αγορά 50αρας τηλεόρασης

konkouk

New member
16 July 2020
2
καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά 50αρας τηλεόρασης. Μετά από λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει στις παρακάτω τρεις:

https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=18647409,20539949,18498855

Ποιά απο αυτές θα μου προτείνατε;Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα χρήματα (γύρω στα 340 ευρώ) που να είναι καλύτερο από αυτές;

Η τηλεόραση είναι για σαλόνι με απόσταση θέασης 2 μέτρα περίπου και τη θέλω για digea γενικά και για ταινίες με σύνδεση σε pc και netflix.

Επίσης έχω μπερδευτεί λίγο και με το τι panel θα πρέπει να επιλέξω va ή ips.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση: Αγορά 50άρας τηλεόρασης

Οι 49" LG έχουν IPS panels, ενώ οι 50" διαθέτουν VA, όπως και οι Samsung. Αν χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης, επιλέγεις μοντέλο με IPS panel και "θυσιάζεις" μαύρο και αντίθεση.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Επείδη δεν έχω δει va panel οι γωνίες θέασης των va είναι πολύ χειρότερες από τα ips;Επίσης ποίο από τα δυο παραπάνω μοντέλα samsung είναι καλύτερο γιατί εγώ τα βλέπω σχεδόν ιδια.

Όντως, είναι πανομοιότυπες οι τηλεοράσεις ίδιας σειράς. Ίσως να είναι ελαφρώς καλύτερη (σε εικόνα) η 7400, από τη συγκεκριμένη σειρά. Οι γωνίες θέασης σε τηλεοράσεις με VA panels είναι γενικά περιορισμένες. Καλό θα είναι να κοιτάξεις και κάποια μοντέλα από κοντά.