Αγορα 55αρας +

o'sullivan

New member
10 June 2010
79
Καλησπέρα, θέλω να πάρω μια 55αρα και η χρηση θα είναι 50% pc gaming , 25% ταινίες hd αλλά και dvd και 25% τηλεοραση και αγώνες ποδοσφαίρου και μπασκετ.
Βασικά σκεφτόμουν για την Πανασονικ 55et5 που την έχουν στα 900 .
Για 3d δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιώ καθώς δεν έχω δει ποτε αλλά προτιμώ το passive γιατι λένε οτι είναι πιο ξεκούραστο.
Pc έχω ισχυρό. Θα μπορω να παίξω 3d games; αξίζει λόγω μειωμένης ποιότητας;
Έχετε κάποια αλλη πρόταση μέχρι το 1000αρικο; αν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό μπορω να πέσω και στις 50".

Για πλάσμα δεν είμαι τελείως αρνητικός αλλά με προβληματίζει το flickering , και η αυξημένη κατανάλωση και ζέστη που βγάζει καθώς και ο φόβος του burn in(την είχα πατήσει με μια πανασονικ u20)..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

55άρα επώνυμη στα 900 ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει άλλη στην αγορά , η μόνη με παρόμοια τιμή είναι αυτή...

http://www.skroutz.gr/s/449547/LG-55LM615S.html

Αλλά θεωρώ ότι είναι υποδεέστερη σε εικόνα (με μόνο πλεονέκτημα τις μικρότερες ανακλάσεις σε σχέση με την Panasonic).

χρηση θα είναι 50% pc gaming , 25% ταινίες hd αλλά και dvd και 25% τηλεοραση και αγώνες ποδοσφαίρου και μπασκετ.
και διετίας κ τριε τίας μοντέλο (καινούργια συσκευή) καλύπτει τις ανάγκες αυτές. 'Ασε που όσο πιο παλιά τόσο καλύτερη κατασκευή είχαν γενικά. Αν είναι πάντως εκθεσιακή δέν λέει.

Τελικά παρήγγειλα την et5..
Το mediamarkt δίνει 14 ημέρες δικαίωμα επιστροφής.Οπότε αν έχει τίποτα σοβαρά προβλήματα το panel ή δε μου αρέσει θα τη γυρίσω.