Αγορά 50άρας.

Ας με διορθώσει κάποιος αλλά παραεισαγωγής δεν είναι και του ΜΑΚΡΟ?

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή η τεχνολογία προχωρά και οσονούπω ακόμη και η Kuro 9ης γενιάς θα είναι obsolete, λυπήσου τα λεφτάκια σου και μη δώσεις τα δυόμιση χιλιάρικα. Τα 1850 θα τα έδινες ούτως ή άλλως για την 50άρα Panasonic οπότε χωνεύεται το νούμερο.

Usual suspect Τάσο ναι του ΜΑΚΡΟ παραεισαγωγής είναι.

Αν είναι να αποφασίσουμε εμείς και να πληρώσεις εσύ...εγώ θα έλεγα ότι και ο Τάσος παραπάνω...

Αν ήταν να αποφασίσω εγώ και να πληρώσω εγώ, θα περίμενα μέχρι τη νέα παραλαβή για ένα χρονικό διάστημα και αν δεν γινόταν τίποτα...θα έκανα ότι λέει και ο Γιάννης παραπάνω....

czoun δεν το διατύπωσα σωστά.Ήθελα να πω αν εσείς είσαστε στη θέση μου τι θα κάνατε.Και εγώ σε αυτή την κατεύθυνση είμαι να περιμένω λίγο.Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας.-bye-

Απάντηση: Re: Αγορά 50άρας.

czoun δεν το διατύπωσα σωστά.Ήθελα να πω αν εσείς είσαστε στη θέση μου τι θα κάνατε.

Μια χαρά το διατύπωσες, ούτως ή άλλως εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ έχεις και το καρπούζι ...αυτή την απόφαση, μάλλον, θα πρέπει να την πάρεις μόνος σου....:grinning-smiley-043....-bye-

Ρώτα και τον Κοσμά στη στοά Φέξη, 2103828281... νομίζω θα έχει κάποια κομμάτια από βδομάδα, αλλά με εγγύηση 1 χρόνο και όχι 2.......
κιέγω οταν πηγα στο κοσμα και ρωτησα πριν 20μερες περιπου μου ειχαν πει οτι ισως να ερθουν καποια κομματια και αν ειναι θα με ειδοποιησουν.τελικα βρηκα μια αλλου και τη πηρα.ομως ειχα τηλεφωνησει και στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι παρα πολυ δυσκολα θα ξαναρθουν.

Οταν αγορασα την 5090 η γυναικα γκρινιαζε οτι ειναι τεραστια για 4,50 μετρα.τωρα που την συνηθισε μου την λεει κιολας οτι ειναι μικρη και επρεπε να παρω την 60ρα.Ασε που γουσταρει κιολας.Αν μπορεις οικονομικα παρτην μην σε απασχολει η αποσταση.

κιέγω οταν πηγα στο κοσμα και ρωτησα πριν 20μερες περιπου μου ειχαν πει οτι ισως να ερθουν καποια κομματια και αν ειναι θα με ειδοποιησουν.τελικα βρηκα μια αλλου και τη πηρα.ομως ειχα τηλεφωνησει και στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι παρα πολυ δυσκολα θα ξαναρθουν.

Τελικά δεν σε ειδοποιήσανε μέχρι σήμερα?

......
Και ερχόμαστε στο δίλημμα που με έχει ψιλο-φρικάρει.Βρήκα στο ΜΑΚΡΟ Κηφισού ετοιμοπαράδοτη την 5090 με τιμή 2099+ΦΑΠΑ=2497,80 τελική σκέτη χωρίς βάση και ηχεία.Στο κατάστημα του Κοσμά,όπως είπα και ποιό πάνω αυτή την στιγμή δεν έχει,αλλά περιμένει παραλαβή με τιμή στα 1850 τελική επίσης χωρίς βάση και ηχεία.Η διαφορά όπως βλέπετε είναι πολύυυυυ μεγάλη κοντά στα 650 ευρώ.Τι κάνουμε?:rifle:

Τι λένε αυτοί ορέ;;;;
2,5 χιλιάρικα χωρίς βάση και ηχεία; :slapface:
Περίμενε τον Κοσμά οπωσδήποτε.

Κάνε και κανά τηλέφωνο στον Λημναίο δίπλα....

http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7763

-bye-

οχι.αλλα και στο λημναιο που ειχα τηλαφωνησει μου ειχε πει αν τη βρεις οπουδηποτε παρτη.

Το εργο αυτό το έχω δει άπειρες φορές.

"Ναι κύριε βεβαίως το έχουμε το προιόν.......Να ομώς βρίσκεται στην άλλη αποθήκη μας και θα πάρει μερικές μέρες να έρθει.....ή.......παραλαβάνουμε το προιόν την άλλη εβδομάδα την παρασκευή........"

Σκέτη κοροϊδία του πωλητή είναι για να μην χάσει τον πελάτη.

Εγώ αγοράζω μόνο εκεί που έχουν ετοιμοπαράδοτο προϊόν πλέον. Η συμβουλή μου εφόσον ξέρεις τι προιόν θέλεις, όπου το βρεις ετοιμοπαράδοτο πάρτο.

Και ερχόμαστε στο δίλημμα που με έχει ψιλο-φρικάρει.Βρήκα στο ΜΑΚΡΟ Κηφισού ετοιμοπαράδοτη την 5090 με τιμή 2099+ΦΑΠΑ=2497,80 τελική σκέτη χωρίς βάση και ηχεία.Στο κατάστημα του Κοσμά,όπως είπα και ποιό πάνω αυτή την στιγμή δεν έχει,αλλά περιμένει παραλαβή με τιμή στα 1850 τελική επίσης χωρίς βάση και ηχεία.Η διαφορά όπως βλέπετε είναι πολύυυυυ μεγάλη κοντά στα 650 ευρώ.Τι κάνουμε?:rifle:

Φίλε ι τιμή που ανέφερες είναι είναι φθηνότερη από αυτήν που αγόρασα εγώ πριν απο 5μήνες. Εϊναι ;όμως πιο ακριβή όμως από την ομαδική που έγινε παλιότερα στο AVCLUB. Από την στιγμή που αυτοί στο ΜΑΚΡΟ ξέρουν ότι είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα -απότι φαινεται-- που έχουν την συγκεκριμενη τηλεόραση μπορεί να δούμε και πιο ακριβές τιμές!!!!!

Το δίλημμα που θέτεις κατα την γνώμη μου δεν είναι σωστο. να συγκρίνεις μια πραγματική τιμή με μια που θα έρθει πιθανά κάποια στιγμή- αν έρθει ποτέ. Η γνώμη μου όπως έγραψα και παραπάνω είναι να συγκρίνω και τελικά να αγοράζω πάντα αποκλειστικά από μαγαζιά που έχουν ετοιμοπαράδοτο το προιόν.

Το εργο αυτό το έχω δει άπειρες φορές.

"Ναι κύριε βεβαίως το έχουμε το προιόν.......Να ομώς βρίσκεται στην άλλη αποθήκη μας και θα πάρει μερικές μέρες να έρθει.....ή.......παραλαβάνουμε το προιόν την άλλη εβδομάδα την παρασκευή........"

Σκέτη κοροϊδία του πωλητή είναι για να μην χάσει τον πελάτη.

Εγώ αγοράζω μόνο εκεί που έχουν ετοιμοπαράδοτο προϊόν πλέον. Η συμβουλή μου εφόσον ξέρεις τι προιόν θέλεις, όπου το βρεις ετοιμοπαράδοτο πάρτο.

Καλημέρα zafeiros.Και εγώ αυτής της άποψης είμαι,όταν το προιόν που έχω αποφασίσει να πάρω υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.Θέλω να αγοράσω ένα PS3 και μια που βγήκε το slim,και επειδή η σύζυγος θέλει να παίζει,και εγώ της
πούλησα το PS2,και πήρα XBOX360,θα πάω να της το πάρω δώρο μιας που μου ετοιμάζει τον γιο τον επόμενο μήνα.Από όπου και να το αγοράσω η τιμή του είναι στα 299 ευρώ,εκτός νομίζω από την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ που κάνει μία έκπτωση 5% στους κατόχους καρτών citibank,δηλαδή 284 ευρώ.Το φέρνω ως παράδειγμα διότι φαίνεται η αγορά της 5090 να είναι δυστυχώς μονόδρομος για τους γνωστούς λόγους της εταιρίας να σταματήσει την παραγωγή και να μην έχουμε επιλογές.Η διαφορά τιμής όμως εδώ είναι πολύ μεγάλη και φτάνει περίπου στα 650 ευρώ.Θα μου πεις όμως από την άλλη,αφού την θες και δεν υπάρχει αλλού τι θα κάνεις?Πιάσε το αυγό και κούρεφτο δηλαδή..Να σημειώσω ότι η κοπέλα στο τηλέφωνο που πήρα μου είπε μισό λεπτό να δω,γιατί η τιμή της άλλαξε..Εσύ που την πήρες η τιμή της άλλαξε προς τα πάνω η προς τα κάτω θυμάσαι?-bye-

χαχαχαχα με πρόλαβες λες και ήξερες τι θα σε ρώταγα..Σε ευχαριστώ -bye-