αγορά 5.1 για (δωρο)

tamtoum

New member
11 April 2008
17
Θα ήθελα την βοήθεια σας πανω σε μια αγορά ενος συστήματος 5.1 που θέλω να κάνω δώρο στον αδερφό μου .
Ενδιαφέρομαι για ενα ενισχυτη και 5 ηχεια χωρις sub σε πρωτη φαση.
με ενα μπατζετ γυρω στα 1000 ευρω . Ο χώρος που θα μπει μαλλον θα είναι σοφιτα που απο περιγραφες είναι αρκετα μεγάλη.Αρα υποθετω 40 τετραγωνικα.
Επειδη δεν εχω γνώσεις γυρω απο τις τηλεοράσεις και τους A/v ενισχυτες
θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ασυμβατοτητες .Τελος το ποσοστο μουσικής - ταινειες ας υποθέσουμε 50 - 50
ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουρασα.

Με έναν Ηarman Kardon avr255 και τα Crystal Audio Plasma (σετ ηχείων 5.1-μαζί και woofer) κάνεις τον αδερφό σου τρισευτυχισμένο! Μιλάμε όμως χωρίς να έχεις δώσει καθόλου στοιχεία για τον χώρο του. Αν είναι περίπου 4Χ5 μέτρα ή μικρότερος, είσαι υπερκαλυμμένος ακουστικά.

Ευχαριστώ για την απαντηση .Αυτη τη στιγμή δεν ξέρω για το χώρο .
Απλα σκέφτομαι σαν λύση τον sr 4002 που πωλειται 300 ευρω ωστε να εχω περισσότερες επιλογες και περισσότερα χρήματα για τα ηχεία .
Σκεφτομαι τα kef της σειράς c.c7 για μπροστα . χωρίς sub c1 για τα πισω και το αντιστοιχο κεντρικο. Θα ειναι πιο καλό για μουσικές ακροασεις πιστέυω και αν του λείπει το μπάσο μπορεί να προσθέσει sub .
Αλλη πρόταση ειναι τα magnat alla δεν τα εχω ακουσει και ποτέ ωστε να πω εντύπώσεις .
Οποια αλλη προταση ειναι δεκτή με μόνο δεδομένο ας θεσουμε τον ενισχυτή.
Καταλαβαίνω οτι το συνολικο ποσο δεν ειναι μεγάλο αλλα και οι απαιτησεις ειναι αναλογες .Απλα να είναι ενα σχετικά αξιοπρεπές συστημα.