Αγορά 46''

CHRISTINA

New member
8 February 2010
6
Καλημέρα και συγχαρητήρια στην παρέα σας!!Θα ήθελα να σας ζητήσω κι'εγω με τη σειρά μου την πολύτιμη βοήθεια σας.Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας tv, η απόσταση θέασης ειναι στα 3μ. περίπου και πιστευω (μετά απο περίπου 1542threads που εχω διαβάσει:) ) πως θα είμαι ευχαριστημένη με τις 46''. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι εως 1300Ευρώ.Θα χρειαστώ επίσης και τραπεζάκι ή βαση τοιχου, home cinema και αργότερα ενα blue-ray player θα σας προτιμήσουμε και για αυτά!!Η χρήση της θα ειναι τηλεοπτικά κανάλια 60% (θέλω να βάλω & Nova λογω κακού σήματος στην περιοχή) και DVD 40% βράδυ συνήθως καθημερινές και σ/κ μπορεί και μέρα.Αυτά, δεν νομίζω να ξέχασα κάτι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε πρόταση δεκτή!!

Καλώς ήρθες...

....αν δεν επείγει η αγορά θα σου πρότεινα να περιμένεις τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν από τις εταιρείες για το 2010, με το budget που διαθέτεις θα υπάρχει 'άνετα' κάποια αξιόλογη 46άρα και πιθανότατα 50άρα που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου.

Για την χρήση που θέλεις κατά τη γνώμη μου η κατάλληλη τεχνολογία είναι η plasma.
"Best Buy" στα χρήματα που διαθετεις θεωρώ την Panasonic TX-P46G10E, αν και πιστεύω ότι με τρία μέτρα απόσταση θέασης ιδανική θα ήταν και η P50G10 με εκατό ευρώ παραπάνω την έχεις σπίτι σου.

Σε περίπτωση που θέλεις και κάποια άλλη επιλογή σου προτείνω την Samsung PS50B650 η οποία κατά τη γνώμη μου υπερτερεί ελαφρώς σε τηλεοπτικό και υστερεί επίσης ελαφρώς σε DVD και ποιότητα κατασκευής.

Αν θέλεις κάτι ακόμα φθηνότερο πας στην best seller tv 2009 50U10 η οποία δικαιολογεί την διαφορά τιμής προς τα κάτω με το παραπάνω.

Μια τρίτη λύση είναι να περιμένεις 2-3 μήνες τα νέα μοντέλα και τα review που θα γίνουν. Σε αυτή τη περίπτωση κατά τη γνώμη μου θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά το πιθανότερο είναι να πάρεις κάτι ακόμη καλύτερο.

Προσπάθησε να δείς την τηλεόραση που θα επιλέξεις σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες φωτός (ιδανικά σε συσκότηση), πριν την αγοράσεις.

Για έπιπλα και βάσεις δεν γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Για BluRay αν χρειαστείς θα τα πούμε στην πιο πάνω κατηγορία "Ηome Cinema". Yπάρχουν αρκετές και ικανοποιητικές λύσεις που δεν κοστίζουν πολύ.

Καλή επιλογή!

Re: Απάντηση: Αγορά 46''

...Σε περίπτωση που θέλεις και κάποια άλλη επιλογή σου προτείνω την Samsung PS50B650 η οποία κατά τη γνώμη μου υπερτερεί ελαφρώς σε τηλεοπτικό και υστερεί επίσης ελαφρώς σε DVD και ποιότητα κατασκευής...

:eek::eek::eek:

Μπορείς να αναφέρεις με τι/ποια την σύγκρινες???

Με την G10 - σύγκριση σε συνθήκες Saturn.
Φίλε Στέλιο δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του.

-bye-

Re: Απάντηση: Αγορά 46''

Με την G10 - σύγκριση σε συνθήκες Saturn.
Φίλε Στέλιο δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του.

-bye-

Xα χα... :flipout: εντάξει ρε Δελανίκ, λέω και γώ, είπα μήπως τις είχες συγκρίνει σε σωστές συνθήκες... Γιατί σ' αυτό το μαγαζί μόνο σύγκριση δε θα μπορούσες να κάνεις...

Η sammy είχε μια λάμπα φθορίου δεν ξέρω και εγώ πόσα χιλιάδες lux ακριβώς από πάνω της...
Αν για να πάρω tv το κριτήριο μου ήταν η θέαση απ' αυτό το μαγαζί σίγουρα δεν θα έπαιρνα τη συγκεκριμένη...

Επίσης για το dvd που λες όλες οι tv παίζανε από σκληρό 1080i με σύνδεση component...

Για το πως έδειχνε η panny άσε να μην αναφερθώ...

Αν μιλάς για το Sa....rn Γέρακα...

Saturn Συγγρού και η Pany έπαιζε σε ξεχωριστό κιόσκι με δυσκολότερες συνθήκες. Η Β650 δεν είχε κανένα προβολέα από πάνω της. Φωτιζόταν όπως όλες από τα γνωστά φώτα φθορίου των μαγαζιών. Μάλιστα το Saturn στη Συγγρού είναι και ψηλοτάβανο αν κάτι μπορεί να βοηθήσει αυτό...

Οκ φίλε μου αν μιλάς για Συγγρού αλλάζει το θέμα, όποτε θες πάντως κερνάω καφεδάκι από Αγίους μεριά και να χαζέψουμε παρέα dvd και bluray στη Sammy, ίσως αναθεωρήσεις κάποια πράγματα...
Γιατί απο καταστήματα μόνο γενική άποψη αποκτάς...
Την υγειά μας νάχουμε να τις απολαμβάνουμε...
:ernaehrung004:

Ευχαριστώ για την πρόσκληση και ανταποδίδω.
Πάντως για να αναθεωρήσω το αποκλείω, εκτός αν με πείσεις ότι δεν είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή τηλεόρασης στις 50 ίντσες και έως 1400Ε...

Γιατί μάλλον δεν πρόσεξες ότι αυτές τις δύο προτείνω στο τρίτο post.

:ernaehrung004:

Last edited:
αντί να καλέσετε την Christina να δει τα Plasmaτάκια,
κάθεστε και αλληλοκαλείστε! :argue: :ADFADF1:

Καλημέρα και συγχαρητήρια στην παρέα σας!!Θα ήθελα να σας ζητήσω κι'εγω με τη σειρά μου την πολύτιμη βοήθεια σας.Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας tv, η απόσταση θέασης ειναι στα 3μ. περίπου και πιστευω (μετά απο περίπου 1542threads που εχω διαβάσει:) ) πως θα είμαι ευχαριστημένη με τις 46''. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι εως 1300Ευρώ.Θα χρειαστώ επίσης και τραπεζάκι ή βαση τοιχου, home cinema και αργότερα ενα blue-ray player θα σας προτιμήσουμε και για αυτά!!Η χρήση της θα ειναι τηλεοπτικά κανάλια 60% (θέλω να βάλω & Nova λογω κακού σήματος στην περιοχή) και DVD 40% βράδυ συνήθως καθημερινές και σ/κ μπορεί και μέρα.Αυτά, δεν νομίζω να ξέχασα κάτι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε πρόταση δεκτή!!

Χριστίνα η καλύτερη 46' τηλεόραση που μπορείς να αγοράσεις σήμερα με 1300 είναι η Samsung LE46B750 η οποία έχει τα πάντα.
Δεν αξίζει να επενδύσεις στις μούφα "LED" TV και το budjet σου δεν είναι αρκετά μεγάλο για μία αξιόλογη PLASMA
Επίσης δεν αξίζει να περιμένεις τις καινούργιες οι οποίες θα είναι πανάκριβες.Το πολύ πολύ να γλιτώσεις κανένα 100άρι ευρώ αφού λογικά θα πέσουν λίγο οι υπάρχουσες αλλά οι επιλογές σου θα είναι πάλι τα ίδια μοντέλα τηλεοράσεων.
Επομένως τι καλύτερο από το να αγοράσεις μία από τις καλύτερες LCD της αγοράς σήμερα?

Συμφωνώ και εγώ ότι, αν αποκλείεις από τις υποψήφιες τις plasma, η καλύτερη επιλογή σε LCD στις 46" και στα 1.300 ευρώ περίπου είναι η b650-b750.-bye-

Χριστίνα η καλύτερη 46' τηλεόραση που μπορείς να αγοράσεις σήμερα με 1300 είναι η Samsung LE46B750 η οποία έχει τα πάντα.
Δεν αξίζει να επενδύσεις στις μούφα "LED" TV και το budjet σου δεν είναι αρκετά μεγάλο για μία αξιόλογη PLASMA

Αυτο δεν ειναι αληθεια γιατι η 46G10 ειχε κατω απο 1,300 και αναμενεται και ο αντικαταστατης της 46G20 σε παρομοια τιμη...

Αυτο δεν ειναι αληθεια γιατι η 46G10 ειχε κατω απο 1,300 και αναμενεται και ο αντικαταστατης της 46G20 σε παρομοια τιμη...

Και γιατί η 46G10 είναι καλύτερη από από την 46Β750?
Το θέμα δεν είναι η φθηνότερη αλλά η καλύτερη δυνατή επιλογή 46άρας με budjet 1300

αντί να καλέσετε την Christina να δει τα Plasmaτάκια,
κάθεστε και αλληλοκαλείστε! :argue: :ADFADF1:
:)))))))))))))))))) !!!
Πάντως λεω να το ανεβάσω το ποσό παιδιά, εάν αξίζει δεν έχω πρόβλημα να δώσω και παραπάνω χρήματα.:coool:

Και γιατί η 46G10 είναι καλύτερη από από την 46Β750?

Γιατι υπερεχει σε...

Μαυρο
Αντιθεση
Κινηση
Γωνια θεασης
Ομοιομορφια

Αυτη ειναι η λιστα με τις καλυτερες τηλεορασεις που εχει δοκιμασει το έγκριτο site HDTVtest....

Best HDTVs
o Pioneer PDP-LX5090
o Panasonic TX-P42V10
o Panasonic TX-P42G10
o Samsung LE40B750
o Sony KDL40W5500
o Samsung LE40B650

http://www.hdtvtest.co.uk/

Best HDTVs
o Pioneer PDP-LX5090
o Panasonic TX-P42V10
o Panasonic TX-P42G10
o Samsung LE40B750
o Sony KDL40W5500
o Samsung LE40B650

http://www.hdtvtest.co.uk/

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Yperion.
Είσαι πάντα σαφής και ακριβής.
Οι 3 πρώτες αν δεν κάνω λάθος είναι plasma, οπότε η 750 ίσως να είναι και η καλύτερη LCD ή από τις καλύτερες.
Τα διάφορα καλούδια όπως DLNA, 200Hz, ethernet, Internet@TV κλπ δεν τα βάζουμε στον συνολικό υπολογισμό και μιλάμε μόνο για εικόνα και τέλος?

Τα επιπλέον 'καλούδια' είναι περισσότερο θέμα απαιτήσεων αγοραστή και δεν έχουν σχέση με τις επιδόσεις μιας τηλεόρασης στην τελική της απεικόνιση και την εικόνα που βλέπουμε, σαφώς, αν τον ενδιαφέρουν τέτοιες δυνατότητες θα πρέπει να δώσει και την ανάλογη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, η ύπαρξη οικονομικών NMT με τιμή γύρω στα 100 είναι πολλές φορές καλύτερη και πιο 'ευέλικτη' λύση, από κάποιον ενσωματωμένο player τηλεόρασης (π.χ. υποστήριξη αναπαραγωγής αρχείων με ήχο DTS).