αγορά 4Κ τηλεόρασης

gmask

Senior Member
30 January 2008
302
LG 40UB800V - γνώμες

Υπάρχει σε προσφορά 600 ευρω. Την θέλω για να παίζει βιντεάκια μου από GoPro και Lumix GH4 καμερα. Θα έχω συμβατότητα?

επειδή έχω GoPro και Lumix GH4 κάμερα, με ενδιαφέρει τα βιντεάκια 4Κ που γράφω, να παίζουν σε κάποια τηλεόραση. Ακόμα και 40άρα είναι ΟΚ για μένα. Τι προτείνετε?

επειδή έχω GoPro και Lumix GH4 κάμερα, με ενδιαφέρει τα βιντεάκια 4Κ που γράφω, να παίζουν σε κάποια τηλεόραση. Ακόμα και 40άρα είναι ΟΚ για μένα. Τι προτείνετε?

εαν ειναι τοσοο αναγκη η αμεση αγορα 4κ παρε την πιο οικονομικη....αργοτερα παρε μια 4κ oled samsung 55hu6900..για την 40 αρα δεν θα σχολιασω...4κ και 40αρα δεν παιζει σεναριο ουσιας

πείτε μου τότε μία καλή σε σχέση απόδοσης/ τιμής 4Κ τηλεόραση και σε πόσες ίντσες?

Για να μην μπερδευτεί ο άνθρωπος, η samsung 55hu6900 δεν είναι ΟLED αλλά LED, ενώ για την Panasonic AX630 UHD (επίσης LED) δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές.

Για να μην μπερδευτεί ο άνθρωπος, η samsung 55hu6900 δεν είναι ΟLED αλλά LED, ενώ για την Panasonic AX630 UHD (επίσης LED) δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές.

ετσι που τα εγραψα στην βιασυνη μου ειναι λες και ειναι oled..(ξεχασα να γραψω προτεινω πριν το ue55hu6900)ειναι lcd φυσικα ...