Αγορά 46-47" κατα προτιμηση passive 3d

comoestaloco

New member
15 February 2013
91
Χελοου!

Εκανα ενα νεο thread γιατι καπως βιαζομαι να παρω μια τηλεοραση 46-47" ιντσων με τις παρακατω
(ψιλο)απαιτησεις:

- 100 Hz πραγματικα
- passive 3d
- ικανοποιητικη 2d εικονα (ισως αυτο να πρεπει να ειναι και το πιο σημαντικο)
- μεχρι 800

Μεχρι προτινος ηθελα να παρω την TXL47ET5 (panasonic) αλλα μολις το αποφασισα εξαφανιστηκε απο τα (φθηνα) sites.

Βοηθεια παρακαλω καλοι μου ανθρωποι!:BDBDG54:

Περίμενε μέχρι τα μέσα Απρίλη που θα βγουν στην ελληνική αγορά οι καινούριες LG που είναι όλες με παθητικό 3D. Στα 100Hz πραγματικά θα είναι η 47LA6900 και ανώτερα μοντέλα. Δεν ξέρουμε σε τι τιμές θα είναι αλλά θα το μάθουμε μόλις βγουν στην αγορά.

ΦΙλε ραλλυστα ευχαριστω για την απαντηση το θεμα ειναι ομως , οπως προανεφερα , οτι βιαζομαι καπως. Κάποιες άλλες προτασεις; Αν στο βωμο της καλυτερης 2d εικονας θυσιαζα το Passive 3d τι θα προτεινατε;

Η αποσταση παιζει γιατι ειναι σε γωνια σαλονιου αλλα το μινιμουμ ειναι γυρω στα 2 μετρα και μαξιμουμ 2,5.

Χρηση κυριως τηλεοπτικο απο γονεις, προς το παρον χωρις ψηφιακο σημα λογω πολης, αλλα ειναι στο προγραμμα να μπει οτε Tv.
Αλλα και κυριως ταινιες μεσω σκληρου δισκου.

Γνώμη μου, ξέχνα το 3D και κοίτα για κάποια 50" plasma καλύτερα, ειδικά λόγω της γωνίας θέασης προς την τηλεόραση. Εκτός αν εχεις πολύ φωτεινό χώρο, οπότε μέσα στο budget σου κοιτάζεις τις Samsung EH6030 και Toshiba TL938.

Πλασμα δεν παω..δεν τις προτιμω. Αν ομως πουμε ξεχναω το 3D, τοτε ποια απο τις 2 εχει καλυτερη 2D εικονα και αν αυτη εχει καλυτερη εικονα απο την Panasonic TXL47ET5..

Επισης...ποια εχει καλυτερο Media player;;; (πολυ σημαντικο)

Τελικα παρηγγειλα χθες την Samsung EH6030! Την περιμενω απο τριτη τεταρτη οποτε και τοτε οι πρωτες εντυπωσεις.

Δεν ελεγες οτι προτιμας παθητικό 3D. Οι Samsung έχουν όλες ενεργό.

Εισαι ικανοποιημενος; ειδες καμια 3D ταινια ακομα; κουραζει καθολου το ενεργο 3D;
πως ειναι η μετατροπη απο 2D σε 3D; δινει αισθηση 3D ή μουφα;
εγω προσωπικα περιμενω τα νεα μοντελα της LG ωστε να παρω μια στα 100Hz πραγματικα.