ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

geo1971

New member
20 December 2009
16
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Εξετάζω την δυνατότητα αγοράς 2κάναλου συστήματος με ηχεία από Αγγλία.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την αγορά σετ αποτελούμενου από:

Ενισχυτή Cambridge Audio 340A Black TSP £169.95
CD Player Cambridge Audio 340C Black TSP £169.95
iPod Dock Cambridge Audio ID10 TSP £19.95
Ηχεία Cambridge Audio S30

Σχετικό link: http://www.richersounds.com/information/hifisystems2

Τιμή σετ GBP 350 ήτοι περίπου 400 με αντίστοιχη τιμή στην Ελλάδα περίπου 2πλάσια (βάσει σχετικής έρευνας μου στο διαδίκτυο).

Θα ήθελα να γνωρίζω αν θα έχω πρόβλημα με την διαφορά ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ Αγγλίας - Ελλάδας.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

[FONT=&quot]Με το ρεύμα δεν θα έχεις απόλυτος κανένα πρόβλημα. το συγκεκριμένο κατάστημα δεν στέλνει Ελλάδα ,εκτός αν αγορασθούν από [/FONT][FONT=&quot]U[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]K[/FONT]

Everest ευχαριστώ,

Αγορά από UK μέσω φίλου ή από μένα και αποστολή ταχυδρομικά ή μαζί μου στο αεροπλάνο αν οι διαστάσεις το επιτρέπουν.

Είμαι ανοικτός σε άλλες εναλλακτικές προτάσεις με παρεμφερές κόστος/ποιότητα από Ελλάδα...

Καλή τιμή είναι αλλά δεν στέλνει Ελλάδα.
Μόνο αν πας και τα φέρεις μόνος σου με αεροπλάνο γίνεται.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βγάλεις τα Αγγλικά φις από τα καλώδια ρεύματος και να βάλεις Ευρωπαϊκά, το οποίο είναι πολύ απλό και θα σου κοστίσει κάτω από 10 Ευρώ, χωρίς να χρειαστεί κι όλας να χαλάσεις/κόψεις τα καλώδια, γιατί τα Αγγλικά φις ξεβιδώνουν και αφαιρούνται.

Αν κάτι από αυτά που θα φέρεις πάθει κάτι κατά την διάρκεια της εγγύησης, θα πρέπει να το στείλεις στην Αγγλία για επισκευή (με δικά σου μεταφορικά έξοδα), αλλά εφ´ όσον η τιμή είναι διπλάσια στην Ελλάδα, πάλι κερδισμένος θα βγεις.

Last edited:
Εγώ θα σου έλεγα να πάς να κάνεις και μία ερώτηση στον εδώ αντιπρόσωπο
για την τιμή που θα σου τα πουλήσει
αν σου πει 2πλάσια
φυσικά πάρτα απο Αγγλία
αν η διαφορά είναι μικρή αξίσει ο κόπος????
Πάντως πιστεύω οτι
και ο εδώ αντιπρόσωπος θα πρέπει να τα πουλά περίπου σε αυτήν την τιμή
ψάξτο πρώτα

εδω ο ενισχυτης εχει 320, η πηγη 260, τα ηχεια 170, και το ipod dock δεν ξερω. Παρολα αυτα ειναι ηδη στα 750 ευρα σουμα. Παρτα απο εξω αν μπορεις, ετσι τους χρειαζεται εδω, μας περνανε για αμερικανακια..

Είναι κρίμα πάντως που ορισμένοι δικοί μας αντιπρόσωποι/έμποροι hi-fi δεν ακολουθούν μια πιο ρεαλιστική πολιτική τιμών (...κάτι που ισχύει σε σημαντικό βαθμό σε τηλεοράσεις, dvd κλπ ίσως λόγω μεγαλύτερου ανταγωνισμού και ζήτησης).

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.