Αγορά 46' tv

akis.k

New member
1 January 2011
72
Μάγκες καλησπέρα. Μετά από αναμονή 4 μηνών, έφτασε η ώρα για αγορά tv. Οι επιλογές που είχα τον δεκέμβριο ήταν, α)le46c750, β)le46c650, μετά απο δικές σας προτάσεις. Είπα να περιμένω και εγώ τα καινούργια μοντέλα και τώρα στην λίστα έχουν προστεθεί και οι παρακάτω. Samsung UE46D6530, Sony KDL-46EX720, Samsung UE46C6510. Nα προσθέσω ότι η tv θα παίξει μέχρι το καλοκάιρι περίπου στο σαλόνι και μετά θα πάει στο γραφείο, και την θέση της στο σαλόνι θα την πάρει μια πλάσμα. Στο skroutz το μαλλί πάει μέχρι 1400eu. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ στην tv είναι η ποιότητα εικόνας. Η γνώμη σας πια είναι? Υπάρχει και κάτι άλλο εκτός απο αυτές που αναφέρω? Και μία τελευταία ερώτηση, να επιλέξω κάποιο νέο μοντέλο η κάποια απο τις περσινές που αναφέρω, για τον λόγο ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή, και οτι σε λίγο καιρό θα παίζει σαν δεύτερη tv. Eυχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουράζω. ΥΓ. η αγορά θα γίνει μετά το πάσχα, και απο κοντά εχω δεί μόνο την sony, και απο εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά.

Φίλε Άκη, και εμένα την καλύτερη εντύπωση σχεδιαστικά μου την έκανε η Samsung UE46D6530 και επειδή την θέλω για το Σαλόνι μου φαίνεται εξαιρετική. Απο οτι είδα είναι 400 Hz αλλά δεν έχω διαβάσει κάποιο review εδώ . Πάντως για 200 euro διαφορά με την sony 720 μάλλον θα την προτιμούσα.

Δεν ειναι 400 Hz , ειναι CMR 400.

Δεν ειναι πραγματικος ρυθμος ανανεωσης αλλα ενα ακομη τρικ του μαρκετινγκ.

Παρολα αυτα για τα δεδομενα των Edge LED LCD πρεπει να ειναι πολυ καλη σε value for money.

Η διαφορα απο την 46D6100 ειναι δηλαδη τα 400 CMR?? τα 300 ευρω που εχει παραπανω ειναι ΜΟΝΟ για αυτο??ρωταω γιατι και μενα με ενδιαφερουν αυτες οι TV..

Μάγκες τις άλλες δεν τις έχω δεί, και δεν μπορώ να πω κάτι. Ξέρετε αν κάποιο μέλος εχει κάποια απο τις σάμυ, να μας πεί εντυπώσεις? Πάντως από την sony που διαβάζω σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι είναι οι κάτοχοι. Υperion εσύ τι λές.

Toreto αν μπεις στο site της Ηλεκτρονικής

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv.php?screen_inches=203

μπορείς να επιλέξεις τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις και να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό που είδα και εγώ είναι ότι η D6530 έχει 400hz CMR και η D6100 200hz CMR. H διαφορά αυτή από όσα έχω διαβάσει δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής στο μάτι οπότε αν δεν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά, που θα μας πούνε τα παιδιά, νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσεις 220 ευρώ παραπάνω για την D6530.