Αγορά/αντικατάσταση ΤV ..."κρεββατοκάμαρας"

Nikats

Established Member
9 January 2007
186
Αγ.Παρασκευή
Η main board της αγαπημένης LG47LD750 μετά απο ευδόκιμον 5ετή υπηρεσίαν επαρέδωσεν πνευμα προχθές.
Αντικατάστασή της κρίνεται επιτακτική. Για servis (όσοι γνωριζουν) λόγος δεν γεννάται.........(αι εκπτώσεις άλλωστε λήγουν μεθαυριον) -οχι πως παιζει και μεγάλη σημασία αυτο. Την άλλη δευτέρα ΟΛΟΙ εχουν "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"-.-bye-
Η ερώτησις που αποτείνω σε παλιους φίλους αλλα και νέους γνώστες, της παρέας μιας και έλειψα καμποσο καιρό του forum ειναι οχι απλή:
Την στιγμή τούτη "αντικαταστατες" της εκλειπούσας φέρονται οι LG47LB650, η Samy H6200, η πρόταση του πλαισίου 49/50SMT (τίμια μεν ως προς την τιμή αλλά.....) και last but not least ως ληξιπροθεσμος εις την εφορίαν το badget ειναι οχι απλά περιορισμενο (γυρω στα 500ε) αλλά και με ζόρι.Και το τελευταίο ευρώ μετράει!
Οπότας!: Θέαση ως επι τω πλείστον υλικού dowloaded αλλά και τηλεοπτικού αθλητικού μόνον! Θα θεωρήσω εν πρωτοις πως IPS panel για κρεββατοκάμαρα,λόγω γωνίας θέασης περιττόν; (LG47LB).....Tεχνολογία 3D περιττή; (με γυαλιά στο κρεββατι θα τρομαξει σαν με δεί ο γυιός μου αλλά....μήπως για τον ίδιο,να δεί τους δράκους και τα αυτοκίνητα να δώσω 40-50 ευρω παραπάνω; ή θα τα πετάξει τα γυαλιά στο πλάι; ( το tablet του μονιμως αφόρτιστο, σιγά μην φροντίσει ή ακόμα αντέξει active γυαλί πανω απο 10 λεπτά! οι μπαμπάδες με καταλαβαίνουν πιστευω.) Βrowsing απαραίτητο ειδικά στο δωμάτιο που υπολογιστής δεν υπάρχει συνήθως. Χρειάζεται 4πηρυνος επεξεργαστης ομως για αξιοπρεπή πλοήγηση ή εστω να "χαζεψεις" στο youtube? ; Να να "κατεβάσεις" απ ευθείας στον συνδεδεμένο σκληρό υλικό νομίζω πως δεν προσφέρουν οι προαναφερθείσες;
Μήπως κάποια άλλη TV μου "ξεφυγε"ενω θα μπορούσε να με καλύψει;

Πάντα "μετρώντας" τις γνώμες και τις υποδείξεις σας αναμένω.
Ευχαριστω όλους για τον χρόνο σας, χάρηκα που ειδα παλιους φίλους ενεργούς :)

Αυτοί που σε καταλαβαίνουν λιγότερο είναι ακριβώς οι μπαμπάδες!!! Όχι μόνο 3d γυαλιά αλλά και τάμπλετ σε παιδιά πάει πολύ!!! Μια καλή πάντως φθηνή και μεγάλη τηλεόραση είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/4787850/LG-50PB5600.html.

ΤΝΧ man!........θα κοιταξω την 5600 οπως προτείνεις (αν και plasma panel δε θα προτιμουσα).....θεωρώντας πως 3D δε χρειαζεται επι του παρόντος!

H αλήθεια ειναι πως διαβαζοντας όλο και βαθύτερα στο forum γερνω προς την Η6200 ελαφρά - αν και το θέμα 3D μάλλον το αντιμετωπίω πλέον με σκεπτικισμό. Απ όσο ειχα τον χρόνο να δω τις LG λόγω πολλών αιτιων θα τις βγάλω στην ακρη. Η δε 6320 στην οποία αναφέρεσαι Ducksong ειδα πως δεν εχει τόσο καλό smart.......Μείνανε οι SONY να δω ακόμα...αλλά ουτε εκει το smart ειναι καλυτερο απο τις Samsung.....σωστα;

Re: Απάντηση: Αγορά/αντικατάσταση ΤV ..."κρεββατοκάμαρας"

H αλήθεια ειναι πως διαβαζοντας όλο και βαθύτερα στο forum γερνω προς την Η6200 ελαφρά - αν και το θέμα 3D μάλλον το αντιμετωπίω πλέον με σκεπτικισμό. Απ όσο ειχα τον χρόνο να δω τις LG λόγω πολλών αιτιων θα τις βγάλω στην ακρη. Η δε 6320 στην οποία αναφέρεσαι Ducksong ειδα πως δεν εχει τόσο καλό smart.......Μείνανε οι SONY να δω ακόμα...αλλά ουτε εκει το smart ειναι καλυτερο απο τις Samsung.....σωστα;

Σωστά. Η καλύτερη επιλογή είναι η Samsung 48H6200. Oι Sony δεν βγαίνουν στις 46-48" αλλά μόνο στις 50" με τιμή από 735 για την 50W705 (αναφέρομαι σε τηλεοράσεις με 100Hz panel)

Αυτοί που σε καταλαβαίνουν λιγότερο είναι ακριβώς οι μπαμπάδες!!! Όχι μόνο 3d γυαλιά αλλά και τάμπλετ σε παιδιά πάει πολύ!!! Μια καλή πάντως φθηνή και μεγάλη τηλεόραση είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/4787850/LG-50PB5600.html.

Έχω την 60άρα έκδοση και είμαι ευχαριστημένος. Ωστόσο δεν είναι smart TV και δε θα βολέψει τον άνθρωπο, εκτός αν θέλει να τη συνδέσει με PC ή κάποιο μικρό smart media player...

Συνδεσεις στον χωρο που θα εγκατασταθει αδυνατες. Smart απαραιτητο.
Εκεινο που δεν μπορεις να δεις το smart στις περισσοτερες εκθεσεις TV μ εχει προβληματισει τις μερες τουτες που κοιταζα απο κοντα.....:(

Nα ευχαριστήσω πρωτα απ όλα τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να μου δώσουν "τα φώτα" τους. Ευχομαι καλές θεάσεις σ όλους.
Απο χθες ειμαι κάτοχος -κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αρκετής μελέτης- μιας Samsung h6200.
Σαν deal ειμαι πολυ ικανοποιημένος- pm για οποιον θα θελε να μαθει/ρωτησει/εκμεταλευτει- σαν panel lotery player τυχερός, (αναξιο λόγου clouding και dirty screen) οσο για το smart hub με τον 4πηρυνο .....απόλαυση!
Special TNX! σε manmayer ducksong doom nx αλλά και Leonid για την ....επιμονή του :)