Αγορά 50-60''

johnpan

New member
16 January 2011
13
Αδέρφια βοήθεια, ζαλίστηκα!!
Εχω διαβάσει το μισό φόρουμ και έχω καταλήξει πως θέλω πλάσμα 50 τουλάχιστον.
Απόσταση θέασης 3,5 - 4,5 μέτρα ανάλογα πού βάλω τον καναπέ.
Χρήματα γύρω στα 1000 (δηλαδή αφού πάντα πάμε λίγο παραπάνω, μέχρι 1200 !)
Χρήση κυρίως ταινίες τόσο από dvd-blueray όσο και από downloads (USB), λίγο εως ελάχιστα κανάλια, και λίγο wii.
Επίσης θέλω αξιοπρεπή ήχο ώστε να μην αναγκαστώ να συνδέω με ηχοσύστημα. Γενικά θέλω ένα απλό σαλόνι χωρίς πολλές συσκευές και καλώδια. Αυτά για να καταλάβετε λίγο το προφίλ μου.

Εχω ψάξει πολύ και είμαι μεταξύ των:

LG 60PK250 (η 550 είναι ακριβη για μένα)
και
PANASONIC VIERA TX-P50S20

Φυσικά η πρώτη είναι 60 αλλά η δεύτερη λογικά θα έχει καλύτερη εικόνα?
Δεν έχω δει καμία live αλλά ίσως και να μην έχει νόημα να δω μια πλάσμα σε μαγαζί.

Σας ακούω με προσοχή! Ευχαριστω:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον yperion.
αν θές να δείς την 60pk250 υπάρχει στο πλαίσιο μεταμόρφωσης και στο μμ μαρούσι (αυτά την προηγούμενη εβδομάδα).

στο πλάισιο ήταν δίπλα σε μια samsung 50c6500 ή 6900. η τηλεόραση είναι γαιδούρι σε μέγεθος και η εικόνα της μου φάνηκε ισάξια της samsung αν και τα χρώματα της ήταν πιο άτονα (ρυθμίσεις που έπαιζε δεν ξέρω).

στο μμ έπαιζε τηλεοπτικό (μεγα) και δε σου κρύβω ότι ακόμη και από τα 2 μέτρα η θέαση ήταν οκ για τα δικά μου μη έμπειρα μάτια.

Πάρε την 60άρα ασυζητητί. Έχω την 50άρα Panasonic U10 στα 2,5m και ιδίως με HD υλικό, πίστεψέ με, μου φαίνεται πολύ μικρή...

κι εγώ εκεί τείνω παιδιά, και την έχω βρει Πλαίσιο online σε καλή τιμή. Δε μου λέτε, θα λέγατε να περιμένω λίγο μήπως πέσει κι άλλο ή ρισκάρω να μη την βρίσκω? Πότε λογικά πέφτουν οι τιμές στις τηλεοράσεις? δεν ξέρω καθόλου αυτή την αγορά. Ευχαριστώ

Ηδη εχουν παρουσιαστει τα νεα μοντελα ολων των εταιρειων για το 2011 , αλλα πρεπει να περιμενεις μεχρι τον Απριλιο για τις νεες LG.

Αν βιαζεσαι ομως τα 1200 για 60" ειναι σιγουρα τιμη ευκαιρίας.

20 euros η ιντσα είναι ούτε high end καλώδιο av να ήτανε. πόσο πιο κάτω να πέσει ????? παρακολούθα στο πλαίσιο το stock (μπορεί να στο πει ο πωλητής) και αποφάσισε δεόντως.