Αγορά 654κ-Αντικατατάσταη 55- Αξίζει?

romeosr21

Senior Member
16 May 2010
332
Καλησπέρα μου έχει μπει μια ιδέα να αντικαταστήσω την samsung UE55F6400 που έχω με μια 65αρα,και το θέλω να το κάνω καθαρά και μόνο για να παω σε ποιό πολλές ιντσες!

εχω ξεχωρίσει τα 2 αυτά μοντέλα και τα ποιο οικονομικά https://www.skroutz.gr/s/8981450/LG-65UH600V.html https://www.skroutz.gr/s/9003699/Samsung-UE65KU6000.html

το τονίζω και πάλι το κάνω καθάρα για να μεγαλώσω 10ίντσες,απλα δεν ξέρω αμα αξίζει να δώσω 1.300 περίπου και να πάρω μια 65αρα

την δικία μου θα τη πουλήσω σε δικό μου άτομο κανένα 400ρι αρα θα πρέπει να δώσω 900 παραπάνω,απόσταση θέσης έχω 2,50-3,50 μέτρα ανάλογα που κάθομαι!

Θα μιλησω λιγο γενικα. Αντικειμενικα, η διασταση αυτη τη στιγμη που προσφερει τον καλυτερο λογο κοστος/αποδοση ειναι οι 55'' την οποια ηδη εχεις. Απο εκει και περα, η αποσταση θεασης σου ειναι τετοια που θα μπορουσες σιγουρα να επωφεληθεις απο περισσοτερες ιντσες. Αν αξιζει να δωσεις τωρα τα χρηματα για μια τετοια αναβαθμιση, αυτο το ξερεις μονο εσυ και το πορτοφολι σου.

Υπαρχει περιπτωση να μπορεις να στησεις προβολεα στον χωρο σου; Αν ναι, θα σε συμβουλευα να κοιταξεις προς εκει, να κρατησεις και την 55αρα σου και να εχεις τον προβολεα οταν θελεις να εχεις την "εμπειρια σινεμα".

χμμ μαλιστα δεν εχω ασχοληθει καθολου με προβολεα και ουτε ξερω τι κοστος εχουν τι πανι χρειαζεται κλτπ,σαν ιδεα μου φαινεται καλη (αν καταλαβα καλα θα κατεβαζω το πανι μπροστα απο την 55αρα το οποιο θα ειναι και ποιο μεγαλο και θα γινει ετσι η δουλεια)

για τι κοστος μιλαμε παντα?

και οσο αφορα η ποιοτητα του πανιου δν συγκρινεται με μια τηλεοραση ετσι?

Ο τελευταιος προβολεας που ειχα αγοραστηκε το 2009 και δεν ειχε καμμια σχεση σε ποιοτητα με ο,τι κυκλοφορει τωρα. Θα σε παρεπεμπα στο αντιστοιχο νημα οπου συζητουν διεξοδικα για προβολεις, ωστε να σε κατατοπησουν. Ναι, ακριβως, η λογικη ειναι να παραμεινει η τηλεοραση εκει που ειναι και να κατεβαινει το πανι μπροστα της. Νομιζω με κοντα χιλιαρικο (που ησουν ετοιμος να δωσεις) θα μπορεις να εχεις μια ικανοποιητικη λυση και θα πας σε 100+ ιντσες. Το προβλημα με τους προβολεις, και αυτο πρεπει να σκεφτεις, ειναι το χωροταξικο, πως και που θα στηθει δηλαδη το μηχανημα και η οθονη. Μετα αν θελεις αυτοματισμους (πατας κουμπι και κατεβαινει η οθονη) ανεβαινει κι αλλο το κοστος.

Προσωπικα σπιτι μου, δεν μπορω να βαλω, αν και θα το ηθελα παρα πολυ.

Την απαντηση την εχεις μονος σου
Εκανες την προσθαφαιρεση και σου βγαινει 900ευρω
Δεν τα φυλας για καμμια στραβη;

Την απαντηση την εχεις μονος σου
Εκανες την προσθαφαιρεση και σου βγαινει 900ευρω
Δεν τα φυλας για καμμια στραβη;

οτι την εκανα την εκανα,απλα υπαρχει το σαρακι που σε τρωει και λες....μωρε λες?? χαχαχα τρελα ειναι αυτη...