Αγορά agp κάρτας γραφικών

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,069
Κατερίνη, Ελλάδα
Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή μου, σχετικά φτηνή (μέχρι 150-170 ευρά) και agp , καθόσον η μητρική δεν υποστηρίζει pci-ex. Η κάρτα θα είναι αποκλειστικά για θέαση αρχείων hd στην τηλεόραση (όχι δίσκων bd ή hd-dvd) άντε και (βαριά) κανένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ο επεξεργαστής είναι P4 στα 3ghz και η μνήμη 512mb (σκέφτομα και προσθήκη μνήμης). Τί προτείνετε?

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Μια ακόμη ερώτηση: επειδή έχω οθόνη crt :bang: και παρατηρώ ότι οι κάρτες δεν έχουν d-sub έξοδο, υπάρχει ανταπτοράκι από dvi σε dsub?

2600 pro , αν και ο επεξεργαστής σου θα είναι εμπόδιο στις επιδόσεις , οπότε εαν μπορείς κάνε δοκιμή με 2400 και 2600 ( απλά φέρε το pc σου σε service κατόπιν συνεννόησης )

Δοκίμασα την 2400 προ σε αντίστοιχο μηχανάκι με 2 gb ram. Σε θέαση Hd έπαιξε νεράκι, καλύτερα από ότι περίμενα.

Σε παιχνίδια όμως τίποτα, μπλε οθόνες και κολήματα, καθότι οι drivers δεν είναι φτιαγμένοι για agp και απλά έχουν κάποιες μετατροπές από τις pci-e αλλά χωρίς επιτυχία στα παιχνίδια.

Αφού έφαγα μια βδομάδα δοκιμάζοντας τα πάντα, και δεν έβγαλα άκρη, άλαξα κάρτα και ηρέμισα.

Επειδή θα είναι μόνο για video δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Άντε να παίξει και κανένα Sims η γυναίκα. Θα βάλω και κανά 2gb ram και ελπίζω πως θα είμαστε κομπλέ. Win xp πάντα, τα vista τα δοκίμασα αλλά δε μου κόλλησαν.