Αγορά 65αρας

alpin

New member
21 November 2014
19
Γεια σας! Είμαι σε αναζήτηση 65αρας. (η απόσταση θέασης υπάρχει)
Διαθέτω έως 2000ευρώ
Η επικρατέστερη μέχρι στιγμής είναι η http://www.skroutz.gr/s/6441084/LG-65UF850V.html?keyphrase=65uf850

*ξέρω οτι το 4κ δεν θα το χρησιμοποιήσω άμεσα αλλά την τηλεόραση θα την κρατήσω σίγουρα μια 5ετία οπότε ας υπάρχει..
*είχα ξανα 65αρα plasma που η χρήση της ήταν κυρίως για παρακολούθηση μεσω digea και η εικόνα ήταν super.. τωρα μιας και αλλάζει η ανάλυση (ας γινεται upscale) πόσο χειρότερη εικόνα θα έχω στα απλά κανάλια.. και στις 720p ταινίες που κατεβάζω και βλέπω?
Ευχαριστώ

Στα κανάλια η θέαση σε 65αρα 4Κ σε οποιαδήποτε απόσταση κάτω των 3,5μ, θα είναι φοβερά προβληματική. Από τα 4,5μ και πάνω εκεί μάλλον δε θα έχεις σοβαρό θέμα.

Πήρα την αμέσως μικρή της αδελφή την 60UF850V... είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, για τα λεφτά αυτά αγοράζεις ΠΟΛΥ και ΚΑΛΗ τηλεόραση!

το τηλεοπτικό σημα πως ειναι? γιατι επέλεξες την 60αρα ?ειναι πολυ μικρή η διαφορα στην τιμη με την 65αρα..
τι αποσταση θεασης εχεις?

σε 65 plasma fullhd έδειχνε άψογα.. αλλά τώρα που αλλάζει η ανάλυση δεν έχω ιδεα πως μπορεί να δείχνει

Πήρα την αμέσως μικρή της αδελφή την 60UF850V... είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, για τα λεφτά αυτά αγοράζεις ΠΟΛΥ και ΚΑΛΗ τηλεόραση!
Δεν θα αμφισβητήσω οτι είσαι απόλυτα ευχαριστημένος, όπως και κάποιος άλλος μπορεί να είναι απόλυτα δυσσαρεστημένος.....
Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό που αντικειμενικά ισχύει.Τα χαμηλής ανάλυσης σήματα κυρίως και όχι μόνο, παιρνούν << από πολλά κύμματα >> για να τα προβάλλει η 4Κ στην ανάλυση του πάνελ της, οπότε αυτό από μόνο του έχει μεγάλη υποβίβαση στο υλικό ότι τεχνολογία και να έχει στο software. Αν προσθέσεις σε αυτό το παράγοντα και το μέγεθος ( 65αρα ) που μπορεί να είναι σε μικρή απόσταση( περίπου τα 3μ ) το αποτέλεσμα με τίποτα δε μπορεί κανένας αντικειμενικά να το πει καλό, το ακριβώς αντίθετο. Τώρα αν κάποιον δε τον προβληματίζει ή ακόμα ακόμα τον αφήνει και απόλυτα ευχαριστημένο, από εμένα τουλάχιστον είναι απόλυτα σεβαστό.