αγορα 46αρας τηλεορασης.. (νεοπαντρεμενος γαρ)

chrisimone

New member
8 May 2007
7
χαιρετω απαντες ...
Παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ με αρκετο μεγαλο ενδιαφερον, διακριτηκα μεχρις σημερα.Τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Νεοπαντρεμενος γαρ και με την συζηγο αρχιζουμε σιγα σιγα να στηνουμε το σπιτικο μας .. ψαξιμο επιπλων .. καναπεδες επιπλο τιβι και φυσικα και μια μεγαλη τηλεοραση
Το σαλονι θα εχει εναν μεγαλο γωνιακο καναπε κ απεναντι που το επιπλο με την τηλεοραση χωρος θεασης γυρω στα 4 μετρα περιπου.πιστευω μια 46αρα θα με καλυψει.Η χρηση αρκετη τηλεοραση αλλα και ταινιες απο νετ sd αλλα και hd.Υπαρχει ηδη μια 32αρα με ενα Popcorn 110απο κατω με 500αρη δισκο αλλα και Lan, το οποιο θα κρατησω και στην νεα τηλεοραση.εχω καταληξει σε samsung αλλα ποια ομως; τοσα μοντελα και κωδικους φοβαμαι μην αγορασω καποια με δυνατοτητες που θα μου ειναι αχρηστες
μοντελα που εχω δει le46b650,750 αλλα κ οι led γενικα εχω ψιλομπερδευτει!!!παρακαλω τα φωτα σας!!!!!

ευχαριστω!!!!

Επισης σκεφτομαι να παρω και ενα επιπλο με τζαμενια ραφια και μπρατσο αναρτησης που μεσα κριβονται τα καλωδια ....

.........Το σαλονι θα εχει εναν μεγαλο γωνιακο καναπε κ απεναντι που το επιπλο με την τηλεοραση χωρος θεασης γυρω στα 4 μετρα περιπου.πιστευω μια 46αρα θα με καλυψει........

Ελα που δεν σε καλύπτει..... Στα 4 μέτρα χρειάζεσαι 60άρα. Τώρα επειδή οι 60άρες είναι ακριβές, προσανατολίσου τουλάχιστον σε 50". Με τίποτα μην πάρεις μικρότερη. Ποιό είναι το Budget σου;

Υ.Γ. Καλώς ήρθες και να ζήσετε -bye-

Καλώς όρισες φίλε και να ζήσετε!

Για μένα το ιδανικό θα ήταν να πάς σε 52 ίντσες πρός SAMSUNG μεριά.Αν δεν θές να έχεις φόβους και αργότερα στάμπα απο burn-in μην πάς σε πλάσμα TV άλλα προτίμησε είτε LED-LCD είτε LCD με τον κλασσικό φωτισμό.Απο εκεί και επειτα δές και το budget σου και αποφάσισε...αλλιώς αν δεν βιάζεσαι τον Μάρτη του 2010 θα βγούνε τα νέα μοντέλα απ όλες της μάρκες...Αν δεν αντέχεις SONY και SAMSUNG έχω τον πρώτο λόγο στην αγορά...τουλάχιστον αυτην τη στιγμή και ακολουθούν LG PHILIPS κτλ...

Σωστά σου τα ειπαν οι προλαλήσαντες. Εγω βλέπω με 46αρα απο τα 4.30 μέτρα λόγω επιπλου που δεν χωρούσε μεγαλύτερη και σου εγγυώμαι ότι είναι μικρή! Ευτυχώς τις ταινίες τις βλέπω σε 90 ίντσες απο προβολέα. Επειδή όμως οι 60αρες είναι ακριβές, πάρε τουλάχιστον 50αρα

Samsung πάρε φίλε μου.Απο κινητά μπορεί να είναι μάπα άλλα απο τηλεοράσεις είναι στην κορυφή.Δές την 1 και την 3 που σου πρότεινε ο φίλος Yperion.

Voreie με το άλλο το θεματάκι(προτζεκτορα) δεν το βλεπω να κινειται...πολλοί οι δασμοί και οι ΦΑΠΕΣ(ΦΠΑ)...

Καλησπερα συναδελφε σιδεροκεφαλος(νεοπαντρεμενος), διαβασα το θεμα σου και εχω να σου πω οτι οι διαστασεις του σπιτιου σου ταιριαζουν με του δικου μου και εχω να σου πω οτι πηρα την samsung LE46A756R και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το πιο σημαντικο.....ειναι ευχαριστημενη και η γυναικα μου!!!!χαχαχαχα!!!!
Οσο για το τι να διαλεξεις εξαρταται απο την τσεπη σου.
Οι samsung παντως ειναι πολυ καλες και value for money!!
Να προσεξεις η τηλεοραση που θα επιλεξεις να ειναι true motion 100Hz συμαντικο!!!!

Καλες αγορες!!!:grinning-smiley-043

επισης για επιπλο σκεφτομουν κατι τετοιο
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566069

Θα σου ελεγα επειδη μελλοντικα θα εχετε και κανα δυο ζουζουνια να γυρνανε μεσα στο σπιτι να παρεις ενα αθραυστο επιπλο , αν ειναι ξυλινο ακομη καλυτερα...-bye-

Εγω ειχα ενα παρομοιο επιπλο με γυαλινα ραφια παλαιοτερα και οταν αρχισε να σκαρφαλωνει πανω του η κορη μου με τον γιο μου το πεταξα...

σας ευχαριστω πολυ ...
αυτο με τα ζουζουνια και το ευθραυστο επιπλο ομολογο με προβληματισε αρκετα

για να δουμε τι θα κανουμε μιας και στην επαρχια που μενω (Γιαννενα) δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.....

σας ευχαριστω ολους ... budget ταβανι 1600 ε φανταζομαι...

επισης για επιπλο σκεφτομουν κατι τετοιο
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566069
Ενταξει, με 1600Ε αγοραζεις μια πολυ καλη τηλεοραση
να προσεξεις τις μα.......ες που μπορει να σου πουν οι πωλητες.
και παλι καλες αγορες:grinning-smiley-043

για να δουμε τι θα κανουμε μιας και στην επαρχια που μενω (Γιαννενα) δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.....

Μετα απο 2-3 επιπλα που ειχα αγορασει εκ των οποιων κανενα δεν ανταποκρινοταν στις αναγκες μου τελικα παρηγγειλα επιπλο σε ξυλουργο πανω σε δικο μου σχεδιο , ειναι 130 πλατος , 40 βαθος και 80 υψος αν θυμαμαι καλα με δυο ντουλαπια στα πλαγια και 3 ραφια στην μεση...το πληρωσα 500 ευρω...

Καλυτερα να καταφυγεις σε καποια παρομοια λυση...