Αγορά 50άρας τηλεόρασης F & U 399,00 αξίζει;

guest1234

New member
5 October 2011
50
Καλησπέρα. Σήμερα μου έδωσαν στο Μετρό ένα
φυλλάδιο του Κοτσώβολου που έχει από την Δευτέρα 23/11
σε προσφορά
399,00 την 50άρα τηλεόραση F&U FLS50224 που είναι και Smart TV.
Σε όλα τα άλλα μαγαζιά η τιμή της είναι γύρω στα 500 ευρώ.
Θεωρώ πολύ καλή την τιμή, έχει κανείς εμπειρία από μια τέτοια άγνωστη μάρκα;
Τι πάνελ να έχει άραγε; Εγγύηση πάντως έχει 2 έτη όπως όλες οι επώνυμες, κι ας είναι της πλάκας η μάρκα της.
Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο κατάστημα να την δω και μετά να αποφασίσω αν θα την πάρω.
Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά της:

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/156718-f&u-fls50224

Ευχαριστώ που μου απάντησες. Κι εγώ να σου πω προς το όχι πηγαίνω μάλλον,
αλλά έλεγα να πάω να την δω σε ένα κατάστημα πριν την απορρίψω οριστικά.

Ευχαριστώ που μου απάντησες. Κι εγώ να σου πω προς το όχι πηγαίνω μάλλον,
αλλά έλεγα να πάω να την δω σε ένα κατάστημα πριν την απορρίψω οριστικά.
Κρίμα τα λεφτά σου σε κάθε περίπτωση.

Μάλιστα !! Δηλ. από ότι καταλαβαίνω μιλάμε για ότι χειρότερο κυκλοφορεί.
Δεν θα μπω καν στο κόπο να πάω σε κατάστημα Κοτσόβολου να την δω την F&U.
Απορρίπτεται πάραυτα!!

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, όντως πολύ καλή η SAMSUNG.
Όμως μου ήρθε μέιλ από το Media-markt όπου έχει 649 προσφορά νυχτερινή
μόνο για 4 ώρες, δηλ. 300 ευρώ κάτω την PANASONIC TX-50CX670E που είναι 4Κ UHD
και Smart και γενικά είναι τρελή προσφορά και θα την χτυπήσω on-line
σε λίγο διότι είναι μέχρι τις 01:00 τα μεσάνυχτα.
Από τηλεόραση έκλεισα απόψε με την έκτακτη προσφορά της panasonic,
θα την πάρω χωρίς να την έχω δει βέβαια από κοντά, αλλά είναι καλή μάρκα
και ανήκει στη νέα γενιά υπερ-υψηλής ανάλυσης, δηλ. παίρνω με 649
μια τηλεόραση νέας γενιάς.
καλό βράδυ
20150629170004_panasonic_tx_50cx670.jpeg

Παντως αν την θες για τηλεοπτικο, βιαστηκες, ειναι πολυ πιθανων απο εικονα...να μην βλεπετε

Γιατί το λές αυτό; Τόσο χάλια στο τηλεοπτικό η Panasonic ;
Στα υπόλοιπα είναι καλή; Την έχεις δει από κοντά στο τηλεοπτικό ή γενικά το λές;

Mιλαμε για 4k uhd δεν μιλαμε για μια απλη hd tv, αρκετοι χρηστες στο forum αναφερουν για τηλεορασεις 4k, οτι στο τηλεοπτικο ειναι χαλια και γενικα η panasonic δεν φημηζετε και για το καλυτερο τηλεοπτικο.
Τεσπα, οτι θες κανε, αν την παρηγγειλες ελπιζω τελικα να εχω αδικο και να εχει καλο τηλεοπτικο.

Δεν την παρήγγειλα ακόμα, ψάχνω στο google για reviews της συγκεκριμένης, δεν το ήξερα
ότι οι UHD είναι χάλια στο τηλεοπτικό, αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική ώστε τελικά
να μην την αγοράσω

Ειδα στα τεχνικα χαρακτηριστικα στο mm, http://www.mediamarkt.gr/el/product...tcc_par=Price Search Engine&et_cid=3&et_lid=5 οτι εχει τηλεοπτικο δεκτη dvb-t2, λογικα θα κανει upscale σε τηλεοπτικα καναλια sd αναλυσης, ισως τελικα να μην ειναι τοσο ασχημο το τηλεοπτικο, αλλα το καλυτερο θα ητανε να την εβλεπες απο κοντα.

πω-πω ρε φίλε, είμαι 50-50 % να την πάρω ή όχι.
Είχα 4 χρόνια μια Panasonic Plasma 50 ιντσών, τηνG30, την οποία είχα
πάρει το 2011 με 1200 και είχε εκπληκτική εικόνα, αλλά μου έσπασε το πάνελ ο γιος μου πριν 2 μήνες.
Εδώ και 2 μήνες τώρα ψάχνω σαν τρελός κάποια καλή προσφορά.
Η σημερινή προσφορά του ΜΜ από 999 στα 649 είναι καλή πιστεύω.
Επειδή είχα panasonic ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Λέω να το πατήσω το κουμπί και να την παραγγείλω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι 100% 200Hz, αυτό είναι μούφα σίγουρα.
Είναι κατά 99% 50Hz.

Αυτο με τα hz, ειναι το λιγοτερο, (και το μονο σιγουρο οτι ειναι 50), το θεμα ειναι στο τηλεοπτικο, παντως επαναλαμβανω αφου εχει δεκτη dvb-t2 ισως τελικα να μην ειναι τοσο ασχημο, απο την περιπτωση που να ειχε σκετο dvb-t, σε αυτη την περιπτωση ναι, θα ειχε χαλια τηλεοπτικο, θα σου ελεγα με σιγουρια οχι.
Εν τελει μπορει και καποιος αλλος με παρομοια tv να πει την αποψη του.

Τελικά αφού διάβασα κάποια review για ένα παρόμοιο μοντέλο, την 680Ε, που βρήκα στο google και αφού
τα μετέφρασα από τα Πολωνικά στα Αγγλικά για να βγάλω άκρη, κατέληξα ότι η τεχνολογία
UHD 4K μου είναι άχρηστη εντελώς, διότι δεν υπάρχει πουθενά καμμία ταινία σε αυτή την ανάλυση.
Όταν σε 2χρόνια θα έχουν βγει ταινίες 4Κ, η τηλεόραση αυή θα είναι αρχαία πλέον.
Επίσης διάβασα ότι δεν βλέπεις με το μάτι εύκολα την διαφορά από 1080p στο 4K.
Οπότε απορρίπτεται και πάω για ύπνο.
Καλό βράδυ.

Θα συμφωνήσω. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί πολλά στα 4Κ και οι πρώτες τηλεοράσεις θα είναι άχρηστες σε λίγα χρόνια. Καλύτερα να ωριμάσουν λίγο οι συνθήκες.

Κρίμα τα λεφτά σου σε κάθε περίπτωση.

Για τηλεοπτικό να παίζει μέχρι να καεί, και για εξοικείωση με smart λειτουργίες μήπως αξίζει αν βγάλει μια 5ετία;
(ρωτάω γιατί δεν ξέρω σε ποιο τομέα υστερεί: σε εικόνα ή σε λοιπές δυνατότητες. εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, αλλά σε ταινίες δράσης θα είναι απαράδεκτη η ταχύτητά της; )

Απ'την αντιπροσωπεία μου είπαν πως άσχετα με το τι γράφει στη σελίδα του το κατάστημα, αν το κουτί της γράφει 3 έτη εγγύηση, ισχύει το 3 έτη.

Αν κάποιος μου θυμίσει πού θα διαβάσω για συχνότητα πάνελ vs ρυθμό ανανέωσης θα ήμουν υπόχρεος. (πληροφορίες για την συγκεκριμένη tv πέραν των καταστημάτων δεν βρήκα...)

Απ'την αντιπροσωπεία μου είπαν πως άσχετα με το τι γράφει στη σελίδα του το κατάστημα, αν το κουτί της γράφει 3 έτη εγγύηση, ισχύει το 3 έτη.

Αν κάποιος μου θυμίσει πού θα διαβάσω για συχνότητα πάνελ vs ρυθμό ανανέωσης θα ήμουν υπόχρεος. (πληροφορίες για την συγκεκριμένη tv πέραν των καταστημάτων δεν βρήκα...)
Πήγα στο κατάστημα της προσφοράς όπου έμαθα πως η εγγύηση είναι μόνο 2 έτη. Και επειδή ο υπάλληλος δεν είχε και πολλή διάθεση να μου εξηγήσει για τα 400Hz δεν την πήρα (παρ'ότι είχα κάνει τηλεφωνική κράτηση).