Αγορά 55'' στα 2.8 μέτρα

liou_gr

New member
17 April 2013
5
Καλησπέρα,

Μου έχει κλείσει το μάτι η 55LM640S και σκέφτομαι να τη συνδυάσω με το LG BH9420P home cinena. Η απόσταση θέασης είναι στα 2.8 μέτρα (οι πλαϊνές πολυθρόνες στα 2). Η χρήση της αφορά προβολή ταινιών 1080p από σκληρό δίσκο και κλασικών καναλιών. Μήπως είναι υπερβολή οι 55 ίντσες; Επίσης θα ήθελα την άποψη σας για την επιλογή των προϊόντων δεδομένου ότι δε θέλω να ξεπεράσω το ποσό των 1200 ευρώ για τηλεόραση.

Ευχαριστώ!

Καλωσόρισες. Για ταινίες μια χαρά είναι οι 55" σε αυτή την απόσταση. Απλά να έχεις υπόψιν πως η περσινή σειρά 6 της LG είναι στα 50 Hz οπότε αν βλέπεις αθλητικά καλύτερα να δεις κάποια άλλη από την LM640S.

και εγώ τόσες ίντσες θέλω και βλέπω πολλά αθλητικά,γι'αυτό με προβληματίζουν οι lg...

Μια χαρα επιλογη ειναι για τα μετρα που θελεις, εαν βεβαια την εχεις δει κιολας να παιζει και σε ικανοποιει...προχωρα αφοβα!

Re: Απάντηση: Αγορά 55'' στα 2.8 μέτρα

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 50hz μόνο;;;; Η αλήθεια είναι ότι δε με ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Παρόλα αυτά το ότι είναι μόλις 50hz σημαίνει ότι θα έχω πρόβλημα και στις ταινίες δράσης με γρήγορες σκηνές; Έχω μπερδευτεί με αυτό το MCI...

Κανενα προβλημα σε ταινιες δεν θα εχεις παρα μονο στο ποδοσφαιρο που οπως ειπες δεν σε ενδιαφερει.

Απάντηση: Re: Αγορά 55'' στα 2.8 μέτρα

Κανενα προβλημα σε ταινιες δεν θα εχεις παρα μονο στο ποδοσφαιρο που οπως ειπες δεν σε ενδιαφερει.
Οπότε εγώ που βλέπω πολύ ποδόσφαιρο να την απορρίψω εντελώς? είναι τόσο εμφανές τα 50 hz?

Με αυτα που εχω δει και διαβασει εδω μεσα αφου και εγω λιγο το εψαξα αλλα ματαιωσα την αγορα,με τη σειρα μου προτεινω τις εξης:
Sony KDL-55HX750
Panasonic Panasonic TX-L55ET5
Sharp LC-60LE635E (αν δε σε ενδιαφερει το 3D και καλα θα εκανες και μεγαλυτερη τηλεοραση σε τιμη λιωμα για να εισαι καλυτερα απο την αποσταση θεασης σου)
Φαντασου οτι η ιδεατη αποσταση για Full HD υλικο απο την 55αρα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 1,70μ,10cm πανω κατω απο την αποσταση που σου ανεφερα...-bye-

Με αυτα που εχω δει και διαβασει εδω μεσα αφου και εγω λιγο το εψαξα αλλα ματαιωσα την αγορα,με τη σειρα μου προτεινω τις εξης:
Sony KDL-55HX750
Panasonic Panasonic TX-L55ET5
Sharp LC-60LE635E (αν δε σε ενδιαφερει το 3D και καλα θα εκανες και μεγαλυτερη τηλεοραση σε τιμη λιωμα για να εισαι καλυτερα απο την αποσταση θεασης σου)
Φαντασου οτι η ιδεατη αποσταση για Full HD υλικο απο την 55αρα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 1,70μ,10cm πανω κατω απο την αποσταση που σου ανεφερα...-bye-

Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις αλλά δε θέλω να ξεπεράσω τα 1200 ευρώ. Όποτε η πρέπει να συμβιβαστώ με την 640 (μάλλον εύκολα αφού δε βλέπω μπάλα) ή να πέσω σε ίντσες...

Απάντηση: Re: Αγορά 55'' στα 2.8 μέτρα

Μην πεφτεις σε ιντσες,μονο αυτο σου λεω.Η Sharp ειναι στα 1080 ευρω..
Πολύ καλή φίλε φαίνεται η sharp,αλλά δυστυχώς δεν είναι 3D

Καλησπέρα κι από μένα .

Επειδή είμαι κια γω στο ψάξιμο για tv σ' αυτές τις ίντσες για να μην ανοίγω άλλο θέμα ας ρωτήσω εδώ.

Αυτή τη Sharp την έχει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Φαίνεται εξαιρετική για κάπoιον που δεν τον νοιάζει το 3d.

Από service και εγγύηση καμμένων pixel ξέρουμε τι παίζει γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο δε βρήκα κάτι.