Αγορά 42" για Playstation 3 /Xbox 360

Spank

New member
8 October 2010
8
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα οντας και νέος μέλος :2thumb22sup:

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά μια καινούργια τηλεόρασης.
Το δωμάτιο μου ειναι περίπου 16 τετραγωνικά και σκέφτομαι την αγορά μιας 42" η οποία θα πάει στον τόιχο.Η χρήση που την θέλω ειναι 90 % για games ps3 /xbox 360 και για blue ray κατεβασμένες ταινίες απο το pc,δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος καθώς βλέπω ελάχιστα τηλεόραση μονο καμια ελληνική ταινία.
Το budget μου ειναι 500 euro αλλα μπορώ να κάνω την υπέρβαση να πάω με το ζόρι μεχρι 700 800.
Θα ήθελα την γνώμη σας τι μπορώ να κοιτάξω σε αυτα τα χρήματα για την χρήση που την θέλω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλε και καλώς μας ήρθες!

Απ'τη στιγμή που κατά 90 τις εκατό θα είναι για games μονόδρομος είναι η LCD. Μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση δυστυχώς όπως μπορείς να δείς και μέσω skroutz.gr. Καταρχήν αν θέλεις οπωσδήποτε 42άρα υπάρχει η LG 42PD550 που όμως δεν υποστηρίζει ήχο DTS για τις ταινίες που κατεβάζεις. Σε άλλη μάρκα δε παίζει 42άρα LCD, οπότε πας είτε σε Samsung LE40C530, LE46C530 ή LE40C650. Η τελευταία είναι 100HZ εδώ θα καταλάβεις διαφορά στα games! όλες οι καινούργιες Samsung παίζουν DTS και τα πάντα από ταινίες.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,στα 200hz που έχω δει οτι υποστηρίζουν μερικές θα δω διαφορά η δεν αξίζει καν να πάω προς τα εκεί ?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,στα 200hz που έχω δει οτι υποστηρίζουν μερικές θα δω διαφορά η δεν αξίζει καν να πάω προς τα εκεί ?

Για games δεν σου χρειάζονται τα 100-200Hz. Αντίθετα σε tv που τα έχουν κατά to game mode απενεργοποιούνται γιατί θα έχεις αρκετό input lag. Για παράδειγμα η c650(100Hz) έχει 45ms με κλειστό το Motion Plus και 95 με ανοιχτό. Η 530 έχει 14ms.
Δες και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

Last edited:
Για παράδειγμα η c650(100Hz) έχει 45ms με κλειστό το Motion Plus και 95 με ανοιχτό. Η 530 έχει 14ms.

Πες τα χρυσοστομε.

Υπαρχουν πωλητες σε καταστηματα που προτεινουν τηλεορασεις 200 Hz ως τις καλυτερες για gaming.:twoguns:

Πες τα χρυσοστομε.

Υπαρχουν πωλητες σε καταστηματα που προτεινουν τηλεορασεις 200 Hz ως τις καλυτερες για gaming.:twoguns:

Όσο περισσότερες επεξεργασίες,τόσο πιο μεγάλο lag...