Αγορά 50αρας με ταβάνι 600

giabritsos

Established Member
18 March 2013
171
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !
Ζητάει η αδερφή μου τηλεόραση 50αρα με ποσο ταβάνι τα 600 ευρώ .ο γαμπρός μου ψάχνεται να είναι στα 100-120 hertz και να έχει καλό smart .ποια είναι η καλύτερη επιλογή στα χρήματα αυτά ;
(Εγώ πάντως πρόπερσι που πήρα μια αρκετά φτηνότερη στα 450 ευρώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από ποιότητα ,πολύ φτηνό πλαστικό ,και από εικόνα μέτρια )

Επειδή με απασχόλησε και εμένα το θέμα αυτό ,περισσότερο για να πάρω οικονομική οικογενειακή TV που να σέβεται την ποιότητα της εικόνας πάντα για LED και δεν ήθελα να δαπανήσω ούτε ένα ευρώ παραπάνω μιας και ο μικρός την Sony μοντέλο του 2014 την έκανε καλοκαιρινή .
Σου προτείνω την παρακάτω ,πρωτίστως για τον επεξεργαστή της .
Είμαι πολύ ευχαριστημένος την έχω ήδη 4 μέρες ,αν θέλει ο Συντονιστής ας ανοίξει νήμα για εντυπώσεις κατόχων .
Είναι μοντέλο του 2021 και όχι Τουρκική .
Ευχαριστώ .
https://hxosplus.gr/reviews/panasonic-tx-50jx800e-review/

Πιο πιθανό είναι (σε εκπτωτικές περιόδους ή με συνδυασμούς προσφορών) να βρει 55" (πολύ περισσότερες επιλογές) με 100 Hz, όπως η Samsung Q70A, κοντά στα 600 ευρώ, παρά 50", όπως η Sony X85J. Πάντως, αν η απόσταση θέασης είναι περίπου τρία μέτρα, μια 65" με 50 Hz ρυθμό ανανέωσης (εντός budget) θα είναι καλύτερη λύση.

• Like
Reactions: billpeppas