Αγορα 55αρας και διλλημα μεταξυ LG και Panasonic !ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ!!

fuego83

New member
3 December 2008
15
Καλησπερα σε ολους ! Πριν κανα διμηνο πηρα την TXL 47ET5 την οποια και πουλησα οχι γιατι δεν με ικανοποιουσε αλλα γιατι ηθελα να παρω την 55''αρα της! Καθως διαβαζα το φορουμ και μετα την επισκεψη μου σε καταστημα διαπιστωσα οτι υπαρχουν στον αντιποδα αρκετα καλα μοντελα της LG οπως 860v , 760s , 670s και 640s . Ζητω λοιπον την εμπειρια σας για το ποια θα προτεινατε σε καποιον που ενδιαφερεται κυριως για ταινιες (3d και μη ) , καθως και λιγο gaming . Το budget εχει ''ταβανι'' τα 1900 ευρω αλλα ψαχνω την καλυτερη σχεση τιμης αποδοσης . Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον !!
 
Καλησπέρα, Για gaming δες σε reviews στο ιντερνετ για οσο το δυνατόν χαμηλότερο Input lag. Panasonic και LG χρησιμοποιουν κυριως (αν όχι αποκλειστικά) πανελ τύπου IPS, αυτά υπερεχουν συνήθως στα χρώματα και γωνίες θέασης σε σχέση με πανελ άλλων τεχνολογιών, αλλα έχουν πολύ κακες τιμές αντίθεσης. Προσοπικά νομίζω πολύ καλό "deal" είναι η LG 670 (επιδώσεις-κοστος). Επίσης καλό ειναι κατα την γνώμη μου το 3D να είναι παθητικό καθώς είναι πολύ πιο ξεκούραστο. Πάντως αν τυχόν βλέπεις ταινίες βραδυ με φώτα κλειστά, θα χρειαστεί να κοιτάξεις σε άλλες μάρκες που χρησιμοποιούν Spva πανελ ή αλλα αντίστοιχα που έχουν πολύ καλύτερες επιδώσεις στην αντίθεση και το ελάχιστο επίπεδο μαύρου. Προσωπικά μου έχει αρέσει πολύ η Samsung es8000 αλλά πρέπει να κοστίζει αυτή τη στιγμή πάνω απο το χρηματικό όριο που ορίζεις στις 55". Όλα όσα αναφέρω είναι προσωπικές απόψεις και παρατηρήσεις μπορείνα μην είναι απολύτως σωστά, όμως σίγουρα μια καλή αρχή για να το ψάξεις και εσύ περισσότερο στο τί σου ταιριάζει.
 
Αν δεν σε πειράζει να πάρεις κάποια χωρίς passive 3D κοίτα την Sony HX750, η οποία είναι σε πολύ καλή τιμή.
 
Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο.μ αρεσε η 47αρα που ειχα κ στο3d και στο gaming ! Αναρωτιεμαι αν τα 800 hz της lg κανουν τη διαφορα συν του οτι παρεχει και πολλα καλουδια επιπλεον..

Θα απεφευγα την sony κυριως λογω after sales αλλα και λογω active 3d το οποιο δενμ εχει εντυπωσιασει μεχρι στιγμης.με το passive αν τυγχανα σωστου υλικου το χαιρομουν !!
 
Last edited by a moderator:
H σειρά 6 της LG είναι στα 50 Hz πραγμαατικά, για 100 Hz θα πρέπει να κοιτάξεις για ακριβότερες σειρές. Γνώμη μου, δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για μια τηλεόραση με μοναδικό ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού το passive 3D.
 
Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας και διλλημα μεταξυ LG και Panasonic !ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ!!

H σειρά 6 της LG είναι στα 50 Hz πραγμαατικά, για 100 Hz θα πρέπει να κοιτάξεις για ακριβότερες σειρές. Γνώμη μου, δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για μια τηλεόραση με μοναδικό ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού το passive 3D.

Κατεληξα στην 760 απο Lg κυριως λογω εγγυησης after sales , αλλα μου εχει μεινει στο μυαλο και η πολυ καλη εικονα της panasonic επειδη την ειχα 2 μηνες περιπου !Μεταξυ των δυο ποια θα επιλεγατε και φυσικα οποιαδηποτε αλλη προτασ καλοδεχουμενη !
 
Νομίζω πως η διαφορά των 400 ευρώ στην τιμή κάνει εύκολη την απάντηση...
 
Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας και διλλημα μεταξυ LG και Panasonic !ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ!!

Νομίζω πως η διαφορά των 400 ευρώ στην τιμή κάνει εύκολη την απάντηση...

Οποτε μαλλον η προταση σας αν εξετασουμε μονο το οικονομικο ειναι για την Πανυ ??
 
Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας και διλλημα μεταξυ LG και Panasonic !ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ!!

Για να παρω και την τελικη αποφαση (παω σημερα να κλεισω tv οπωσδηποτε ) και να το κανω πιο συγκεκριμενο .. PANASONIC txl55et5 ή LG LM760s ??
Σας ευχαριστω για την βοηθεια !!
 
+1 για panasonic et5...
Τεράστια η διαφορά των 400 που δεν δικαιολογείται απο την LG. Παρόμοια εικόνα οι 2 τους, σε πολύ ανώτερη τιμή η LG!