Αγορά-αντικατάσταση TV32''

vkarfis

New member
10 May 2008
15
Μετά απο 7 χρόνια συνεχούς χρήσης της 32αρας Sharp AQUOS πρεέπει να την αντικαταστήσω
Η νεα TV θα τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα στο τοιχο. Η απόσταση απο το προσκέφαλο ειναι 2,5 μετρα..λόγο του μικρού χώρου μπροστα απο το κρεβάτι η τηλεόραση θα τοποθετηθεί στον τοιχο και για αυτο πρεπει να ειναι οσο λεπτότερη υπάρχει και επισης τα καλώδια να βγαίνουν στο πλάι για να έρθει οσο το δυνατο πιο κοντά στον τοίχο. Επίσης θέλω να είναι εχει πρόσβαση στο ιντερνετ αποκλειστικά για να βλέπω video στο youtube...
Στοιχεία επιλογής

1)32''
2)λεπτή με ωραιο design
3)you tube
4)Max 500 ευρώ

Γνωρίζει κάποιος κάποιος μοντελο που να τηρεί αυτα τα απετούμενα..?
Ευχαριστω ...!!!!!

Re: Απάντηση: Αγορά-αντικατάσταση TV32''

Κοίτα την Toshiba TL938. Πέρα από ότι αναφέρεις πιιο πάνω για ποια χρήση προορίζεται ?

Η χρήση της (λογο του οτι θα ειναι στην κρεβατοκάμαρα) θα ειναι περιορισμένη σε λιγες ωρες ημερησίως αποκλειστικά για τηλεοπτικά προγράμματα και χρηση you tube..!! ουτε ps3 ουτε 3D ktl..
Τώρα αν εχει και usb να βλέπω καμια ταινία θα ηταν ακομα καλύτερα…

Να το τονίσω πως ο χώρος αναμεσα στο κρεβατι και τον τοιχο είναι 70 cm γι αυτό με ενδιαφέρει πανω απ όλα να είναι λεπτή για να περνάω μπροστα από το κρεβάτι και να μην βρίσκω επάνω της…
Ευχαριστώ

*Για 32 ιντζες

Δεν θέλω να γεμίζει φως το δωμάτιο και να μας στραβώνει.. και γενικα 40αρα για την κρεβατοκάμαρα παει πολύ νομίζω.....
Το budget θελω να ειναι χαμηλό (Max 500 euro και λιγοτερο αν γίνετε)γιατι θα ανέβει αρκετα στην αγορα μιας 46-47 για το σαλονι κοντα στο φθινόπωρο....
εκτος της Toshiba υπάρχουν αλλα μοντελα που να καλύπτουν τις απαιτήσεις μου...??!!!

Τη τσεκάρισα ωραια TV αλλα τα καλώδια βγαίνουν ολα προς τα πίσω.. θα έχω θέμα για να την εφαρμόσω στον τοίχο.. το πιο βασικο απ ολα...
καποια αλλη TV με εξοδους στα πλάγια...??
Y.Γ. Τα πραγματικά Ηz που μπορώ να τα δω..

100 Hz και οι δύο που προτάθηκαν, λίγη σημασία έχει όμως αφού πας σε τόσο μικρό μέγεθος στα 2,5 m. Δηλαδή και 50 Hz να πάρεις, η διαφορά δεν είναι εύκολα αντιληπτή.

To youtube πως τρέχει σε αυτες τις TV, απροβλημάτιστα..?? η υπάρχει θέμα αναλόγος το μοντέλο..?