ΑΓΟΡΑ 46ΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

pennas

New member
29 April 2011
77
καλημερα σας φιλοι μετα απο την αγορα της δικης μου 47lg9500 απο το πλαισιο θελουν και οι γονεις μια τηλεοραση για να βλεπουν τα τηλεοπτικα τους και καμια 400 ταινιες παλιες που τους εχω κατεβασει σε ενα εξωτερικο σκληρο θελουν μαλιστα να την βαλουν στον τοιχο οποτε μιλαμε για 46αρα τουλαχιστον αλλα και σε τιμη φθηνη γιατι με μια συνταξη ειναι και οι καιροι δυσκολοι τι με συμβουλευεται παρακαλω.

για την samsung ξεφευγει και στην τιμη και γιαυτο δεν το σκεφτομε η pv350 δεν ξερω τιμη αλλα plasma δεν θα εχουν προβλημα τωρα με τα τουρκικα η μαμα μπορει να παιζει 4 ωρες συνεχεια μεγκα και οι παλιες ταινιες που βλεπει ο μπαμπας εχουν μαυρο πλαισιο πανω κατω δεξια αριστερα γιατι η αναλυση ειναι μικρη.
Δεν θα εχω προβλημα?

Αν ηταν οποιος βλεπει 4 ωρες ενα καναλι να πεταμε την τηλεοραση τοτε κανεις δεν θα αγοραζε πλασμα.

Στα ιδια λεφτα παντως παιζει και η Panasonic 50C3E που δεν ειναι fullhd αλλα εχει μεγαλη αντοχη στις στατικες εικονες.

Φαντασου οτι εχω την 42αρα για δευτερη τηλεοραση και χρηση που κανω ειναι 2-3 ωρες την ημερα XBOX (συνηθως Call of duty black ops) απο την πρωτη ημερα.