Αγορά 49-50" ή 55";

miike

New member
11 November 2019
5
Καλημέρα σε όλο το forum.

Μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια αλλάζω μια lcd samsung που έχω.
Διαβάζω όλο το φόρουμ εδώ και ένα μήνα και έχω τελματώσει με τις τεχνολογίες που υπάρχουν πλέον :)
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε για αγορά τηλεόρασης θα ήμουν ευγνώμων, για να είμαι έτοιμος για την black week (όπως έχει καταλήξει στην Ελλάδα και τις προσφορές της)
Για να μην κουράζω....

Διαθέσιμο budget μέχρι 600-700 ευρό
Είμαι μεταξύ 49-50" και 55".
Η τηλεόραση θα μπει στον τοίχο σε μέσο ύψος. Απόσταση 2,7 μέτρα μέχρι 3 μέτρα (απευθείας απόσταση-όχι δηλαδή κάθετα στον τοίχο).
Γωνία απόκλισης: 35-40 μοίρες (εξού και η διαφορά στην απόσταση)
Χρήση: Νόβα, streaming υπηρεσίες, ταινίες από σκληρό-NAS
Εικόνα: Εννοείται έντονο μαύρο, ζωντανά χρώματα κτλ κτλ αν και η διαφορά με αυτή που έχω ήδη θα είναι η μέρα με την νύχτα έστω και αν πάρω μια των 200ευρό.
Έξτρα υπηρεσίες: Θέλω οπωσδήποτε airplay2, να μην έχω περιορισμούς σε φορμάτ βίντεο που διαβάζει από στικάκι, αν γίνεται να έχει plex client. Μεγάλο plus θα είναι να έχει διαχείριση καλωδίων (όπως πχ το one connection της samsung) αφού θα μπει στον τοίχο.
Είμαι μεταξύ lg και samsung σε μάρκες.

Ευχαριστώ πολύ και αναμένω τις προτάσεις σας.
Γιώργος

Καλωσόρισες. Κοίταζε τις τιμές για τις ακόλουθες: Hisense U8B, Samsung Q60R, Samsung RU8002. Σε περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος με το smart κομμάτι (οποιασδήποτε τηλεόρασης), μπορείς να προμηθευτείς ένα οικονομικό TV box.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Άρα σύμφωνα με τις αποστάσεις που ανέφερα θεωρείς ότι πρέπει να παώ σε 55";

Απάντηση: Αγορά 49"-50" ή 55";

Καλύτερα 55", ειδικά για ταινίες και δη με 4Κ ανάλυση.