Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Lynx

New member
7 January 2012
4
Καλησπέρα θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση, μιας και είναι πλέον καιρός να κάνω και εγώ το upgrade σε 4k απο 1080p, και έχω καταλήξει στη σειρά 50pus73x3/12 της Philips, έχω καλομάθει με το ambilight και μου αρέσει η εικόνα των Philips!
Το πρόβλημα που έχω και πως δεν μπορώ να την βρω στο χρώμα που θέλω!! το X ανάλογα το μοντέλο της σειράς είναι για διαφορετικό χρώμα η stand για το εκάστοτε μοντέλο!

Συγκεκριμένα ψάχνω να τη βρω σε μαύρο που είναι το 50pus7373/12 αλλά μετά από πολύ ψάξιμο online (για κάποιο λόγο δεν την έχει βάλει κανένα κατάστημα στο skroutz και χρειάστηκε να ψάξω στο site κάθε καταστήματος που μπορούσα να βρω να φέρνουν Philips), και μερικά τηλεφωνήματα σε καταστήματα , την έχω βρει μόνο σε ασημί/γκρι η άσπρο και σε ερώτηση μου αν μπορούν να τη φέρουν σε μαύρο ήταν αρνητικοί..! (no surprise there..δε θα κάνα το post αυτό αλλιώς..!! :P)

Αυτό που ρωτάω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος (really crossing fingers here!) είναι αν γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα που φέρνει Philips και να μπορούσε να με εξυπηρετήσει στο να φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο/χρώμα!!

Ελπίζω να μην είναι λάθος το που κάνω το post, μιας και είναι λίγο διαφορετική η ερώτηση μου απ της άλλες που είδα, ή αν θεωρηθεί διαφήμιση για κάποια καταστήματα τότε ίσως ένα reply σε inbox να βοηθούσε..?
Δεν χρησιμοποιώ το forum γενικά, αν και διαβάζω που και που, και δεν ξέρω τους κανόνες ακριβώς! :)
 
Απάντηση: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματο

Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς και άλλες εταιρείες, πλέον...
 
Re: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την υποστήριξη πελατών της Philips στο 2111983028 και να ρωτήσεις ή αγορά από το εξωτερικό όπως το Amazon
 
Re: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Συγνώμη, άλλα μάλλον λόγω της ώρας που έκανα το post, ξέχασα να συμπληρώσω πως έχω ήδη μιλήσει με την υποστήριξη της Philips!
Αρχικά δεν έβρισκα κανένα μοντέλο της σειράς 73x3 και πήρα να ρωτήσω αν έρχεται στην Ελλάδα η σειρά αυτή, και μου είπαν πως εφόσον έχει το /12 τότε ναι, και ανέφεραν πως και από το εξωτερικό να την έφερνα θα ήμουν καλυμμένος από θέμα support, αλλά δεν μπορούσαν να μου δώσουν κάποια τέτοια πληροφορία μιας και είναι after sales support και δεν έχουν γνώση για το απόθεμα των τελικών retailers, οπότε από εκεί άρχισα να κοιτάζω στα site κάθε καταστήματος!
Από το Amazon δυστυχώς δεν το έχουν στο μαύρο και κυρίως μου εμφάνιζε ότι δεν το φέρνουν Ελλάδα!!
 
Re: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Υπάρχει ένας πωλητής στη Γερμανία ο οποίος το στέλνει Ελλάδα. Το βρήκα μέσω του https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6330306_-50pus7373-philips.html και είναι αυτός https://www.ebay.de/itm/Philips-126...-3fach-Ambilight-HDR-Android-TV-/264039360433. Μπορείς να του στείλεις μήνυμα για να το επιβεβαιώσεις.
 
Re: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Ναι και εγώ τον βρήκα αυτόν καθώς κοίταζα σήμερα, θα στείλω μήνυμα να δω τι μπορεί να γίνει! Ευχαριστώ! :)
Σίγουρα θα προτιμούσα κάποιον εντός Ελλάδας άλλα μάλλον είναι δύσκολο να βρω κάποιον να μπει στη διαδικασία να εξυπηρετήσει έναν πελάτη μόνο!
 
Re: Αγορά 50" Philips, ψάχνω κατάστημα που να φέρνει συνδυασμό μοντέλου/χρώματος!

Εγώ λέω να κοιτάξεις καμία άλλη μάρκα...

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk