αγορα 49 η 50 ιντσων 4κ

harris5

New member
24 June 2017
9
καλημερα απο μενα

με τοσα μοντελα ου κυκλογορυν εχω μπερδευτει.... επισησ εχω και θεμα οτι θελουν να μου παρου δωρο την
τηλεοραση αλλα οτι εχει ο κοτσοβολοσ..... και μεχρι 850

σιγουρα θελω 4κ μιασ και την τηλεοραση συνη8ωσ την κρατασ αρκετο καιρο και δεν ξερεισ ποτε θα σου χρειαστει και εφοσον ειναι καινουρια
γιατι να μην ειναι 4κ?

αυτη την στιγμη εχω μια lg 9ετιασ και ειμαι ευχαριστημενοσ αλλα δεν ξερω τι λεει σαν smart tv
μου προτειναν την sony kd49x8309c
thn samsung ue49mu6402
kai thn lg 49uj634v
λιγο που τισ ειδα νομιζω οτι η λγ ηταν λιγο πιο πισωσε χρωαμτα βεβαια δεν ξερω αν εφταιγαν και οι ρυ8μισεισ που ειχαν στο μαγαζι

ποια προτεινετε απο τισ τρεισ? η υπαρχει στο μαγαζι καποια καλυτερη επιλογη μεχρι 850?

ευχαριστω!!

Απάντηση: Αγορά 49 ή 50 ιντσών 4K

Απόσταση θέασης και χρήση...

αποσταση εχει 3 μετρα παω σε 49 η 50 ιντσεσ λογω του χωρου που μπαινει η 55αρα θα τον κλεισει παρα πολυ

χρηση κυριωσ otetv αλλα οταν λειξει μαλλλον 8α οτν κοψω και ξενεσ σειρεσ απο συνδεση με υπολογιστη

παιχνιδομηχανη δεν εχω καθολου και δεν αναμενετε να παρω

Απάντηση: Αγορά 49 ή 50 ιντσών 4K

Με τρία μέτρα απόσταση, οπωσδήποτε 55" τουλάχιστον. Η διαφορά στο πλάτος, σε σύγκριση με μια 50", είναι περίπου 10 εκατοστά. Επίσης, η 4K ανάλυση δεν είναι πρακτικά χρήσιμη στα τρία μέτρα, ακόμα και με μια 55", αφού χρειάζεται τηλεόραση με μεγαλύτερη διαγώνιο, ούτως ώστε να είναι αντιληπτή η διαφορά στην ανάλυση, σε σχέση με αντίστοιχου μεγέθους full HD. Εφόσον υπάρχει περιορισμός στο κατάστημα, καλύτερα να περιμένεις για προσφορές, γιατί με τις υφιστάμενες τιμές η μόνη αξιόλογη εντός budget, στις 55", είναι η Sony XD7005. Χωρίς περιορισμό καταστήματος, τη Samsung J6200.

αποσταση εχει 3 μετρα παω σε 49 η 50 ιντσεσ λογω του χωρου που μπαινει η 55αρα θα τον κλεισει παρα πολυ

χρηση κυριωσ otetv αλλα οταν λειξει μαλλλον 8α οτν κοψω και ξενεσ σειρεσ απο συνδεση με υπολογιστη

παιχνιδομηχανη δεν εχω καθολου και δεν αναμενετε να παρω

δε ξερω πως ειναι ο χωρος σου, αλλα αν υπαρχει έλλειψη χώρου, μπορείς να την βάλεις στον τοίχο.

το 8εμα ειναι οτι μια 50αρα εχει μηκοσ κοντα στα 110 εκατοστα +-1 ενω η 55αρα εχει κοντα στα 136 +-1 ο χωρος που μπορω να την βαλω ειναι 125 εκατοστα και ειναι στον τοιχο το σκεφτομουν και εγω για 55αρα αλλα ρεαλιστικα δεν μπορω να την βαλω
επισησ ετσι που ειναι ο καναπεσ τα 3 μετρα ειναι ειναι το μεγιστο ο γωνιακοσ καναπεσ παει προσ την τηλεοραση οποτε η αποσταση ξεκονα απο 1,5 μετρο και καταληγει στα 3

Οι δύο πιο πάνω προτάσεις στις 55" έχουν πλάτος 123 και 125 εκατοστά. Επιπλέον, για την απόσταση θέασης λαμβάνεται υπόψιν η θέση από την οποία θα γίνεται συνήθως χρήση της τηλεόρασης, η οποία τις πιο πολλές φορές είναι παράλληλη στην επιφάνεια της οθόνης και όχι υπό γωνία.

στο site του κοτσοβολου που βλεπω τωρα την Sony XD7005 την λεει Διαστάσεις Εσωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 839 x 1371 x 229

η samsung ξεφευγει τα 850 ευρω ειναι το μεγιστο

τι να πω εχει λα8ος στο site o κοτσοβολος!!! το ειδα στο σκρουτζ. για την samsung..αλλα εχω περιορισμο στο μαγαζι.....δυστυχως!
ερωτηση για τισ sony ποιοσ ειναι καλυτεροσ επεξεργαστησ 4K X-Reality™ PRO που ειναι η 55αρα ή 4K Processor X1 που εχει η 50αρα? βασικα ακομα και στην SONY KD-55XD8005 BAEP που κοιταξα ως πιο καλη σειρα τον 4K X-Reality™ PRO.

παντωσ για την χρηση που εχω δεν βλεπετε καποια lg να με καλυπτει?

παιδια εβγαλε την 55αρα την UE55MU6102 ο κοτσοβολοσ στα 850 Ε τι λεει αυτη σαν τηλεοραση?? το ςεβτω τησ σαμσθνγ ειναι εφαμιλλο οτυ android??

Για μια πρώτη ιδέα:
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu6300 (ίδια τηλεόραση, απλά ο κωδικός είναι 6100 στην ελλαδα)

Από αυτά που έχω δει σε κατάστημα η UE55MU6102 έχει PLS panel (σαν το IPS αντίστοιχο), που σημαίνει μέτρια αντίθεση,φωτεινά-γκρι μαύρα κτλ.

Α κρίμα τότε... τα ίδια δηλαδή με το περσινό μοντέλο KU που ήταν τυχαίο τι πανελ θα σου τύχει.

καταλαβα... λεω να το γυρισω στον 49αρα την σονυ που ειδα που απο οτι καταλαβα ειναι καλη για αυτα που 8ελω...