Αγορά 46-47 φορ μουβιεζ εντ γκεμινγκ

melanthros

New member
14 March 2013
11
Γεια σας παιδιά όπως αναφέρει και ο τίτλος με ενδιαφέρει να αγοράσω μια 46-47 για αποκλειστική χρήση ταινιών 60-70% σαν πισι μονιτορ κανά 20% και κανά παιχνίδι 20%. Θα συνδεθεί με το πισι μου οπότε θα λειτουργεί και σαν δεύτερο μονιτορ όταν θα αραζω στην κρεβάταρα μου. Απόσταση θέασης 0.5 μέτρα μέχρι 2.5. Δεν θα την χρησιμοποιώ σαν τιβι ούτε και με ενδιαφέρει το 3d της αλλα ούτε και το σμαρτ τιβι της. Διαθετω 600+ευρώ Μάξ 800 με υπερβολή 1000.

Με ενδιαφέρει να εχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας στης ταινίες και να μην εχει λίγα hz γιατι έχω θεμα με τα ματιά . Οι πλάσμα γαμανε αλλα δεν θα κάνουνε λόγο της στατικ εικόνας σε πισι περιβάλλον.

Σκεφτούν την 6030

Γνώμες ;;;;;;;;

Ευχαριστω υπεριον... Διάβασα το νιμα και από ότι κατάλαβα η τοσιμπα εχει απλά καλύτερο σχεδιασμό ενώ η σαμαουνγκ ίσος καλύτερη εικόνα .

Επειδή θέλεις χρήση ως μόνιτορ πρέπει να κοιτάς το input lag (σε "game mode" ή σε "PC" ανάλογα το μοντέλο της τηλεόρασης).

Συνήθως οι καλύτερες τηλεοράσεις για μόνιτορ και gaming με το χαμηλότερο lag είναι μοντέλα με πραγματικά 50 hz όπως Samsung EH5000 , LG LS5600 , Panasonic E5 κτλ.

Δλδ η EH5000 ειναι καλύτερη από την 6030; Από άποψη εικόνας ; Η ειναι το ιδιο απλά σαν παλαιότερο μοντέλο ειναι ποιο φτηνή ;

Παιδιά η Philips 46pfl5507h αξίζει ;; Εχει καλύτερη εικόνα από την 6030 ;;; Και ποια ειναι η διάφορα της Η από την Κ ;;;

Παιδιά η Philips 46pfl5507h αξίζει ;;

Όχι δεν αξίζει, όταν βλέπεις Pixel Precise (100 Hz) να ξέρεις ότι είναι σαν επεξεργασία όχι μόνο πολύ πίσω από την Samsung και την Toshiba αλλά ακόμη και από τις LG.

Τα μοντέλα με Pixel Plus HD είναι ακόμη πιο κάτω (στα 50 hz)...

3bafaba713838a91b2a09f3e09a2fb91_XL.jpg

σε τι υστερουν δηλαδη; σε ρυθμο ανανεωσης (Hz) ή και σε αλλους τομεις;

Η επεξεργασία εικόνας αποτελείται από διάφορα στάδια , τα κυριότερα είναι το scaling και το deinterlacing. Επίσης σημαντικό είναι η παρεμβολή νέων καρέ , στις LED LCD η παρεμβολή είναι απαραίτητη για την βελτίωσης της κίνησης.

Δυο τηλεοράσεις με 100 Hz και οι δύο δεν σημαίνει ότι έχουν την ίδια κίνηση. Το αποτέλεσμα εξαρτάται ποια έχει τον καλύτερο αλγόριθμο.