Αγορά 55" 4Κ Ultra HD με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Nefelim

New member
19 July 2014
76
Καλησπέρα!
Θέλω τις επόμενες εβδομάδες να αγοράσω μια 55ρα TV με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:
  • Την θέλω για ταινίες 4Κ MKV&Blue Ray, Cosmote, Netfilx κ.α.
  • ΔΕΝ βλέπω ελεύθερη τηλεόραση.
  • Θέλω να υποστηρίζει και να παίζει τέλεια ταινίες σε 4K&HDR ( πχ. Netflix )
  • Να έχει οπτική έξοδο και να υποστηρίζει DTS, Dolby Digtal, Dolby TrueHD, Dolby Atmos συνδέοντας την οπτική με το Home Cinema.
  • Wi-Fi
  • Σχετικά καλό ήχο και χωρίς Home Cinema.
  • Εκτός από Netflix και τις άλλες γνωστές πλατφόρμες να μπορώ να εγκαταστήσω και κάποιες λιγότερο γνωστές ( πχ. GAIA ).
Έχω χάσει λίγο επεισόδιά με τις OLED, QLED κλπ. και γενικά προτιμώ LG.
Μετά από ένα μικρό ψάξιμο έχω βάλει στο μάτι την:

Sony KD-55A8 Smart 4K UHD 55"

Τι γνώμη έχετε; Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!
Θέλω τις επόμενες εβδομάδες να αγοράσω μια 55ρα TV με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:
  • Την θέλω για ταινίες 4Κ MKV&Blue Ray, Cosmote, Netfilx κ.α.
  • ΔΕΝ βλέπω ελεύθερη τηλεόραση.
  • Θέλω να υποστηρίζει και να παίζει τέλεια ταινίες σε 4K&HDR ( πχ. Netflix )
  • Να έχει οπτική έξοδο και να υποστηρίζει DTS, Dolby Digtal, Dolby TrueHD, Dolby Atmos συνδέοντας την οπτική με το Home Cinema.
  • Wi-Fi
  • Σχετικά καλό ήχο και χωρίς Home Cinema.
  • Εκτός από Netflix και τις άλλες γνωστές πλατφόρμες να μπορώ να εγκαταστήσω και κάποιες λιγότερο γνωστές ( πχ. GAIA ).
Έχω χάσει λίγο επεισόδιά με τις OLED, QLED κλπ. και γενικά προτιμώ LG.
Μετά από ένα μικρό ψάξιμο έχω βάλει στο μάτι την:

Sony KD-55A8 Smart 4K UHD 55"

Τι γνώμη έχετε; Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε;

Ευχαριστώ!
Μιά χαρά για τη χρήση που τη θέλεις..Υπάρχει και η CX της LG ,απλά δεν κάνει DTS pass-through..

Ναι, την LG είχα βάλει στο μάτι μέχρι που διάβασα ότι δεν υπορηρίζει DTS!

Ξέχασα να ρωτήσω για το Media Player. Το έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει αν διαβαζει 4K MKV, Greek Subs κλπ.?

Ξέχασα να ρωτήσω για το Media Player. Το έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει αν διαβαζει 4K MKV, Greek Subs κλπ.?
Δεν έχω την συγκεκριμένη, αλλά αμα ειναι android tv, βάζεις αλλον player απο playstore πχ vlc, mx player κλπ. Κατέβασε τα στο κινητό σου και ελενξε αν σε καλύπτουν, λογικά ναι. Ο ενσωματωμένος της. σαμσουνγκ δεν υποστηρίζει τα πάντα. Σίγουρα λιγότερα από τους άλλους που γραφω.

Θα πάρω την Sony τηλ. να ρωτήσω μιας και λέω να την πάρω απο τα Sony Stores.