Αγορα 42αρασ εως 47 αρας smart 100hz

katia

New member
10 November 2014
26
Γεια χαρα κ απο μενα ειμαι σε αναζητιση τν για τους γονεις προτειματε lg λογο καλου servis 100hz λογο αθλητικων ενω το 3δ ειναι τελειως προαιρετικο εχω δει την 47lb650v einai 100hz?

Προτεινετε κατι αλλο?

Ευχαρηστω προκαταβολικα η αγορα θα γυνει αυριο οποτε οποια βοηθεια δεκτη

Ευχαρηστω πολυ για την απαντηση, αποσταση 3- 3.5 μετρα ,απλη τηλεοραση απο Digea ,κ αθλητικα .... απο την σειρα 5 της samsung αξιζει καποια με 100hz πραγματικα?

Ευχαρηστω

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα 42αρασ εως 47 αρας smart 100hz

Κοίτα την Sony W705, αν θα ήταν καλύτερη κάποια επιλογή στις 55", εφόσον το επέτρεπε το budget.

Αυτη δεν υπαρχει σε 46 κ δεν θελουν τοσο μεγαλη ....

Απο LG ? δεν προκειτε να βλεπουν σε τελειος σκοταδι οποτε ειναι μια λυση?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος επιλογής LG, εφόσον βρίσκεις καλύτερη τηλεόραση στο budget σου.

Νομίζω πως από 7 σειρά και πάνω είναι 100 Hz οι LG. Στα 3.5 μέτρα όμως, δύσκολα διακρίνεται η διαφορά στην κίνηση, σε σύγκριση με μια 50 Hz, σε αυτό το μέγεθος.

Απο χρηση παντος 90% θα ειναι τηλεοπτικο απο digea κ αθλητικα οταν εχει η ΝΕΡΙΤ... οποτεε?

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί επιμένεις στην αγορά μιας μικρότερης και χειρότερης - όσον αφορά την ποιότητα εικόνας - τηλεόρασης, η οποία στοιχίζει και περισσότερα χρήματα από την Sony W705...

Με δεδομενο το οτι θα ειναι πολυ τηλεοπτικο μεχρι 500ε τι προτεινετε...?

Να βάλετε άλλα 100 και να πάρετε την 50W705. Οι άλλες λύσεις που ψαχνεις ειναι γιατί φοβάστε - λόγω άγνοιας - ότι είναι πολύ μεγάλη ( και θα στραβωθείτε ή κάτι τέτοιο :helmet:). Σε 15 μέρες θα την έχετε συνηθίσει και θα έχετε μια πολύ καλή τηλεόραση για τα χρήματα που δώσατε.

Να βάλετε άλλα 100 και να πάρετε την 50W705. Οι άλλες λύσεις που ψαχνεις ειναι γιατί φοβάστε - λόγω άγνοιας - ότι είναι πολύ μεγάλη ( και θα στραβωθείτε ή κάτι τέτοιο :helmet:). Σε 15 μέρες θα την έχετε συνηθίσει και θα έχετε μια πολύ καλή τηλεόραση για τα χρήματα που δώσατε.
και πολύ είπες 15 μέρες. Σε μια βδομάδα το πολύ πολύ θα έχουν συνηθίσει και όπως όλοι μετά θα λένε ευτυχώς που πήραν 50αρα...