αγορα 43 LG

Από πλευράς τιμής έχει πέσει στα 370 και 360 πρόσφατα και επομένως τα 330 φαίνεται να είναι η χαμηλότερη, ακόμη και από τη γερμανική αφορά (idealo.de 357,59 ).

Κριτικές βρήκα στην αγγλική αγορά.
Γενικά, είναι θετικές με εξαίρεση 2-3 που επισημαίνουν κάποια αρνητικά (η τελευταία κριτική μιλάει για ξαφνική επανεκκίνηση).
Επίσης, αξίζουν και οι παρατηρήσεις εδώ.

Last edited:
Γιατι να αγορασω μια smart tv?
αν εχω υπολογιστη ή κονσολα που συνδεεται ετσι κ αλλιως στο ιντερνετ
χρειαζομαι οντως smart tv?

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις αγχωθεί τόσο πολύ με την αγορά τηλεόρασης και βιάζεσαι.
Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι κοντά και ελπίζουμε σε κάποιες εκπτώσεις γενικά.
Και εγώ ενδιαφέρομαι, για μια σ' αυτή την κατηγορία, αλλά το ψάχνω πιο υπομονετικά.

Από τις LG έχω αποκλείσει τις 510V και 5100 γιατί έχουν 1 θύρα HDMI και από τις υπόλοιπες που έχουν συζητηθεί έχω ξεχωρίσει την LG 43LF5400 και την LG 42LF5610.

Θα επαναλάβω την πρόταση για μεγαλύτερη των 43". Κάποια Samsung σειράς 5 στις 48" θα είναι μια χαρά για την χρήση που προορίζεται η τηλεόραση, εφόσον αυξηθεί το budget. Οι πλείστες τηλεοράσεις από 40" έως 49", κοντά στα 400 ευρώ, είναι 50 Hz, ενώ τα 100 Hz είναι χρήσιμα κυρίως για παρακολούθηση αθλητικών.

θα περιμενω λιγο μεχρι τις μερες των χριστουγεννων
απλα ηθελα να τη χαρω γρηγορα....
πατως για το δωματιο μου που ειναι αρκετα μικρο ειναι μεγαλη η 48ρα

Μια 48" έχει περίπου 10 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος από μια 43". Δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Επιπλέον, σημασία έχει η απόσταση θέασης και η χρήση για την επιλογή, όχι το μέγεθος του δωματίου στο οποίο θα τοποθετηθεί.