έως διθυραμβικές-κριτικές της αφ' ετέρου,έκανα αρκετά χιλιόμετρα για να την δω. Παντού έπεζε το demo της εταιρείας. Είδα άψογες,ανάγλυφες,ομοιόμορφες (αν και εμφανώς πουσαρισμένες)εικόνες,τόσο στις 40 όσο και στις 46 ίντζες.Προίκα της philips,κι αναμενόμενο αυτό, θα πείτε. Επειδή,όμως,ως γνωστόν τα μάτια, και ότι αυτά αντιλαμβάνονται, είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας, εμένα η 9704 μου άφησε θετικές εντυπώσεις.Σε τηλεοπτικό,βέβαια,αν και το ζήτησα δεν την είδα.Και εκεί που σκέφτόμουν σοβαρά την αγορά της(τιμή 2700 ευρώ-2500 internet η 46αρα) βλέπω στο ταμπελάκι το "made in Hungary". Philips ουγγαρίας συσκευή θα αγόραζα μόνο φαβοριτοκόφτη(!!!) Τέτοιο ποσό για "ανατολική προέλευση",όπως λέει κι ο HAL,δεν διαθέτω.Πάνω λοιπόν που αποφάσισα ν' αφήσω το ξεψείρισμα,και πείσθηκα ότι θα βλέπω πλέον τον Χατζηνικολάου "πλακουτσοκέφαλο", άλλαξα γνώμη. "Ανατολική" (ευρωπαϊκή,ήδη,τώρα που μιλάμε)είναι μόνο η συναρμολόγηση, θα μου πείτε. Εγώ, όμως,πάντα θα είχα το φόβο για "δεύτερα" B-class υλικά.
Άλλωστε,μετά ήρθαν και πιο ψύχραιμες κριτικές, ήρθαν τα "φωτοστέφανα",ήρθε η hi-end έκθεση,η LH 9000 (VFM πρόταση του yperion) και τέλος η έλλειψη,και έτσι το project 9704 ξεχάστηκε.
Μέχρι που,τυχαία και για πρώτη φορά,είδα την 40αρα να παίζει τηλεοπτικό και ενθουσιάσθηκα πολύ.Πουσάρισμα,θόρυβος, δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω ήταν πως στα (δικά μου)μάτια το απότέλεσμα ήταν άψογο.Η μόνη που την "προσέγγιζε" ήταν η διπλανή της Β8000.Δυστυχώς όλες οι άλλες-και η 9664-ακολουθούσαν,και μάλιστα από μακριά.....
Τώρα,όμως,που (ξανα)αποφάσισε ο γαμπρός, υπάρχει έλλειψη της νύφης......
Καρμικά "κάθε εμπόσιο για καλό" λένε. Έτσι λοιπόν,τώρα,με πολύ υπομονή αλλά και την "ψείρα" μου παρέα περιμένω τις νέες τσέχες G20. Ή -που ξέρεις- τις νέες βελτιωμένες 9704 του 2010. Ψάχνωντας στα δύο "άκρα" δηλαδή......

αν και δεν νομιζω η 9464 να ακολουθει ... ενυ γουεη ...9464 και ξερο ψωμι

Το προβλημα ειναι οτι αρχισα να κουραζομαι προσωπικά απο την αναμονη για την 9704. Και η αντιπροσωπεια
να μην δινει πειστικες απαντησεις για το τι γινεται και για το ποτε θα εχουμε συσκευες...

Δυστυχως δεν εχουν τα "κοτσια" να πουνε την αληθεια στους εν δυναμει πελατες τους... (κοντοφθαλμη λογικη).
Να βγουνε και να πουνε η οτι δεν μας στελνει η μαμα ΦΙΛΙΠΣ ...ή ..η 9704 παρουσιασε προβλημα και θελουμε τον "χ" χρονο
για να το επιλυσουμε... Κι αυτοι σαν τις βιομηχανιες αυ/των.

Σαμπως τα ιδια δεν εκανε και η SAMSUNG με την Β9000 ..? Αφου την ανακοινωσε ... δεν την εβγαλε ποτε
και καποια στιγμη ανακοινωσε την UE..C9000 χωρις και παλι να δινει κανενα χαρακτηριστικό για αυτην.

Σαν υποψηφιος πελατης των δεν μπορω να μην πω... οτι φερονται με τροπο που δεν εχει καμμια σχεση με τον 21 αιωνα πλεον.
Οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα για αυτους. Υπαρχουν πολλα πλεον παραδειγματα με νεες εταιρειες
στο πεδιου Ηχου και εικονας που παρεχουν πολλα και καλα προιοντα με περισσοτερο σεβασμό στον πιθανο πελατη τους.

Σαμπως τα ιδια δεν εκανε και η SAMSUNG με την Β9000 ..? Αφου την ανακοινωσε ... δεν την εβγαλε ποτε

Β9000 υπηρξε μονο στην φαντασια καποιων , ποτε δεν ανακοινωθηκε επισημα (ψαξε να βρεις press release να θελεις και θα δεις οτι δεν υπαρχει)....

ΥΓ. Στη Αμερικη υπηρχε η Β8500 η οποια δεν ηρθε στην Ευρωπη....

... περιμένω τις νέες τσέχες G20. Ή -που ξέρεις- τις νέες βελτιωμένες 9704 του 2010. ......

Ποια ειναι η G20 ..??

Eιμαι απολυτα μπερδεμενος... Ειχα αποφασισει και εγω για την 9704 ... με εναλλακτικη την Β8000 αλλα μολις
διαβασα για τα φοβερα cloudings των 8000 και ειδα και τις φωτο που ανεβασαν τα παιδια με αυτα
φρικαρα και ουτε να τις δω δεν θελω. Το μονο που ξερω ειναι οτι Πλασμα δεν βαζω στο σπιτι μου αν αυτη η τεχνολογια
δεν λυσει το προβλημα του burn-in. Προκειμενου να παθω εγω εγκεφαλικο δεν αγοραζω πλασμα και ας ορκιζονται
οι χιλιοι οσοι στο ονομα τους. Κατεληξα ομως να μην εχω επιλογες. Απο τον Νοεμβριο του 09 αποφασισα για αγορα 40-αρας LCD
και τωρα δεν ξερω τι να κανω.
Να περιμενω να δω τι θα κανει η 9704 ..? Να περιμενω την C9000 της SAMSUNG ...? θα εχει και αυτη cloudings..?
Να περιμενω την SONY HX900..? μιας και θελω direct LED + local dimming..

Τι στο καλο να κανω δεν ξερω...

Που καταντησαμε να περιμενουμε μπροστα σε αδεια ραφια οπως περιμεναν οι Ανατολικοι του 70 και 80 για να παρουν
ενα μπλουτζιν...!!!..:slapface:

Τελικα την πηρα αλλα σε 47 ιντσων ... Καποια στιγμη θα ανοιξω τοπικ για το πως λειτουργουν τα πολυμεσα ... κλπ

ΑΠΛΑ Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η ...

Τελικα την πηρα αλλα σε 47 ιντσων ... Καποια στιγμη θα ανοιξω τοπικ για το πως λειτουργουν τα πολυμεσα ... κλπ

ΑΠΛΑ Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η ...

Ποια πηρες ..? τελικα δεν λες...

Ποια πηρες ..? τελικα δεν λες...

πηρα την 47 pfl9664

Για μενα ειναι φ α ν τ α σ τ ι κ η σε κινηση και σε λευκο ...

Τωρα αν θελει καποιος να βλεπει εναν "νιντζα" σε "σκια" ειναι αλλο θεμα