αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

mikemoras

New member
16 November 2020
5
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

είπα να πάω και εγώ για αναβάθμιση τηλεόρασης μετά την LG50UH635V (για το τότε budget μου απλά τίμια).
Λοιπόν θα μπει σε πολύ φωτεινό σαλόνι (από πίσω 3 παραθυρα) αλλά γενικά τη μέρα δεν καίγομαι τόσο να δω τηλεόραση.
Απόσταση θέασης ακριβώς 4 μέτρα.
Χρήση: Netlfix, ταινίες, digea και πολύ μπάλα (cosmote tv & nova). Ίσως αργότερα αγοράσω το PS5 αλλά γενικά δεν έπαιζα ποτέ με τις ώρες play.

Επίσης θα με ενδιέφερε να υποστηρίζει google assistant και να κάνω share το iphone, κάτι που τώρα δεν μπορώ.
Προυπολογισμός 1000 μέχρι 2000

Ελπίζω να μην σας κούρασα κ ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Μιχάλης

LG 65CX ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα 2K

Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι στα 4 μέτρα η απόσταση θέασης οπότε είναι μικρή η 65αρα..

Αν τώρα έχει μικρότερη από 55 ίντσες μπορεί να πάει στις 65 θεωρητικά χωρίς πρόβλημα..

Διαφορετικά:

Samsung QE75Q70T

Sony KD-75XH9096

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λίγο π έψαξα έχω ξεχωρίσει κ γω την Sony KD-75XH9096.
Βέβαια διάβασα άριστες κριτικές και στην LG65CX.

Θα έχουν μεγάλη διαφορά στη εικόνα λόγω OLED τεχνολογίας της LG?

Re: Απάντηση: Re: αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λίγο π έψαξα έχω ξεχωρίσει κ γω την Sony KD-75XH9096.
Βέβαια διάβασα άριστες κριτικές και στην LG65CX.

Θα έχουν μεγάλη διαφορά στη εικόνα λόγω OLED τεχνολογίας της LG?
Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ποιότητα εικόνας.. Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως το μέγεθος κατ'εμέ..

Αν μπορεις να μικρύνεις την απόσταση θέασης πήγαινε στην CX..

Αν όχι, SONY στη BLACK FRIDAY

Πάρε ίντσες γιατί είσαι μακριά.
Εφόσον ενδιαφέρεσαι περισσότερο για βράδυ, θα πήγαινα στην Samsung QE75Q70T ( 1849 τωρινή τιμή ) που έχει αρκετά βαθύ μαύρο και πολύ υψηλό contrast δίχως τα μειονεκτήματα του local dimming που έχει η Sony ( που και με το local dimming πάλι έχει χαμηλότερο contrast )

Απάντηση: Re: αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

πιστεύετε αξίζει να κρατηθώ κανα χρόνο μέχρι τις micro LED ή θα αργήσουν πολύ (πάνω από 3ετία) μέχρι να είναι εφικτή η αγορά τους?

πιστεύετε αξίζει να κρατηθώ κανα χρόνο μέχρι τις micro LED ή θα αργήσουν πολύ (πάνω από 3ετία) μέχρι να είναι εφικτή η αγορά τους?

Θα αργήσουν να γίνουν προσιτές,

Report downplays short-term prospects for microLED TVs...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1605611817

source:[flatpanelshd.com]

Νομίζω πρώτα θα δούμε mini LED LCD (έχει βγάλει ήδη η TCL),ίσως dual layer LCD(έχει βγάλει η Hisense), quantum dot OLED , QNED και μετά microLED.

Last edited:

Οι microled θα κάνουν πάνω 50000 η φθηνότερη και αν..

public(δωρο), kotsovolos(199 ), mediamarkt, skroutz kai sony center(85 ) όλα στα 1699 την έχουν.

Η τιμή στις παρενθέσεις είναι η έξτρα εγγύηση.

Λέτε να πάω public ή από το μαγαζί της Sony?

Με προβληματίζει ότι τα public παρόλο που λένε δώρο 5ετης εγγύηση, σου δίνουν επιλογή να πληρώσεις το safetynet που είναι η έξτρα εγγύηση της αλυσίδας.

public(δωρο), kotsovolos(199 ), mediamarkt, skroutz kai sony center(85 ) όλα στα 1699 την έχουν.
Με προβληματίζει ότι τα public παρόλο που λένε δώρο 5ετης εγγύηση, σου δίνουν επιλογή να πληρώσεις το safetynet που είναι η έξτρα εγγύηση της αλυσίδας.
Το Safety Net είναι αυτό που σου δίνουν δώρο. Αν φορτώσεις την τηλεόραση στο καλάθι θα δεις ότι στο εμφανίζει. Αν θες να νιώσεις απόλυτα σίγουρος πάρε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να στο επιβεβαιώσουν.

Re: Απάντηση: αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

Η τιμή στις παρενθέσεις είναι η έξτρα εγγύηση.

Λέτε να πάω public ή από το μαγαζί της Sony?

επειδή μπερδεύτηκα... έχει το mediamarkt επεκταση εγγυησης? γιατί στο site δεν βλέπω κάτι ή μου διαφεύγει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορά 65in or 75in budget 1000 -2000

επειδή μπερδεύτηκα... έχει το mediamarkt επεκταση εγγυησης? γιατί στο site δεν βλέπω κάτι ή μου διαφεύγει?

mediamarkt όχι φίλε ούτε εμένα βγάζει. Γι αυτό και δεν έγραψα δίπλα της ποσό σε παρένθεση.