ΑΓΟΡΑ 42" ΟΚΤ 2010

υπαρχει καποιο μοντελο που να αποδιδει καλυτερα στις ματροσκες απο καποιο αλλο?
συνδεδεμενη με media player εννοω.

A kαι για το φιλο μας,γιαυτα τα λεφτα που διαθετεις θαπαιρνα ασηζητητι Samsung LE40C530 40".

Last edited:
τελικα η τηλεοραση εδω και μια εβδομαδα βρισκεται στο σαλονι μου
ευχαριστω και παλι για την βοηθεια στην επιλογη..

χαιρομαι ειλικρινα που πηρα 42αρα και οχι μικροτερη!

γεια χαρα... για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και ψαχνομαι για 42αρα θελω την γνωμη σας μιας και δεν εχω ασχολειθει πολυ με το θεμα τιβι...

ψαχνω τηλεοραση για το δωματιο μου...η χρηση της θα ειναι:
70% ps3 (1080)
20% blue ray
10% tv

εχοντας συνδεσει το ps3 σε μια πλασμα hdready 42αρα και σε μια lcd fullhd 32ρα ειδα μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα εικονας υπερ της lcd...δεν ξερω αν εφταιγε το οτι ηταν fullhd η οτι ηταν lcd...

μπορω να δωσω γυρω στα 550 ευρω...ειδα οτι παιζουν αρκετες σε αυτη την τιμη αν παραγγειλεις μεσω ιντερνετ... περνω τιποτα της προκοπης η να παω για 40αρα η 32αρα...? παιζει πουθενα καμια καλη προσφορα?

ευχαριστω

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ 42" ΟΚΤ 2010

KOITA SE ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ PLASMA ΠΙΣΤΕΥΩ !

γεια χαρα... για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και ψαχνομαι για 42αρα θελω την γνωμη σας μιας και δεν εχω ασχολειθει πολυ με το θεμα τιβι...

ψαχνω τηλεοραση για το δωματιο μου...η χρηση της θα ειναι:
70% ps3 (1080)
20% blue ray
10% tv

εχοντας συνδεσει το ps3 σε μια πλασμα hdready 42αρα και σε μια lcd fullhd 32ρα ειδα μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα εικονας υπερ της lcd...δεν ξερω αν εφταιγε το οτι ηταν fullhd η οτι ηταν lcd...

μπορω να δωσω γυρω στα 550 ευρω...ειδα οτι παιζουν αρκετες σε αυτη την τιμη αν παραγγειλεις μεσω ιντερνετ... περνω τιποτα της προκοπης η να παω για 40αρα η 32αρα...? παιζει πουθενα καμια καλη προσφορα?

ευχαριστω

Φίλε δες το thread με τις εκπτώσεις. Με μια μικρή υπέρβαση παίρνεις τη 40άρα C653, ό,τι καλύτερο για αυτά τα χρήματα και για 70% PS3 ξέχνα τις plasma.