Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
Αγορά νέας τηλεόρασης
Αγορα 46αρας-47αρας για pc
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="jax7480" data-source="post: 884668" data-attributes="member: 17818"><p>Ημουν κι εγω απο τους τυχερους που τον Φλεβαρη αγορασα την 47LG6000 της LG. Πριν λιγες μερες ηρθε το service της LG και την παρελαβε για προβλημα στο True Motion. Εγινε πρωτα ενα υποτυπωδες firmware upgrade στο σπιτι, χωρις καμια αλλαγη στην κινηση.</p><p>Η τηλεοραση ειναι συνδεμενη μονιμα με τον βασικο υπολογιστη του σπιτιου, που σημαινει αυτοματως οτι δουλευει ΠΑΡΑ πολλες ωρες.</p><p>Στο συνολο μετα απο 5 μηνες η τηλεοραση ειχε 1700 περιπου ωρες λειτουργιας. Βασικο για την επομενη επιλογη μου.</p><p> </p><p>Δεν ξερω τι θα γινει με την 47αρα της LG, αν θα μου κοψουν πιστωτικο ή κατι τετοιο, αλλα καλου-κακου ειπα να αρχισω να ψαχνω.</p><p> </p><p>Τα βασικα ειναι:</p><p> </p><p>1) Η τηλεοραση θα δουλευει ΠΑΡΑ πολλες ωρες, γιατι χρησιμοποιειται κυριως σαν οθονη υπολογιστη οποτε με ενδιαφερει να ειναι οικονομικη στην χρηση.</p><p>2) Με τις 47 ιντσες ημουν ευχαριστημενος οποτε δεν νομιζω να δω σημαντικη διαφορα με τις 46. Η αποσταση θεασης για ταινιες ειναι 3 μετρα. Η αποσταση χρησης για υπολογιστη ειναι 1.8-2 μετρα. Ειναι οι 46 ιντσες ΟΚ για ολα αυτα, ή μηπως να κοιτουσα κατι μεγαλυτερο (50??).</p><p>3) Η χρηση οπως ειπα ειναι 99,9% για υπολογιστη. DVD, HD 720p και Full HD 1080p. Παιχνιδια στον υπολογιστη δεν παιζω αρκετα, αλλα καμια φορα ασχολουμε με κανενα ραλακι.</p><p>4) Τηλεοπτικο σημα ή σημα απο Nova, αποκωδικοποιητες και λοιπα δεν με απασχολει γιατι στους 5 μηνες ειδα τηλεοραση περιπου 5 ωρες, οπως επισης δεν με απασχολει η συνδεσιμοτητα. Το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι DVI --> HDMI. Για ηχο υπαρχει ενισχυτης 5.1 που ειναι συνδεμενος με την καρτα ηχου του υπολογιστη οποτε ουτε απο θεμα αποδοσης ηχου εχω κατι να με απασχολει.</p><p> </p><p>Ημουν αναμεσα στις Sony KDL46W5500 και Samsung 46B650.</p><p> </p><p>Υπαρχει κατι καλυτερο απο τις προαναφερθησες στις 50 ιντσες?</p><p>Κατι καλυτερο στις 46 για την χρηση παντα που θελω?</p><p> </p><p>Το budget ειναι MAX τα 1500 .</p><p> </p><p>Ευχαριστω εκ των προτερω για το ενδιαφερον.</p><p>Οποιαδηποτε συμβουλη, πληροφορια ευπροσδεκτη.</p><p></p><p></p><p>edit: Ξεχασα να αναφερω οτι η native αναλυση που χρησιμοποιω στον υπολογιστη ειναι η 1366χ768. Για Full HD .mkv αρχεια αλλαζω την αναλυση.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jax7480, post: 884668, member: 17818"] Ημουν κι εγω απο τους τυχερους που τον Φλεβαρη αγορασα την 47LG6000 της LG. Πριν λιγες μερες ηρθε το service της LG και την παρελαβε για προβλημα στο True Motion. Εγινε πρωτα ενα υποτυπωδες firmware upgrade στο σπιτι, χωρις καμια αλλαγη στην κινηση. Η τηλεοραση ειναι συνδεμενη μονιμα με τον βασικο υπολογιστη του σπιτιου, που σημαινει αυτοματως οτι δουλευει ΠΑΡΑ πολλες ωρες. Στο συνολο μετα απο 5 μηνες η τηλεοραση ειχε 1700 περιπου ωρες λειτουργιας. Βασικο για την επομενη επιλογη μου. Δεν ξερω τι θα γινει με την 47αρα της LG, αν θα μου κοψουν πιστωτικο ή κατι τετοιο, αλλα καλου-κακου ειπα να αρχισω να ψαχνω. Τα βασικα ειναι: 1) Η τηλεοραση θα δουλευει ΠΑΡΑ πολλες ωρες, γιατι χρησιμοποιειται κυριως σαν οθονη υπολογιστη οποτε με ενδιαφερει να ειναι οικονομικη στην χρηση. 2) Με τις 47 ιντσες ημουν ευχαριστημενος οποτε δεν νομιζω να δω σημαντικη διαφορα με τις 46. Η αποσταση θεασης για ταινιες ειναι 3 μετρα. Η αποσταση χρησης για υπολογιστη ειναι 1.8-2 μετρα. Ειναι οι 46 ιντσες ΟΚ για ολα αυτα, ή μηπως να κοιτουσα κατι μεγαλυτερο (50??). 3) Η χρηση οπως ειπα ειναι 99,9% για υπολογιστη. DVD, HD 720p και Full HD 1080p. Παιχνιδια στον υπολογιστη δεν παιζω αρκετα, αλλα καμια φορα ασχολουμε με κανενα ραλακι. 4) Τηλεοπτικο σημα ή σημα απο Nova, αποκωδικοποιητες και λοιπα δεν με απασχολει γιατι στους 5 μηνες ειδα τηλεοραση περιπου 5 ωρες, οπως επισης δεν με απασχολει η συνδεσιμοτητα. Το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι DVI --> HDMI. Για ηχο υπαρχει ενισχυτης 5.1 που ειναι συνδεμενος με την καρτα ηχου του υπολογιστη οποτε ουτε απο θεμα αποδοσης ηχου εχω κατι να με απασχολει. Ημουν αναμεσα στις Sony KDL46W5500 και Samsung 46B650. Υπαρχει κατι καλυτερο απο τις προαναφερθησες στις 50 ιντσες? Κατι καλυτερο στις 46 για την χρηση παντα που θελω? Το budget ειναι MAX τα 1500 . Ευχαριστω εκ των προτερω για το ενδιαφερον. Οποιαδηποτε συμβουλη, πληροφορια ευπροσδεκτη. edit: Ξεχασα να αναφερω οτι η native αναλυση που χρησιμοποιω στον υπολογιστη ειναι η 1366χ768. Για Full HD .mkv αρχεια αλλαζω την αναλυση. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
Αγορά νέας τηλεόρασης
Αγορα 46αρας-47αρας για pc
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…