Aγορά 42άρας

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Χαίρεται σε όλους. Μία συνάδελφος μου ενδιαφέρεται για τηλεόραση 42'' μέχρι 1000 ευρώ το πολύ . Απόσταση θέασης 3 μέτρα (ξέρω ότι είναι λίγα,κανονικά θέλει τουλάχιστον 46''). Είδα σε παλαιότερο νήμα για την Panasonic Viera TX-P42S10E. Και οτιδήποτε εναλλακτικό ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Aν έχει κατασταλάξει σίγουρα σε Plasma, μπορεί να δει και την σειρά U10 της Panasonic, η οποία κυμαίνεται στα 600-700 ευρώ η 42άρα και 1000-1100 η 50άρα.

Οι μόνες διαφορές με την S10 είναι:

- 1 HDMI λιγότερη
- Έλλειψη υποδοχής VGA
- Έλειψη αντι-αντανακλαστικής επίστρωσης στο πάνελ
- Έλειψη ασημένιας διακοσμητικής λωρίδας
- Έλειψη αισθητήρα φωτός για λειτουργία αυτόματης ρύθμισης αντίθεσης-φωτεινότητας.

Κατά τ' άλλα είναι πανομοιότυπες σε ποιότητα εικόνας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις και εδώ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Δεν είμαστε απόλυτοι για plasma και οποιαδήποτε άλλη είτε Lcd είτε άλλης μάρκας μπορεί να προταθεί.:cowboy:

+1 για 46S10 απο εμενα...

Η 42U10 ειναι γυρω στα 600-650 Γιαννη...

Σ'ευχαριστώ φίλε μου .

Θα την έχω υπόψην μόνο για 42'' όμως λόγω μειωμένου budget. Στην 46S10 αναφέρομαι.

Η 42S10 αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε ανταγωνιστική τιμή στην αγορά (κι εγώ γι' αυτήν πήγαινα αρχικά, όταν η διαφορά των 50 ευρώ από την U10 δικαιολογούνταν από τη διαφορά εξοπλισμού, εν μία νυκτί όμως η διαφορά τους διαμορφώθηκε στα 150 ευρώ, oπότε...). Η 46S10 βρίσκεται εντός του μπάτζετ που έχεις θέσει, φίλε TerI.

Πες μας λίγα λόγια και για την χρήση για την οποία προορίζεται η τηλεόραση.

Η 42S10 αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε ανταγωνιστική τιμή στην αγορά (κι εγώ γι' αυτήν πήγαινα αρχικά, όταν η διαφορά των 50 ευρώ από την U10 δικαιολογούνταν από τη διαφορά εξοπλισμού, εν μία νυκτί όμως η διαφορά τους διαμορφώθηκε στα 150 ευρώ, oπότε...). Η 46S10 βρίσκεται εντός του μπάτζετ που έχεις θέσει, φίλε TerI.

Πες μας λίγα λόγια και για την χρήση για την οποία προορίζεται η τηλεόραση.

Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Xρήση.. κάνα dvdaki να περνάει η ώρα , Νοva απ ότι ξέρω δεν έχει, οπότε πάμε για αναλογικό σήμα αλλά "παίζει" μελλοντικά να μπει αποκωδικοποιητής οπότε αν βρούμε κάτι που να καλύπτει καλά και σε ψηφιακή εικόνα ακόμα καλύτερα.

Last edited:
Περίπτωση χρήσης υπολογιστή ή παιχνιδομηχανής, απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει...

Ο χώρος που θα τοποθετηθεί η συσκευή είναι πολύ/μέτρια/λίγο φωτεινός;

Κυρίως ποιές ώρες της ημέρας θα χρησιμοποιείται η συσκευή;

http://www.skroutz.gr/s/75865/Panasonic-TX-PF46S10-46%27%27.html?keyphrase=46S10

Κατω απο χιλιαρικο και αριστη εικονα για τα λεφτα της...

Αλλιως βεβαια υπαρχει και η λυση να ανεβει λιγο σε χρηματα και να παρει την 46B650...

Αν επιμενει για 40-42" υπαρχει παντα η λυση της 40W5500 και την 40Β750...-bye-

Περίπτωση χρήσης υπολογιστή ή παιχνιδομηχανής, απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει...

Ο χώρος που θα τοποθετηθεί η συσκευή είναι πολύ/μέτρια/λίγο φωτεινός;

Κυρίως ποιές ώρες της ημέρας θα χρησιμοποιείται η συσκευή;

Λοιπόν, σε λίγες ώρες θα γνωρίζω και θα επιστρέψω στο topic και θα σου πω τις λεπτομέρειες. Να είσαι καλά.-bye-

Ο χώρος όσον αφορά τον φωτισμό είναι μέτριος. Και η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται ως επι το πλείστον απογευματινές και βραδυνές ώρες.

Υπάρχει όμως μία αλλαγή δεδομένων. Το budget μειώθηκε και πάμε έως τα 700 ευρώ το πολύ.