Αγορά 55″, αξίζει να περιμένω τις εκπτώσεις του Γενάρη;

samplist

New member
24 January 2010
9
Καλημέρα σε όλους, λέω να κάνω την αναβάθμιση και να πάω από την Samsung UE40EH6030 που είμαι τώρα στην Sony KD-55XF9005 (έχει πάει 899 στα μεγάλα καταστήματα)
ή σε κάποια LG OLED αν πέσουν κοντά στο χιλιάρικο. Αξίζει λέτε να περιμένω για τις εκπτώσεις του Γενάρη μήπως δώσουν κάποια εγγύηση δώρο ή πέσουν κι άλλο οι τιμές;
Ειδικά την 5ετή απ ότι διάβασα σε άλλα thread την δίνουν κατά καιρούς δώρο, τι λέτε;

Re: Αγορά 55″, αξίζει να περιμένω τις εκπώσεις του Γενάρη;

Έπρεπε νάχες παρει την bfriday η νάχες δει τιμές σε καποια συγκεκριμενα μοντέλα ώστε ναχεις σύγκριση

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι έπρεπε, αλλά τώρα έχω τα χρήματα τότε δεν τα είχα οπότε...

Αποτι θυμαμαι μετά τις γιορτές γίνονται κάποιες προσφορές οι οποίες προσφορές όμως για να τις καταλάβεις πρέπει ναχεις ενα ιστορικό τιμων
Αυτός ο κανόνας είναι γενικός αφου οι τιμες ανεβοκατεβαινουν συνεχεια

Η XF90 να πέσει άλλο δε νομίζω, αντίθετα μια oled ίσως πέσει σε τιμή, αν όχι τώρα κάποια στιγμή όταν ανοίξει ο καιρός όταν πάνε για απόσυρση τα μοντέλα του 19.

Πήρα την Sony KD-55XF9005 τελικά, είχαν και κάποια έκπτωση στην εγγύηση αυτές τις μέρες.
Ευχαριστώ.

Έπρεπε νάχες παρει την bfriday η νάχες δει τιμές σε καποια συγκεκριμενα μοντέλα ώστε ναχεις σύγκριση

Προσωπικά, διαπίστωσα πως στην BF, ξεσκαρτάρουν σαβούρα. Είχα στο «μάτι» την 55RU8005 στα 649 . Την BF εξαφανίστηκε ως επιλογή και δίνανε μόνο τις σειρές 70xx

Re: Απάντηση: Αγορά 55″, αξίζει να περιμένω τις εκπτώσεις του Γενάρη;

Προσωπικά, διαπίστωσα πως στην BF, ξεσκαρτάρουν σαβούρα. Είχα στο «μάτι» την 55RU8005 στα 649 . Την BF εξαφανίστηκε ως επιλογή και δίνανε μόνο τις σειρές 70xx
Μαζί με την σαβούρα έχει κ προσφορές στα τρέχοντα μοντέλα ειδικά στα ακριβα