Καλησπερα σε ολους.Λοιπον εχουμε κ λεμε.Καιρος για αναβαθμιση της παλιας μου samsung 46αρας c6500 σε 55αρα μαλλον αν κ με παιρνει ανετα για 60 γιατι ειμαι σε αποσταση 4 μετρων κ δεν εχω περιορισμο στο επιπλο.Το θεμα ειναι οτι κ με την 46αρα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα στη θεαση λογω αποστασης.Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να εχει ενσωματωμενο netflix , να μπορει να συνδεθει μεσω wifi(ready) με laptop κ κινητο(iphone)αν γινεται και με ιντερνετ γενικοτερα.Εχω δει προσφορες την samsung 7093(450 ) καθως και την lg uk6200(475 ).
Οι υπολοιπες τηλεορασεις στο σπιτι ειναι samsung 2-3 ετιας απλα σχετικα μοντελα αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με το μενου τους κ πιο συγκεκριμενα στον τροπο διαχειρισης των καναλιων(δηλαδη ο τροπος με τον οποιο τους αλλαζεις σειρα ο οποιος ειναι ιδιαιτερα δυσκολος ενω μου χει τυχει ακομα κ σε f u ναναι απλουστατος). Επισης σημερα πουλησα μια led lg 8 ετιας νομιζω,απο την οποια ημουν αρκετα ευχαριστημενος οταν την χρησιμοποιουσα αλλα πανε χρονια που δεν εβλεπα σ αυτη οποτε δεν θυμαμαι καλα το μενου της.
Εσεις ποια θα μου προτινατε μαλλον σε 55 ιντσες γυρω στα 500 ;
Οι υπολοιπες τηλεορασεις στο σπιτι ειναι samsung 2-3 ετιας απλα σχετικα μοντελα αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με το μενου τους κ πιο συγκεκριμενα στον τροπο διαχειρισης των καναλιων(δηλαδη ο τροπος με τον οποιο τους αλλαζεις σειρα ο οποιος ειναι ιδιαιτερα δυσκολος ενω μου χει τυχει ακομα κ σε f u ναναι απλουστατος). Επισης σημερα πουλησα μια led lg 8 ετιας νομιζω,απο την οποια ημουν αρκετα ευχαριστημενος οταν την χρησιμοποιουσα αλλα πανε χρονια που δεν εβλεπα σ αυτη οποτε δεν θυμαμαι καλα το μενου της.
Εσεις ποια θα μου προτινατε μαλλον σε 55 ιντσες γυρω στα 500 ;