Αγορά 55'' για θέαση ποδοσφαιρικών αγώνων

NATKOS8

New member
31 August 2006
3
Αγαπητοί μου φίλοι, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την Sony 46HX720 με κάποια καινούργια τηλεόραση 55´´ με τιμή έως 2.000 . Ο λόγος αντικατάστασης της συγκεκριμένης είναι το έντονο banding(έντονες κάθετες γραμμές στην μεταφορά της μπάλας από το ένα σημείο στο άλλο) μόνο κατά την διάρκεια θέασης ποδοσφαιρικών αγώνων. Ότι ρύθμιση και να έκανα, από οποιαδήποτε πηγή(συνήθως δορυφορικό HD) το banding είναι εντονότατο. Κατά τα άλλα η τηλεόραση είναι αρκετά καλή για τα γούστα μου πάντα. Άντεξα 3 χρόνια και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή της νέας μου TV.

οταν απεργοποιησες το truemotion το κανε ακομα?
παντως για μπαλα απο την εμπειρια μου μονο sony
ολα τα σιτε κανουν συγκρισεις των τηλεορασεων κτλ αλλα ποτε σε ρυθισεις για μπαλα
την τηλεοραση που samasung es8000 55 την ελεγαν την καλυτερη απο κινηση εσκασα 2500ευρω και στην μπαλα μαπα.
και τωρα που ειχε το μουντιαλ και ειδαν οι ασχετοι λιγο μπαλα εβγαλα τωρα ολα τα προβληματα.
πριν που εισασταν ρε supertesters
αυτα απο την εμπειρια μου

http://www.skroutz.gr/s/4771492/Sony-KDL-55W805B.html

http://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html?from=autocomplete&keyphrase=60w855

Δεν ξέρω την απόσταση θέασης που έχεις αλλά αν μπορείς πάνε στην 60αρα. Κορυφαία μοντέλα για τα λεφτά τους και το κυριότερο πολύ καθαρά πάνελ σε θέματα banding clouding dse. Ρίξε μια ματιά και στο νήμα της.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/115792-Sony-W8xxB-series-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς η απόσταση θέασης είναι 2,5 m και η 60αρα θα είναι μεγάλη. Οπότε αποκλειστικά 55αρα. Μετά από έρευνα και σε ξένα forum μάλλον θα διαλέξω μεταξύ των Sony W805B, W955B ή Samsung 55H7000. Για να πω και την αμαρτία μου εκείνη που μου αρέσει είναι η 55 Η8000 λόγω κυρτότητας και Design αλλά πολλά τα λεφτά και οι διαφορές με τις άλλες μικρές. Μεταξύ των τριών ποια θα διαλέγατε;

Υ.Γ. οι αλλαγές στο True Motion άλλαζαν μόνο τον τρόπο απεικόνισης της μπάλας-παικτών σε γρήγορες κινήσεις. Το banding το χαιρόμουν σε όλες τις ρυθμίσεις. Εάν ήταν και σκοτεινό περιβάλλον με ρυθμίσεις movie μου έκανε αρκετή παρέα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς η απόσταση θέασης είναι 2,5 m και η 60αρα θα είναι μεγάλη. Οπότε αποκλειστικά 55αρα. Μετά από έρευνα και σε ξένα forum μάλλον θα διαλέξω μεταξύ των Sony W805B, W955B ή Samsung 55H7000. Για να πω και την αμαρτία μου εκείνη που μου αρέσει είναι η 55 Η8000 λόγω κυρτότητας και Design αλλά πολλά τα λεφτά και οι διαφορές με τις άλλες μικρές. Μεταξύ των τριών ποια θα διαλέγατε;

Υ.Γ. οι αλλαγές στο True Motion άλλαζαν μόνο τον τρόπο απεικόνισης της μπάλας-παικτών σε γρήγορες κινήσεις. Το banding το χαιρόμουν σε όλες τις ρυθμίσεις. Εάν ήταν και σκοτεινό περιβάλλον με ρυθμίσεις movie μου έκανε αρκετή παρέα.

προτεινω πρωτα h7000 και μετα σονυ 805

προτεινω πρωτα h7000 και μετα σονυ 805

+1
Αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις 500 ευρώ πάνω απο την sony.(εγώ δεν θα τα έδινα μιας και είναι πολλά τα λεφτά) Για την 955 ούτε συζήτηση,μακριά μιας και έχει πάνελ ips=χαμηλή αντίθεση!