Αγορα 55' - 60"

diamantis

New member
2 January 2007
35
Καλησπερα, ειμαι ετοιμος να παρω μια τηλεόραση καθαρα για ps4 και hd ταινιες, το 3d δεν με απασχολεί, η αποσταση θεασης ειναι στα 3 μετρα, τωρα τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι απο 500 μεχρι ταβανι 1000, εχω παει σε 2-3 μαγαζια και εχω δει αρκετες απο κοντα και μπορω να πω οτι μου αρεσαν ποιο πολυ οι sony σαν εικονα - χρωματα και εχω καταληξει σε αυτες : Sony KDL-55W815B(600hz) - Sony KDL-55W805B(400hz) - KDL-60W605BB(400hz οχι 3d). Αξιζει σε αυτην την αποσταση οι 60' οι θα ζαλιζομαι? Τι γνωμη εχετε για αυτα τα μοντελα και φυσικα εαν προτείνεται κατι αλλο αξιολογο! Ευχαριστω.

Μια χαρά επιλογές, είναι όμως 100 Hz ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης. Ο μέγιστος στις LCD είναι τα 200 Hz.

Στα 100 HZ δεν θα εχω προβλημα με αυτα που ζηταω να κανω ε? επισης υπαρχει καμια αλλη λυση με πολυ καλη σε εικονα χωρις να ειναι smart ή 3d που δεν με εδιαφερουν?

Εντάξει θα είσαι. Εναλλακτικά, πας σε Samsung σειρά 6, με πιο ψηλό lag παρ´όλα αυτά.

Μια τελευταια προταση, πηγα το μεσημέρι στον κοτσοβολο και μου πρότεινε σαν καλυτερη απο τις αλλες την SONY KDL-55W829 εχει καμια διαφορα σοβαρη? γιατι σκεφτομαι να παω το απογευμα να την παρω, ευχαριστω και παλι! :)

Καλορίζικη κ περιμένουμε εντυπώσεις. Και εγω για εκει ειμαι αλλα 48 με 50. Απο που την πήρες κ ποσο;

Καλορίζικη κ περιμένουμε εντυπώσεις. Και εγω για εκει ειμαι αλλα 48 με 50. Απο που την πήρες κ ποσο;
Απο κοτσοβωλο ενα τελευταίο κομματι ειχε κλειστό εννοείτε και το αφησε στα 989 και φυσικα με 24 ατοκες γιατι δεν υπαρχει σάλιο σε μετρητό χαχα! Σκ θα ασχοληθώ δεν εχω βρει χρονο ουτε να την ανοιξω ακομα! :) θα σας ενημερωσω, εαν και πηγα στο κοτσοβωλο με εναν εξωτερικο σκληρο γεματο ταινες και σειρες και εκανα τα τεστ μου, προς το παρον απο εκει και μονο η τελεοραση τα σπαει! φοβερα χρωματα σε 1080p αρχεια που επαιξε! τα υπολοιπα εντος Σκ! :)

Re: Απάντηση: Αγορα 55' - 60"

καλοθεατη και περιμενουμε αντικειμενικη κριτικη!!!

Συγνωμη που αργησα, λοιπον εαν και ακομα το ψαχνω για ρυθμισεις μπορω να πω στα οτι τα χρωματα ειναι τελεια, σε 1080π που βλεπω ειναι ολα αψογα, σε παιχνιδι ps4 στο pro δεν με τρελαίνει καθως παιζω το γρασίδι θολώνει :(. στο nba2k 2015 δεν εχω το παραμικρο προβλημα! Αργει να παρει μπρος οταν την ανοιγω, λες και θελει ζεσταμα :( το internet σε εφαρμογες απλο και λιγο αργο και αυτο! Γενικα καλη τηλεόραση αλλα μου φαινεται απλα καλη-μετρια για τα λεφτα της! Σε συγκριση με την kdlhx920 που ειχα παλια! Φυσικα δεν το μετανιώνω για τα στανταρ μου ειναι μια χαρα!
Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια καλη συνεχεια!

Καλησπερα παιδια, ι μετα απο 10 ημερες την παρεδωσα σημερα πισω ειχε εντονο clouding, μετα απο τσακωμο την δεκτηκαν πισω λεγοντας οτι ολες κανουν τοσο clouding! λεω να κατεληξω στην Samsung UE55H6400 και ελπιζω να πανε καλυτερα! καλη συνεχεια!